@createtherules Yukarıda paylaşılan iletileri okursanız görürsünüz...Yanlış yapıldığında ya da işin bittiğinde kurtulmak gerekiyor galiba..Bana karışık ve zor geldi..
Yok okudum zaten ben de konudayım ama farklı bir yerden veya kaynaktan tecrübeniz mi oldu varsa paylaşırsınız diye sormuştum.@createtherules Yukarıda paylaşılan iletileri okursanız görürsünüz...Yanlış yapıldığında ya da işin bittiğinde kurtulmak gerekiyor galiba..Bana karışık ve zor geldi..
Yok ben de ilk defa ilgileniyorum bu konuyla,sadece yukarıda okuduklarımdan anladığım kadarıyla zor geldi diyorum.Tecrübem yok ama bana uygun olmadığını anladım.Yok okudum zaten ben de konudayım ama farklı bir yerden veya kaynaktan tecrübeniz mi oldu varsa paylaşırsınız diye sormuştum.
Merhaba benden gizlenen saklanan bir şeyi öğrenmek için hangi glifi kullanmam gerekiyor? Yani iki kişi arasında olup biteni öğrenmek için hangisini kullanmaliyim yardımcı olabilir misin rica etsem ?Aradınız şeyin fotosu varsa fotoya çizin, yoksa kağıda. Niyeti okuyup, kağıdı yakın, külleri rüzgara savurun.
Nudo uygun görünüyor.Merhaba benden gizlenen saklanan bir şeyi öğrenmek için hangi glifi kullanmam gerekiyor? Yani iki kişi arasında olup biteni öğrenmek için hangisini kullanmaliyim yardımcı olabilir misin rica etsem ?
Teşekkür ediyorumNudo uygun görünüyor.
% 100 olacaktı deste bakımının sonucu@Absoluta Virtute Merhabalar,
Şimdi bu gliflerle ilgili şöyle bişeye ihtiyacım oluştu.Birisinin hayatında bişeylerden şüpheleniyorsun ve katina destesi bakımı şüphelerini %10 doğru veriyor.şüphedeki kişilerden sadece birini tanıyoran diğerine dair zerre bilgin yok bu iki kişi için ( birini tanımıyorsun ya X KİŞİSİ VE ONUN İLİŞKİSİ OLAN ŞAHIS İÇİN DİYE söylemde bulunarak gerekli glifleri uygulayabilir miyiz.?
Uygulayabilirsek bu konuya ilişkin ayrıca bi sorum daha olacak...
Başka ilişkisi yoksa olur tabi. Tabi ilişki kelimesini daha isabetli kelime ile değiştirin. Derim.X KİŞİSİ VE ONUN İLİŞKİSİ OLAN ŞAHIS İÇİN DİYE
Evet, doğru anladınız.Tam anlamıyla diyorsunuz sanırım değil mi? Kız arkadaşı,erkek arkadası,sevgilisi,dostu,kankası,çalışanı,patronu vs gibi ilişkinin tam adı yani yanlış anlamadıysam.
Var. Onlar farkına varıp gereken işlemler yaparlarsa olur. Bir de her işlemin süresi var ve işlemin etkili olduğu süre dorudan operatörün gücüne bağlı. Bagzilarin gücü birkaç sene için yetiyor, bagzilarin birkaç gün için.sonradan düzelme ihtimali varmı peki?
Benim deneyimlerim şu şekilde ya çalışmıyor ki bu düşük ihtimal. Ya da çok etkili öyle tekrar falan gerekmiyor. Bayağı yıkıcı olduğu için ben basit şeyler için yapmıyorum.Anlamaları gerekli işlemleri yapmaları gibi durum söz konusu değil kesinlikle onu biliyorum.O halde düzeldikleri anlaşıldıgı yerde ara ara işlemler yenilenebilir bu şekilde de iyice zaten gitgeller vs vs kopuş ve bu süre zarfı içinde farklı işlemler yapılabilir anladım. Çok teşekkürler @Absoluta Virtute
Şunu söylemek istiyorum iş yerinde birine kizdiniz hemen o sinirle yapmayın sevgiliniz terk etti yapmayın. Sorun yaşadığınız kişi size birşey öğretecektir terk eden kişinin de yerine daha iyisi güzeli gelecektir.@Alex06 deneyimlerinizi söylemeniz gerçekten yararlı. Evet onu bende fark ettim ya hiç olmuyor yada bi hamlede oluyor ama bilemiyoruz ki sonrasında ne olur eskiye döner mi diyorum tabi ki zaman zaman.Basit işlemden kastınız nedir ? Yani ben benim için önemli olan şeyler üzerinde uygulama yaptım laf olsun yada alel ade hadi öylesine diye bişey yapmadım.Ki zaten enerjiyi toplayacan da niyeti düşünceyi tam odaklayacan da olacak diğer türlü zaten olmuyor.