Eylül ayında tanıştığım ve bana deliler gibi aşık olduğunu söyleyen adamla, bir ay önce tanıştığım kız arkadaşımı tanıştırma gafletinde bulundum ve o gece adamın yaptığı saygısızlık nedeniyle aralarından çekilme kararı aldım. O iki pişkin bunu bekliorlarmış ve o günden itibaren benim gözümün önünde çifte kumrular gibi gezmeye başladılar. Şu an adam Konya da kadının nerede olduğunu bilemiyorum.
bu olaın onlara ders olmasını diliyorum ve araştırıyorum.
İStediklerim: 1 Adam bana deliler gibi aşık olmalı, ama ben asla ona kanmamalıyım. O Ferhat gibi- Kerem gibi, Mecnun gii yanmalı.
2'-Sözde arkadaşım olan o kadın bana bunu yaptığına yapacağına pişman olmalı ve ömür boyu çekeceği bir derde ve o dert nedeniyle çok çirkin bir yüze sahip olmalı. Yani; Bana yaptığı bu çirkin hareket yüzüne yansımalı ve yüzünden okunmalı, herkes ondan kaçmalı.
3- İkisi bundan böyle asla bir araya gelmemeli ve özellikle adam tarafından kadın çok kötü ve şirret biri olarak bilinmeli,
Dileklerim nedeniyle kötü bilinebilirim ama çok inandığım ve iyi niyetle yakınlaştığım iki kişi tarafından böyle bir hakarete maruz kalmayı gururma yediremiyorum.
Sizler söyleyin başınıza bu gelse siz ne düşünürsünüz.
Ben değerliyim, kimse bana değersizmişim gibi davranamaz.
Reiki sayesinde onları ve kendimi affetmeye çok çalıştım ama içimden acısı gitmiyor.
Teşekkür ederim..