Antakya daki dev yilan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tır oyuncak bariz belli. tır ın üzerindeki askerde oyuncak o da belli :D yani 1 ton 2 ton deseler neyse 7 tonmuş yılan balina dan büyük

ben antakyalıyım bu söylenti bir kaç ay önce çıktı inandırıcı bulmadığımı söylemeliyim ama antakyada film çekildiğini de duymadm..kaldı ki gerçek olsa tüm dünyayı ayağa kaldıracak bir haber ama bunun için de hemen arkada görülen otelin müşteri kaybetmesinden çekinildiği bu yüzden gizlendiği söyleniyor..

büyük ihtimal montajla yapılmış resimler olabilir gerçek olsa haberlerde çıkar ve olay olurdu ama gazetenin birinde bikaç yıl önce böyle bir haber okumuştum ama yabancı ülkelerden birinde bulunduğu yazıyodu,yanlış hatırlamıyosam arjantindi ama tabi bu haberin doğruluk değeri tartışılır.

bu tür hikayeler hep söylenir ama yılanlar toprak yiyerek bile yaşarlarmış. neden olmasınla, yok ya arasında gelip gidiyor insan.

Kocaman bir yılan çıkıyor ve hiçbir yere zarar vermeden kimseyi öldürmeden öldürülüyor . Gerçek olmama ihtimali daha yüksek .

Böyle bi yılanı bizim türk işçilerinin öldürebilecegini sanmıyorum...böyle bi yılan insana yada iş makinalarına teslim olabilir mi....dinazor gibi maşallah ayrıca çokta tatlıymış:)

Böyle birşey olamaz insanlar ufak su yılanı görünce kaçacak yer ararken hangi iş makinası oparetörü bu yılana kafa tutabilecek vallahi rambo olsa böyle bir yılanı durduramaz

Yılanın bir film maketi için yapıldığı sonradan ortaya çıktı. Haber kanallarının reyting kazanmak için yaptığı kısa bir oyun. Önce, bu şekilde halka sunuyorlar ardından maket olduğunu bildiriyorlar. Yılan gerçek değildir.

Denildiğine göre mısırlı bilimadamları ve dalgıçlar tarafından yakalanıp öldürülen bu yılan
Dev yılan yakalama sürecine katılan bilim adamlarının isimleri:
D. Karim Mohammed, d. Muhammed Şerif, d. Sayın Bahr, d. Mahmud öğrenciler, d. Mazen Raşidi
Dev yılan yakalama sürecine katılan dalgıçlar İsimler:
Ahmed lideri Abdullah Karim, Knight balıkçı, Wael Mohamed, Mohamed Haridi, Ramah Alvajuma, Mahmud
Tarafından etkisiz hale getirilip Şarm El-Şeyh Uluslararası morguna Gönderilmiş bir diğer kaynak

Benim bildiğim birşey var yılan insan görmezse uzar gidermiş boyu,ama bu gerçeğe benzemiyor makettir büyük ihtimalle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri