acemicadisofia
Kayıtlı Üye
@createtherules Öyleyse ben şöyle bir çıkarım yaptım kendimce. Reenkarnasyon forumunda benim verdiğim bir örnek vardı, orada en az 4 kişi geçmiş yaşamında Mimar Sinan olduğunu iddia ediyordu. Tabii Mimar Sinan'ın çoluğu çocugu var mıydı bilmiyorum ama mesela bu kişilerin hepsinin büyük dedeleri olduğu için hepsi aynı veya benzer görüleri görüyor olabilirler, Sinan'ın hayatıyla ilgili. Evet, şimdi aklıma yattı.
Bir de genetik kan yoluyla geçiyor diye biliyorum. Hafıza nasıl genetik yoluyla atadan cocuğa geçer anlamıs değilim. O zaman ruhun varlığı reddedilir, insan ölünce yok oluyor, yalnız hafıza veya bilinci yeni nesillerde yasıyor, demek gerekir. Neyse, cevaplamak zorunda değilsiniz, kendimce çıkarım yaptım öyle. Teşekkürler.
Bir de genetik kan yoluyla geçiyor diye biliyorum. Hafıza nasıl genetik yoluyla atadan cocuğa geçer anlamıs değilim. O zaman ruhun varlığı reddedilir, insan ölünce yok oluyor, yalnız hafıza veya bilinci yeni nesillerde yasıyor, demek gerekir. Neyse, cevaplamak zorunda değilsiniz, kendimce çıkarım yaptım öyle. Teşekkürler.