Alphabetum Nigromanticum

Daha iki gün önce baktım sorun yoktu. Neden bozuldu ki acaba bu resim
Bu arada denedim sonuç var ama çok net olarak içinizdeki gerçek niyeti çekip ona göre çalışıyor haberiniz olsun. Bir şeyi gerçekten istemeyip içten içe başka türlü istiyorsanız ağzınızdan çıkanı pek önemsemiyor

Daha iki gün önce baktım sorun yoktu. Neden bozuldu ki acaba bu resim
Bu arada denedim sonuç var ama çok net olarak içinizdeki gerçek niyeti çekip ona göre çalışıyor haberiniz olsun. Bir şeyi gerçekten istemeyip içten içe başka türlü istiyorsanız ağzınızdan çıkanı pek önemsemiyor
3-5 glif kullanacaksak sırayı kendimize göre yönetiyoruz değil mi? Alfabenin sırası değil ...

Mesela 3 glif baz aldık diyelim birisi ana glif onu başa,ortaya,sona yerleştirip diğer iki glifi araya yaymak gibi daha etkili diyorsunuz ilk etapta denemek istiyorum bi şevk geldi 😁😊
Böyle içinden geldigi gibi bir kolaj yapabilirsin.
Ben bir glifi cok sayıda yazdım ve karara bağlama glifini tek bir tane koymuştum. Sonuç olarak o cok sayıda yazdığım şey değil de o şeyle ilgili bir karar verdim. 😅
Ama bunu yapmadan biraz zaman önce "Bu işin bir nihayete ermesini istiyorum artık" dediğimi hatırlar gibiyim. Yani ritüel esnasında sesli söylediğin cümleyle fazla ilgilenmiyor. Asıl daha çok ne istediğini kendi buluyor.
Ayrıca araknedeki gibi direk olayı görmek yerine o sonucu çok değişik yollardan getiriyor bu da enteresan keyifli gelebilir. Bu yüzden bence çok hızlı kestirme istiyorsak arakne daha olay örgülü bir süreç istersek bu. 2-3 hafta alabilir bunlar.

Ayrıca araknedeki gibi direk olayı görmek yerine o sonucu çok değişik yollardan getiriyor bu da enteresan keyifli gelebilir. Bu yüzden bence çok hızlı kestirme istiyorsak arakne daha olay örgülü bir süreç istersek bu. 2-3 hafta alabilir bunlar.
Birazcık keyif alalım 😊 ;) yaşıyoruz hayat devam ediyor 2-3 haftada olsun zararı yok yavaş yavaş keyfine göre dönsün 🙃😇

Geri