Doğru. Tek yaratıcı var. Ve din çok. Dinler maji türleridir. Kilisede mum yakmak bir ritüel. Öncelikle bu mumlar rahipler tarafından dinlerine göre kutsal topraklarda hazırlanıyor. Sonra o mumların üstünde kutsama ritüeli yapılıyor. Kilisede mumu satın alırken okunmuş ve kutsal su ile ıslatılmış mumu aliyorsunuz. Yani sihirli mum oluyor. Bir ikonun önünde yakıyorsunuz ve o azizden birşey istiyorsunuz. Yani niyet okuyorsunuz. Bu da bir ritüel. Evde yakmakla kesinlikle kıyaslanamaz.
Büyücüler o kiliselerde o mumlariyla ne büyüler yapıyor bir bilseniz.
Yani uzun lafın kısası. Evdeki mum yakmaya benzemez bu iş
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim..İlk defa sayenizde öğrendim. @kelendria Bu soruyu sorduğunuz için size de teşekkür ederim...Sizin aracılığınızla ben de az da olsa bilgi sahibi oldum...Yaşadıklarınıza üzüldüm ama bu soruyu paylaştığınız için kendi payıma düşeni almış oldum....Burada sorulan bazı sorular bu anlamda faydalı oluyor...Umarım olumsuz etkileri üzerinizden atacak çözümleri buradaki arkadaşlarımızdan ya da başka bir şekilde bulursunuz...sevgiler...Konu sahibinin annesinin de dileği gerçek oldu. Ama sonra ailecek bedelini ödediler. Herşeyin bedeli var. Büyü yaparken bunun farkında olmak gerekiyor.
Kötü olan tarafı, insanların dileği gerçekleştikten sonra, olan kötü şeyleri o yaptıkları hatanın bedeli olarak görmemek.
İki sandalyenin üstünde birden oturulmuyor. Ve semavi dinlerin egregorlari çok kıskanç.