blueocean64
Kayıtlı Üye
bu cevşen tamamı 100 tane (100kıta)hergün 10 teanesini okusanız yüce Allah (c.C)kabul eder
burada yakalşık olarak 183 tane tanrıya övgü bulunmakta .. Bence bu kadar saygı durusu gibi yapılmıs bunca zımbırtı yerine direk olarak Allah'ım bunubunubunu senin rızan ile yapacagım. demek daha tesirli olur.. İslam ilminin 100 de 100 başarılı oldugu bir devirde yasamıyoruz cok uzgunum ki gercek budur , keske bu sekilde olmasaydı işte o zaman bende bıraktıgımı sandıgım Guclu İlmime donmek zorunda kalmazdım :/ malesef Kİ işler aynen bu şekilde olur ; Tamam Allah güçlü olabilir ancak onun ruhalra verdigi muazzam gucude unutmamak lazım ki bu gucu kullanmak bile yeterlidir usteli kkotu seylerde bile.
Bu nasil bir mantiktir?
Orada bahsi gecen Esmalar Allah'a ait ,ayri tanri olarak nasil gördünüz?
Bunu nasil basardiniz anlayamadim.
Zimbirti dediginiz olay dua dir,.
Ayrica Allah'a ihtiyac dogrultusunda esmalari ile dua etmek cok yerinde ve dogrudur.
Allah'im bunu bunu bunu rizan icin yapacam dediginiz sey baska bir ilginclik tasiyor
Allah'in kimsenin takas edecek hizmetine ihtiyaci yok, elbette dua Allah huzurunda durustur ve elbette saygi ister...
Olayi bakkaldan sakiz almaya indirgemissiniz ,Niyetinizin kötü oldugunu dusunmuyorum, müslümanmisiniz bilmiyorum ama biraz bilgi edinin eger müslüman iseniz.. Tavsiye saadece.
Bu Cevşen suresinin Türkçe mealine benziyor. Sanırım o . Çok güzel ve güçlü bir dua.
Teşekkürler..