Öncelikle geçmiş olsun... Sizi az çok anlayabiliyorum. Benim de annem hasta. Meme kanseri tedavisi görüyor. Onun acı çektiğini bile bile, hiç bir şey yapamamanın verdiği üzüntünün ne demek olduğunu biliyorum. Anneme biraz olsun yardımcı olabilmek için Reiki üzerinde çalışmaya karar verdim bir süre önce. Eğer imkanınız varsa sizde böyle bir şey yapabilirsiniz...benim niyetim sadece şifa vermek annem hasta ve hastalığı bulunamıyor 11 yıldır bu hastalığı çekiyor benim amacım annemi iyiletirmek annem için herşeyi yaparım..
benim niyetim sadece şifa vermek annem hasta ve hastalığı bulunamıyor 11 yıldır bu hastalığı çekiyor benim amacım annemi iyiletirmek annem için herşeyi yaparım..
Bana da uyumlar mısınız?Ben bunun uyumlamasını almıştım, pek fazla kullanmam, arada lazım olunca başka enerjilerle birleştirip kullanırım. İsterseniz sizi uyumlayabilirim.
Güncellemek istedim. Birkac saat geçti. Tanıdık beyin kanaması geçirmişti. Uyutmuşlardı. Kendine geldi. Benim de bir payım var mı bilmiyorum ama umarım vardır. Sifalanmaya inanmayı cok istiyorumTesekkur ederim değerli URUM. Kendim için değil henüz tanıştığım ama aniden hastalanan biri için deniyorum. Cok çok amatörüm. Uyumlamayi yapmaya çalışırken alnım öyle pit pit atti ki delineceginden korktum. Ama üçgeni tam olarak hayal edemedim bir türlü.. Mor/pembe/kırmızı ışıklar gordum. Bunlar benim aura rengim mi? Bir de meditasyon yaparken hep göz kapaklarım istemsizce çok oynuyor
Yeşille karışık altın rengi gördüm ama şakaklarım yanmaya başlayınca bi terslik olduğunu düşünüp bıraktım.Tesekkur ederim değerli URUM. Kendim için değil henüz tanıştığım ama aniden hastalanan biri için deniyorum. Cok çok amatörüm. Uyumlamayi yapmaya çalışırken alnım öyle pit pit atti ki delineceginden korktum. Ama üçgeni tam olarak hayal edemedim bir türlü.. Mor/pembe/kırmızı ışıklar gordum. Bunlar benim aura rengim mi? Bir de meditasyon yaparken hep göz kapaklarım istemsizce çok oynuyor
Ben de korka korka devam ettim. Böyle anlarda gulmeyin ama gözlerimin enerjisi biter de kör olursam diye korkuyorumYeşille karışık altın rengi gördüm ama şakaklarım yanmaya başlayınca bi terslik olduğunu düşünüp bıraktım.
Korku gibi duyguları karıştırmamak gerekiyor. Sadece Urumun yazdıklarından yola çıkarak kestim. Yine deneyeceğimBen de korka korka devam ettim. Böyle anlarda gulmeyin ama gözlerimin enerjisi biter de kör olursam diye korkuyorum
Korku gibi duyguları karıştırmamak gerekiyor. Sadece Urumun yazdıklarından yola çıkarak kestim. Yine deneyeceğim
Açılmıyor maalesef sadece link bırakır misiniz ?şununla daha iyi odaklandım ben
Açılmıyor maalesef sadece link bırakır misiniz ?
TeşekkürlerSadece linki yapistirmistim halbuki. Frekanslı müzik olduğu için yas sınırlaması varmış. " gold triangle frequency" yazın 1 saat 11 dakika olan bir video çıkacak. Kapağında rengarenk ucgenler var