Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normal herkese yapılan büyülerden yapabilirsin ama neye sinirlendin bilmiyorum şunu söylemek istiyorum anneler ne yaparsa yapsın herşey yavrularının iyiliği içindir seni bu kadar düşünen ve iyiliğini isteyen birine bunu yapabilir misin?
anneye elbette hertürlü büyü yapılabilir,ama şuna dikkat etmeli,aranızdaki hem kan bağı ve hemde genetik bağdan dolayı anneye yaptığınız büyü sizide direkt etkileyecektir.çok iyi düşünmek gerekli
Annem dedektif gibidir...Ne zaman gizli saklı bir şeyler yapsam beni suçüstü yakalarAslında tek isteği beni korumak.Neden annene büyü yapmak istiyorsun bilemem ama, annene zarar gelsin istemezsin sanırım.
Annene büyü yaparsan elde edebileceğin şey pişmanlıktır.Anneni sev yada sevme fark etmez,büyü yapacak kişi 2 kere oturup düşünmek zorundadır.Çünkü çocuk oyuncağı değildir ve geçici duygular beslıyerek yapıyorsanız (nefret,aşk vs..).Duygularınız değişiklik gösterebilir.
arkadaşlar yanlış anlaşılmışım ben öncelikle cevaplarınız için çok teşekkürler.. ama ben annemin yaptığım gizli işleri farketmemesi için ufak bir büyü istedim sadece..anneme asla zarar vermek istemem tabii ki.