"Aslan burcu ateş elementinden sabit bir burçtur. Egoyu ve yaratımı temsil etmektedir ve akrep burcuna bu dönüşüm serüveninde kendini yeniden yaratmanın nasıl olacağını gösterecektir. Akrep ise su grubu olmasının verdiği hassasiyetle korkacak, yeniden yaratmanın imkansızlığından bahsederek varolanı korumaya çalışacaktır. Kendini yokettikten sonra yeniden yaratmak ona göre zordur, çünkü önünde engel olarak kendi yarattığı korkuları durmaktadır. Bu karşılaşma tüm karelerde olduğu gibi krizler yaratacak ama herşeyin bir illüzyon olduğunu anladığında bu engelleri de kendisinin yarattığını görerek dönüşümünü tamamlamayı başaracak ve yeniden kendini yaratmanın verdiği güçle bu krizli karşılaşmayı tamamlamış olacaktır. Akrep kendini yokettiğinde yeniden yaratabileceğini öğrenecektir."
Evet kesinlikle aslan burcu hayatimda aynen boyle bir etki yapmistir. Herhalde beni yani hayatimin gidisatini en cok etkileyen burc aslan.
Ben mukemmel burc diye birsey olduguna inanmiyorum. Mukemmel insan oladigi gibi..