nurumm
Kayıtlı Üye
Bana böyle ilham perileri gelmiyor bazen enerji patlaması varken yapması daha güzel oluyor da onu bi danışayım dedim.
İlham perileri gelmişken olacaktı .
Bana böyle ilham perileri gelmiyor bazen enerji patlaması varken yapması daha güzel oluyor da onu bi danışayım dedim.
İlham perileri gelmişken olacaktı .
Başka uygulama bir oncekiyle çelişmiyor ise olur tabiki.@Absoluta Virtute şimdi bide şöyle bişey sorayım arkadaslar aklıma getirdi.Birisi üzerinde bi uygulama yapıldı henüz on gün olmadı aynı kişi yada kişilere farklı bi durum için uygulama yapabilir miyiz? yan etkisi olur mu ? Bana böyle ilham perileri gelmiyor bazen enerji patlaması varken yapması daha güzel oluyor da onu bi danışayım dedim.
ama itiraf etsin diyince karışır ortalık bende denemek istiyorum 10 kalıbı derken 10 cü örnekten mi bahsediyorsunuz ayrıca nasıl aktifleştirdiniz ?Aslında ben size bir şey anlatacağım daha önce bahsettim galiba ama şimdi üzerinden zaman geçti detaylıca söyleyebilirim.
Örnek 10 kalıbını uyguladım ve birinden bir itiraf talep ettim. (Yani açıkçası benden hoşlandığını itiraf etsin falan demiştim niyette.)
Dili sürçtü "Seni seviyorum" dedi yanlışlıkla Yani konu alakasızdı, "Hah yaşa sen aferin, oley ..." falan dersin ya hani, öyle bir konumda çok hızlı konuşurken arada aniden o laf çıktı arada.
Şimdi merak ettiğim şu, sizce ben hoşlandığını itiraf etsin diye niyetlenirken, glifleri manipüle mi etmişim? Yani hoşlanmıyor aslında ama sadece onu söyletmek için diline mi çalıştı glifler? Yoksa glifler o kişinin beyninde sakladığı bir şeyi dilinden çıkartmayı mı başardı
Ben de ondan şüphelendiğim için burada danıştım. "İtiraf etsin" dedim, olmayan bir şey itiraf edilmez ki sankiama itiraf etsin diyince karışır ortalık bende denemek istiyorum 10 kalıbı derken 10 cü örnekten mi bahsediyorsunuz ayrıca nasıl aktifleştirdiniz ?
Bunu bi ara bende düşündüm acaba dedim renk fark eder mi ? birkaç siyah kalaem kullandığım oldu birkaçında kırmızı kullandığım sonra baktım ki niyet ve uygulama önemli olan rengin önemi yokmuş ikisinde de oldu.Kırmızıyı negatiflerde kullanınca daha tez bi etki yaratıyor gibime geldi.Ben şahsi olarak, konusuna göre çizdiğim renge de dikkat ediyorum ama öyle bir şart yok.
Kişisel bir motivasyon ekliyor o da okuma sırasında faydalıBunu bi ara bende düşündüm acaba dedim renk fark eder mi ? birkaç siyah kalaem kullandığım oldu birkaçında kırmızı kullandığım sonra baktım ki niyet ve uygulama önemli olan rengin önemi yokmuş ikisinde de oldu.Kırmızıyı negatiflerde kullanınca daha tez bi etki yaratıyor gibime geldi.
ben genelde gerçekleşince yakıyordum bu sefer de böyle deneyeceğimBen de ondan şüphelendiğim için burada danıştım. "İtiraf etsin" dedim, olmayan bir şey itiraf edilmez ki sanki
Ben o kalıbı yakarak aktif etmiştim. Ben şahsi olarak, konusuna göre çizdiğim renge de dikkat ediyorum ama öyle bir şart yok.
Sıra olarak nasıl dizdin @createtherules.önce ortayı görevlendirip sonra yukarı aşağı sağ sol olarak mı nasıl yaptın.Benim uyguladıklarım tek düzen sıraydı bu şekil yapmadım.Yada bu tip dizinlerde görevleri yine kafamıza göre şekilledirip mi sıraya koyacağız.Ben de ondan şüphelendiğim için burada danıştım. "İtiraf etsin" dedim, olmayan bir şey itiraf edilmez ki sanki
Ben o kalıbı yakarak aktif etmiştim. Ben şahsi olarak, konusuna göre çizdiğim renge de dikkat ediyorum ama öyle bir şart yok.
ortaya nudo, etrafına digerlerini çizdim. ben niyet cumlesini de ayni kağida yazip sesli okuyorumSıra olarak nasıl dizdin @createtherules.önce ortayı görevlendirip sonra yukarı aşağı sağ sol olarak mı nasıl yaptın.Benim uyguladıklarım tek düzen sıraydı bu şekil yapmadım.Yada bu tip dizinlerde görevleri yine kafamıza göre şekilledirip mi sıraya koyacağız.
Glifler diğer çalışmalarla uyumlu rune lar da öyle diye biliyorum.Merhaba,
Bir sorum olacak size.
Glifler ve runelerle çalışırken başka çalışmalar da yapabiliyor musunuz?
Havas çalışması yaparken glif ve runelerle de çalıştınız mı hiç? Birlikte çalışılması hakkında ne düşünüyorsunuz?
İlginç bir durummuş... ben de yapıp aman yakın akrabalarıma zarar verme mi desem bilemedim şimdiŞöyle bişey paylaşmak istiyorum glifler ölümü getiriyor mu? Uygulamaları sık yaptığınız zamanlarda sevdiğiniz insanlar ölüyor mu? Ben mesela işlemlere ne zaman ağırlık versem çevremden birini kaybediyorum.Zarar verme diye belirtme yapıyorum oysa ki.Şu an için çok yakınım değildi ölümler ama etkilenmeye başladım her işlemin ardından ölüm haberi alıyorum.Ya da tamamen tesadüf mü? Sonuçta nefes sayılıydı ve bitti takdir-i İlahi mi diye yormalıyım bilemedim
Söylüyorsundur doğrudur ona şüphem yok.. belki ben yakın akrabalarımı farklı seviyorum en azından bazılarını@Mya zarar vermemesini söylüyorum zaten de yani öyle söylenilmesi gerektiği konunun en başında açılışında belirtmiş @Absoluta Virtute. Yani ölecekleri evet belliydi diyorum bende alaka kurmak istemiyorum kurarsam kurarsak bu sefer bilinç öyle yerleşince öyle olacak gibi de geliyor bilemedim @Alex06 1.derece yakının ayarı bozuluyor kesinlikle benim akrabalık bağım yoktu ama çok çok sevdiğim değer verdiğim bir insanın annesi vefat etti dengeler alt üst tabi ve bende ölümüne genel olarak çok çok üzüldüm moralim bozuldu canım sıkıldı.Kadın genç değilse de yaşlı da değil di ne biliyim bi daha mı hayata gelecek tmm işte ömür bitti ne garip diyorsun böyle tuhaf duygular garip haller yani
Çok sevdiğiniz bu insana yıkım felaket gibi bir çalışma yaptıysanız annesini etkilemiş olabilir. Değil ise eceli ile ölmüştür.@Mya zarar vermemesini söylüyorum zaten de yani öyle söylenilmesi gerektiği konunun en başında açılışında belirtmiş @Absoluta Virtute. Yani ölecekleri evet belliydi diyorum bende alaka kurmak istemiyorum kurarsam kurarsak bu sefer bilinç öyle yerleşince öyle olacak gibi de geliyor bilemedim @Alex06 1.derece yakının ayarı bozuluyor kesinlikle benim akrabalık bağım yoktu ama çok çok sevdiğim değer verdiğim bir insanın annesi vefat etti dengeler alt üst tabi ve bende ölümüne genel olarak çok çok üzüldüm moralim bozuldu canım sıkıldı.Kadın genç değilse de yaşlı da değil di ne biliyim bi daha mı hayata gelecek tmm işte ömür bitti ne garip diyorsun böyle tuhaf duygular garip haller yani