"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Anlaşmalar hk.

Evet yaklaşık 1,5 yıl önce sanırsam aile sorunlarınız (özellikle baba probleminiz ile ilgili) hakkında bir başlık açtığınızı ve o başlığın altına benimde bir şeyler yazdığımı hatırlıyorum. Öncelikle belliki demonlarla iletişim içerisindesiniz ve yazdığınız bir cümlede C adlı demonun kız arkadaşınızın duygularıyla oynayabileceğini size karşı onu inat ettirebileceğini yazmışsınız. Demon veya varlıklara inandığınıza göre belliki belli bir tanrının olduğunada inanıyorsunuz. Çoklu tanrıların ve ibrahim dinlerine baktığımız zaman tanrının veya herhangi iyi bir varlığın insanın özgür iradesine karışamayacağı ve buna müdahale edemeyeceği yazar. Lakin sizin varlıklarınız karışıyor. Açıkçası hisleri kuvvetli olan birisi olarak söyleyebilirim ki sizin forum mesajınızı açtığım gibi negatif enerjiyle doldum. Işığınız alınmış ve bunu bir insan değil bahsettiğiniz bu varlıklar yapmış. Yıllar önce beni çok derinden etkileyen başka bir forumdan okuduğum, birkaç üyenin demonlarla olan bağlarını ve anlaşmaları bozulduğu takdirde başlarına ne geldiğiyle ilgili kötü bir yazıyı okuduktan sonra bu demon denilen iğrenç varlıklara bir daha merakım olmadı. Ara sıra rüyama giriyorlar. Özellikle Bael adındaki birisi. Belliki bu varlıklar hakkında bilgili birisiniz konudan bağımsız bir soru sormak isterim size? Demonlar rüyanıza giriyor mu giriyorsa konuşma tarzları nasıl? Sesleri boğuk mu? Ve cümlelerini bazen şiirsel bir şekilde kuruyorlar mı?
Peki demonlar insanlara karşılıksız yardım ederlermi yani bazen anahtar atma denilen bir tabir var sanırım

Geri