akiira
Kayıtlı Üye
Hayvan Koruma Reikisi diğer enerji sistemlerinden farklı olarak hayvanların enerji alanlarına uygun..
bizim kendimize uyguladığımız sistemler hayvanlara ağır gelebilir. Her ne kadar bunu niyetle beyan etsek de insanlara daha uyumlu enerjiler..
Hayvanların doğasına uygun olan animal protection reiki ile yakın zamanda büyük bir hastalık geçiren köpeğim ile üzerinde çalışmaya başladım.
Gözlemlerim;
Hayvanların doğasına uygun olduğu için onlar üzerinde ağırlık yapmıyor
Anında sakinleştirici etki
Enerji alanında hızlı temizlik
Günleri aşan koruma kalkanı
Tümör ilerlemesinde yavaşlık
Yaşlılığa bağlı semptomları azaltma
İç parazit artık olamadığı için salgın-parazit-dış etken kaynaklı hastalıklara karşı kalkan.
Güçlü sevgi enerjisi ve ışığı
Hızlı şifa çalışması yapmak(zaman yönetimi dersek)
Şimdilik bunları gözlemledim.
Ek olarak sabah akşam uygulamamız önerildiği için öyle yaptığımda daha etkili olduğunu düşünüyorum sadece hissel.
bizim kendimize uyguladığımız sistemler hayvanlara ağır gelebilir. Her ne kadar bunu niyetle beyan etsek de insanlara daha uyumlu enerjiler..
Hayvanların doğasına uygun olan animal protection reiki ile yakın zamanda büyük bir hastalık geçiren köpeğim ile üzerinde çalışmaya başladım.
Gözlemlerim;
Hayvanların doğasına uygun olduğu için onlar üzerinde ağırlık yapmıyor
Anında sakinleştirici etki
Enerji alanında hızlı temizlik
Günleri aşan koruma kalkanı
Tümör ilerlemesinde yavaşlık
Yaşlılığa bağlı semptomları azaltma
İç parazit artık olamadığı için salgın-parazit-dış etken kaynaklı hastalıklara karşı kalkan.
Güçlü sevgi enerjisi ve ışığı
Hızlı şifa çalışması yapmak(zaman yönetimi dersek)
Şimdilik bunları gözlemledim.
Ek olarak sabah akşam uygulamamız önerildiği için öyle yaptığımda daha etkili olduğunu düşünüyorum sadece hissel.