dhardhar
Kayıtlı Üye
Ne şanslısınız yabir kere istemeden astrale çıkmıştım ama korkup geri döndüm fena bir şeydi![]()

Ne şanslısınız yabir kere istemeden astrale çıkmıştım ama korkup geri döndüm fena bir şeydi![]()
bilmiyorum vallaNe şanslısınız ya![]()
Valla nasıl yapcaz bilmiyorumOh oh severim cinli konuları . Kadın bi güzel babanı kendine bağlamış arkadaşım . Güvenilir bi alime gitmeni tavsiye ederim
Valla nasıl yapcaz bilmiyorum![]()
Bu kadar basit olmamalı. Çocuk oyuncağı gibi yazmışsınYatak odasında , yatağı gören ayna 3. kişidir. Evli çiftlerin arasına girer ayrıca yatağı gören ayna huzurlu bir uykuya da engel olur bunun dışında yemek masasını gören ayna da eğer masada çiçek bulunuyorsa gene aynı işi görür eninde sonunda çiftlerin arasına biri girer eşler ayrılır
Doğru, besin zehirlenmesi geçiren birine gıda hazırlarken hijyene dikkat et der gibi yazmışım oysa sebze hangi tarladan geldi hangi suyla sulandı et hangi mezbaaya hangi meradan geldi onları sormam gerekirdi .....Bu kadar basit olmamalı. Çocuk oyuncağı gibi yazmışsın
Kusura bakmayın ama kara kediyi uğursuz gören hurafelerden farkı yok benim için bunun. Annemlerde yemek masasının karşısında ayna var ve o masanın üzerinde hep çiçek vardır. Annemle babam 30 yıllık evliler, Allah ayırmasın. Eminim yazdığınızı okuduktan sonra benim gibi bi durup sorgulayanlar vardır. Bu arada ilk alıntıladığım mesajda "yazmışsınız" yazacaktım ama cevap yaz butonuna fazla hızlı davrandım. Sonradan mesaj değiştirme özelliği de göremediğim için o şekilde kaldı. Engin bilgilerinizi açtığınız için teşekkür ediyorum ama fikrim değişmedi.Doğru, besin zehirlenmesi geçiren birine gıda hazırlarken hijyene dikkat et der gibi yazmışım oysa sebze hangi tarladan geldi hangi suyla sulandı et hangi mezbaaya hangi meradan geldi onları sormam gerekirdi .....
Trafik kazasında ölseydi başında da trafik kurallarını okurdum herhalde .Mazur gör ters Arnavutum işte? yoksa baban spatyomda sözleşmesine eşimi aldatacağım çocuğumu dışlayacağım maddelerini ekletmiş sorgulamak sana mı kaldı bırak sistem ne istiyorsa o olsun sen kimsin de kadere muhalefet edip bu suça bizi de ortak ediyorsun demeliydim sanırım ama ne yaparsın hümanoyitlere , hümanoyalar neyi nasıl izah edebilir ki ve niye etsin ki! En fazla bir hayat sonra ödeşirsiniz belki de ne yaptın ki bedel ödüyorsun?
Konuyu açan kusura bakmasın
Sen aynana çalmadan girmesinler diye zil felanda taktırmışsındır. Kesin odana koyduğun fotoğraflarda duvara bakıyordur. Paronakyaklık seviyen Chomolungma.Yatak odasında , yatağı gören ayna 3. kişidir. Evli çiftlerin arasına girer ayrıca yatağı gören ayna huzurlu bir uykuya da engel olur bunun dışında yemek masasını gören ayna da eğer masada çiçek bulunuyorsa gene aynı işi görür eninde sonunda çiftlerin arasına biri girer eşler ayrılır
Galiba canın sıkılıyor saracak yer arıyorsun doğru adrestesin .İnsanlar kaşınınca kendini kaşıyacakları hemen buluyorlar.Burada kendinin kim olduğunu bilen arkadaşım @ ... görüyor musun kendi ayağınla geldi hadi iyisin @... onun kim olduğunu öğrenme fırsatı doğdu???Sen aynana çalmadan girmesinler diye zil felanda taktırmışsındır. Kesin odana koyduğun fotoğraflarda duvara bakıyordur. Paronakyaklık seviyen Chomolungma.
Aynadaki çiçek dışardaki kadın oluyor( masadan yansıyan çiçek)Aynalari anladim da peki masa üstündeki cicek ne alaka lütfen aciklarmisiniz ?
Charlıe diğer meleği gönder merakını gidersin???@Düşmüş Kartal)) alemsin
Psikolojik rahatsızlıkların düşündüğümden daha fazlaymış.Galiba canın sıkılıyor saracak yer arıyorsun doğru adrestesin .İnsanlar kaşınınca kendini kaşıyacakları hemen buluyorlar.Burada kendinin kim olduğunu bilen arkadaşım @ ... görüyor musun kendi ayağınla geldi hadi iyisin @... onun kim olduğunu öğrenme fırsatı doğdu???
Sana ayna olduğuma sevindim ayrıca başkası olsa neden bahsettiğimi az da olsa merak ederdi ? neyse Aresin kardeşi bir hatun var onun ismini öğrenmeni tavsiye ederim gerçi meraksız biri olarak bunu yapar mısın bilmiyorum ama işine yarayabilir böyle kaşındığın vakit sadece o hatunun ismini yazarsın hep ortalık karışır iyice eğlenirsin hemde kaşımakla kalmazlar bir senelik fırça ihtiyacını da karşılarlar neyse IQ böyle birşey işte yokluğu da varlığı da eğlendiriyor, eğer parasızlık çeken bir psikologsan sandığın gibi burdan sana müşteri çıkmaz bir gün biri seni bir çarpar estetisyen arar durursun sonra, hadi iyi günüme denk geldin biraz eğlendim bende .Bir de bende çoklu kişilik bozukluğu da var ? seni diğer bilincim hakimken de beklerim inan orda olduğuna bin pişman olursun ??? iyi avlarPsikolojik rahatsızlıkların düşündüğümden daha fazlaymış.
Bak bu foruma geldiğimden beri dördüncü kriz tutuşu.Sana ayna olduğuma sevindim ayrıca başkası olsa neden bahsettiğimi az da olsa merak ederdi ? neyse Aresin kardeşi bir hatun var onun ismini öğrenmeni tavsiye ederim gerçi meraksız biri olarak bunu yapar mısın bilmiyorum ama işine yarayabilir böyle kaşındığın vakit sadece o hatunun ismini yazarsın hep ortalık karışır iyice eğlenirsin hemde kaşımakla kalmazlar bir senelik fırça ihtiyacını da karşılarlar neyse IQ böyle birşey işte yokluğu da varlığı da eğlendiriyor, eğer parasızlık çeken bir psikologsan sandığın gibi burdan sana müşteri çıkmaz bir gün biri seni bir çarpar estetisyen arar durursun sonra, hadi iyi günüme denk geldin biraz eğlendim bende .Bir de bende çoklu kişilik bozukluğu da var ? seni diğer bilincim hakimken de beklerim inan orda olduğuna bin pişman olursun ??? iyi avlar
HöstBak bu foruma geldiğimden beri dördüncü kriz tutuşu.Senin gibi bir hastanın bu forumda olması güzel. Hasta olduğunu kabul etmende ayrı güzel. İşi biliyorsun ama bilmen lazım ben psikolog değilim. Herkesi doktor sanma ki başın belaya girmesin. Senin bilincinin yerinde olduğunu düşünmüyorum, sende biliyorsun. Keşke av arayışında olsaydım dediğin gibi ama değilim. Olsam bile senin gibi bir avcıkla ilgilenmezdim.