Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu Temmuz 2024

Allah, size akrep 🦂 burcu erkeği olan arkadaşınızın ters tarafını görmeyi nasip etmesin. Akrep burcu erkeğin tersiyle karşılaşacağına 40 tonluk 40 TIR altında kal daha iyi. Yinede ikisini Allah göstermesin. Kini ile yaşar 40 yıl sonra aylarca yoğun bakımda yaşatarak, torunlarının mezarını kazdırtarak, adeta öldürmeyen ölümü yaşatarak intikamını alır. Yok öyle akrebe yalnış yapıp bu dünyada sefa sürmek. Başta izin versede karabasan gibi çöker hayatına hiç beklemediğin anda kuyruğundaki zehri boşaltıp cehenneme gidiş biletini eline verip cehenneme gönderiverir. Ebeveyn affeder evlat diye, ama akrep burcu affetmez, çok nadir affeder oda bir Akrep burcu erkeğinin affetmesinin altında ezildiğini görmek için affeder.
O yüzden size akıl vermek haddim değil ama akrep burcu erkeği olan Arkadaşınızla iyi anlaşın tartışmamaya özellikle dikkat edin. Akrepler 3e ayrılır bir grubu bu kadar tehlikeli değil.
Allah dostluğunuzu kem gözlerden korusun
Aaaaa öyle miymiş Sayin @Tokotoyu ben yukarıdaki mesajı okuyunca karıştırmışım pardon 🙂

Akrep burcu kişisel özellikleri konusunda açılmış konular forumda vardır. Önyargılarınızı, subjektif düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi yapabilir yada imalı yorumlarınızı kendi burcunuz üzerine konu açıp yapabilirsiniz.
15temmuz 25 temmuz arası akrep 🦂 burcu konusunda duayen isimlerin uyarıları üzerine saygıdeğer bir üyenin akrep burcu arkadaşı olduğunu dile getirmesi üzerine kendisi bilgilendirilmiştir. Bu bilgilendirme sonrası subjektif yorumlar üzerine konu akrep burcu erkek kişiselliği üzerine karşılıklı sohbet etme yönelimi olduğu için yönetimin hassasiyeti ekli mesaj ile tarafımdan duyurulmuştur. Yönetimin sohbet konusunda ve sayfa konusunda radikal kararları açıklamadan önce açtığım konularda konu dışı sohbet havasında daha fazla yorumlar yapmamanızı önemle rica olunur. Yorumlarınızı, önyargılarınızı aşağıdaki linklere yapıp yapmamakta özgürsünüz. Yorumlarına daha önce. (nokta) ile linki cvp verilmiş bundan sonra forumun selameti içşntartışma ortamı oluşmaması için ona cvp tarafımdan verilmeyeceği kamuoyuna ilan etmeme rağmen tutumu değişmemiştir. Lafın tamamı ... söylenir atasözü ile cevap vermeyeceğimi tekrar belirtir, ondan etkilenen saygıdeğer üyelerin onun etkisi ile yorum yapmamasını rica eder, konunun daha ileriye gitmesi yani A noktasından B noktasına ilerlemesi için değerli katkılarını bekleriz.

Özeti yok mu bu yazının?
Çok kısa özet isterseniz ilk mesajdaki paragrafların ilk cümleleri olabilir.
Biraz daha ayrıntılı özet geç derseniz temmuz ayıında yazıdaki göksel hareketlerin olduğu dönemlerde akrep burcu insanında önemli süreçler yaşanacak. 15 temmuz'da ki gökteki gezegen dizilimlerinin açıları akreplerin oldukça gerecek gözlerini intikam bürüyecektir. Bu gün geçtikçe artan intikam ateşinin alevi 26 temmuzda ki gökyüzündeki hareket ile sönecektir. Akrep burcu tanıdıkları olanların bu tarihler arası onlarla iyi geçinmeli, keyifli olduğu belirtilen tarihlerde iletişim kurulmalı önerisi verilmektedir. Tüm burçlarda olduğu gibi akrep 🦂 burcu da 3 gruba ayrılır 3.grubun en tehlikeli, en gaddar ve intikam ve kin ile düşmanına öldürmeyen ölümü yaşatıp düşmanlarına bu dünyada cehennemi yaşatır. Diğer iki grup bu kadar düşmanlarına verilen tarihlerde bedel ödetmezler. Akrep burcu nun iyi anlaştığı grupta olmayanların aniden alev gibi parlayacakları tarihlerde akrep burcu insanları ile iletişime geçerken dikkat etmeleri sinirlerini geçmelerini beklemeleri gezegenlerin dizilimi bizlere haber vermektedir. Buda ayrıntılı özet.
Bazı ülkelerin burçları olduğundan yola çıkıp belirtilen tarihlerde akrep burcu olan ülke veya ülkelerde gerilimli günler, yüksek tansiyonlu olaylar olabilir.

Özeti yok mu bu yazının?
Ara ara ulusa sesleniş şeklinde resmi beyan veriliyor, ben de tam okumaya gerek duymadım ama göz atarken anladıģım kadarıyla
Herhangi bir nedenden dolayı (Saygın bir üye gereksinim duyarsa vb.) kendileri akrep burcunun kişisel özelliklerini irdeleyebilir. İstemedikleri kişilere aynı söz hakkı tanınmaz... 😀 Demek artık böyle bir kural koymuşlar kendilerince.

Subjektif olguyu yaratan ne? Benim paylaşmak istediğim akrep burcu tecrübelerin hoşa gitmemiş olması mı?
Yine duyguların yönettiği fevri tavırlar, tam bir akrep karakteristiği 🙂

Kusura bakmayın @Tokotoyu yukarıda saygın bir üye akrep burcu kişisel özellikleri hk. bu başlıkta(!) sizin tarafınızdan bilgilendiriliyorsa ben de kendi bilgimi istediğim zaman paylaşabilirim. Madem forum kuralına aykırı siz de saygın üyeye gidip ilgili konuyu ilgili başlıkta anlatsaydınız.

*Son olarak:
Burası bir forum.
Forumda zincirin halkaları şeklinde konu konuyu açar, bu normaldir.
Akrep burcunun karakteristik özellikleri elbette akrep aylık yorumu ile bağıntı kurulmasını gerektirir.
Karşınızda iki retorik serpiştirerek, çocuk gibi ikide bir şikayet ederek, forumu böyle böyle ele geçirip başlıklarınızdan aklınız sıra bizi itip kakmaya çalışacağınız insanlar yok.
Bunu kafanıza yazın, sonra da alın başlığınızı, kendinizce saygın bulduğunuz üyeler olarak sohbetinize devam edin

Burçlar hem kozmik hem nimetlerimiz hem de Allahın dedikodusudur.

Birșeyler evet var göklerde ama tam olarak ne gaybı hesaplamaya yetiyorlar ne de birinin burcunu onu tanımaya bașladıktan sonra kolayca söyleyebilecek kadar kendimizi geliștirebiliyoruz.

Yok öyle bir 2x2=4 dünyası.
Süpersin ✨

Birșeyler evet var göklerde ama tam olarak ne gaybı hesaplamaya yetiyorlar ne de birinin burcunu onu tanımaya bașladıktan sonra kolayca söyleyebilecek kadar kendimizi geliștirebiliyoruz.
Mükemmel bir tespit... Gökyüzüne hakim olan, yıldızları bilen, yeryüzüne hakîm olur, örneğin dünya ekonomi enstrümanları borsa, altın vb gökyüzündeki yıldızlar ve gezegen ay ilişkisine göre değerlenir.

Gökyüzüne hakim olan, yıldızları bilen, yeryüzüne hakîm olur,

Esasında gök yüzüne hakim olan gökyüzü ile sınanır.

örneğin dünya ekonomi enstrümanları borsa, altın vb gökyüzündeki yıldızlar ve gezegen ay ilişkisine göre değerlenir.

Sorun şu ki biz hala yeryüzündeki olaylardan yola çıkarak gökyüzünün o esnadaki açılarına anlamlar atamaya ve derin bir data bazı oluşturmaya devam ediyoruz.

Tüm gezegenler aynı hizadan start aldılarsa ve hepsi farklı hızlarda dönüyordukları için, bi kere hepsinin aynı hizayı 2. kere vermeleri neredeyse imklansızdır. belki 2000 yılda bir resetleniyorlardır.

O yüzden de tahmin işi bir kozmik dedikodudur. Ne tam gerçek ne tam yalandır.
Bir tahminde bulunursun mesela ama tahminin çıktığı zaman çok sönük bir deneyim yaşatabilir. Farklı faktörler senin tahminini baskılayabilir, gölgeleyebilir veya bloklayabilir de. Çünkü tüm gezegenlerin aynı dizilimi 2. kere vermesi imkansız gibi bir şey ve aynı olay iki kere yaşanacak olsa bile, kollektifin o anki tekamül seviyesi de tamamen farklı yorumlar katacaktır işin içine.

Yani şu an bir insan ömrü 100 yıl desek, ve hayatını astrolojiye adayan bir astrolog, anca belli dizilimleri yerdeki olaylara göre yorumlayacak kadar bilgili olabilir.. Gökteki olaylara göre yeri değil, yerdeki olaylara göre gökleri çözmeye çalışabilir. Derinleştikçe yıldızlar onun ilahı olur ve en nihayetinde de bununa sınanarak totemis bir saplantıya sürüklenebilir Madonna gibi.

Esasında gök yüzüne hakim olan gökyüzü ile sınanır.

Sorun şu ki biz hala yeryüzündeki olaylardan yola çıkarak gökyüzünün o esnadaki açılarına anlamlar atamaya ve derin bir data bazı oluşturmaya devam ediyoruz.

Tüm gezegenler aynı hizadan start aldılarsa ve hepsi farklı hızlarda dönüyordukları için, bi kere hepsinin aynı hizayı 2. kere vermeleri neredeyse imklansızdır. belki 2000 yılda bir resetleniyorlardır.

O yüzden de tahmin işi bir kozmik dedikodudur. Ne tam gerçek ne tam yalandır.
Bir tahminde bulunursun mesela ama tahminin çıktığı zaman çok sönük bir deneyim yaşatabilir. Farklı faktörler senin tahminini baskılayabilir, gölgeleyebilir veya bloklayabilir de. Çünkü tüm gezegenlerin aynı dizilimi 2. kere vermesi imkansız gibi bir şey ve aynı olay iki kere yaşanacak olsa bile, kollektifin o anki tekamül seviyesi de tamamen farklı yorumlar katacaktır işin içine.

Yani şu an bir insan ömrü 100 yıl desek, ve hayatını astrolojiye adayan bir astrolog, anca belli dizilimleri yerdeki olaylara göre yorumlayacak kadar bilgili olabilir.. Gökteki olaylara göre yeri değil, yerdeki olaylara göre gökleri çözmeye çalışabilir. Derinleştikçe yıldızlar onun ilahı olur ve en nihayetinde de bununa sınanarak totemis bir saplantıya sürüklenebilir Madonna gibi.
Tespitlerinizde haklılık payı var. Lakin 24 saatlik yaşam dilimimizde yerdeki davranışlarımızı gökteki dizilimlere göre programlayacak kadar saplantılı olmamalıyız.
Gök ilmi İdris as'a verilen bir ilimdir. Zamanla asırlar geçince batıl fikirlerle sulandırılmış, gazete sayfalarında yer alan astrolojiye evrilmiştir. Evrilen bu astrolojide gerçeklikten uzaktır. Gezegen dizilimleri konusunda yakın tarihe baktığımızda korona öncesi, gezegen dizilimi zaman diliminde, develerin katli, orman yangınları, ülkemizdeki bir tapınaktaki ayin ile enerji tetiklemesi ile gezegen dizilimi ile oluşan enerjinin yönlendirilmesi çalışmalarıdır. Korana hastalığı ile aşı projelerini başarılı olması için ihtiyaç duydukları enerjiyi uzun zamanlarda tekerrür eden döngülerde başlatmışlardır. Yoksa burçların evlerindeki gezegen döngüleri ile ilgili eleştirisel yaklaşımı bencede doğrudur.
Erzurumlu İbrahim Hakkı hazretlerinin Marifetname eserinde yapılan araştırmalar sonucu astromi ve astrolojik bilgilerin değeri ortaya çıkmıştır. Bu araştırmaları yapanlar bir çok yayın programında tezlerini sunmuştur. Gezegen dizilimleri konusunda katkılarınız ve konunun daha iyi anlaşılması için özverili yaklaşımınız için tekrar teşekkür ederim.

konu sahibinden özür diliyorum farklı bir sey sormak icin rahatsiz edecegim onu da
Ruya da kara çarşaflı bi kadinin sol koluma ters Haç işareti çizdiğini görüyorum bakiyorum koluma tirnaklariyla cizmis ama düz haç gördüm ne demek bu hayır olsun inşallah
Estağfurullah ne demek.... Bir kaçgün önce başka konuda konu dışı yorumlar yapan bir forum üyesi uyarılmıştı. Açtığım konularda değerli fikirlerini sunan konunun daha iyi anlaşılması için katkı sunan üyelerin uyarı alıp mütessir olmamaları konusunda daha öncede ekli dosya ile bilgilendirme yapmıştım. Allah adaleti, iyiliği emreder. Konu dışı yorumlarınız yüzünden uyarı alıp üzülmenizi istemem. Umarım duygusal alınganlık modunuza girip değerli katkılarınızdan bizi mahrum bırakmazsınız. Rüyanı kesinlikle internette toplumun göreceği bir şekilde paylaşmayınız. Önerim rüya paylaşımı olan yorumun kaldırılması için talepte bulunmanız. Siz bilirsiniz. İyi günler dilerim.

Estağfurullah ne demek.... Bir kaçgün önce başka konuda konu dışı yorumlar yapan bir forum üyesi uyarılmıştı. Açtığım konularda değerli fikirlerini sunan konunun daha iyi anlaşılması için katkı sunan üyelerin uyarı alıp mütessir olmamaları konusunda daha öncede ekli dosya ile bilgilendirme yapmıştım. Allah adaleti, iyiliği emreder. Konu dışı yorumlarınız yüzünden uyarı alıp üzülmenizi istemem. Umarım duygusal alınganlık modunuza girip değerli katkılarınızdan bizi mahrum bırakmazsınız. Rüyanı kesinlikle internette toplumun göreceği bir şekilde paylaşmayınız. Önerim rüya paylaşımı olan yorumun kaldırılması için talepte bulunmanız. Siz bilirsiniz. İyi günler dilerim.
Çok teşekkür ederim uyarınız için raporladım silinsin zaten bi cevap da gelmedi boşuna açıkca yazdım:D bazen okurken görüyorum rüyam da şöyle oldu rüya yorumu yapar mısınız diye ondan yazdım ben de sohbet yeri de kapanmış konu açtım açılmadı,vkeske mesaj özelliği açılsa çok iyi olurdu aslında apaçık bi şeyleri yazmak kötü
Hem sohbetini sevdigimiz insanlara kolay ulaştırdık neyse
Tekrar kusura bakmayın umarım silerler raporladım mesajmi ⭐

Çok teşekkür ederim uyarınız için
Rica ederim. Ne demek yerimde siz olsanız aynı nezaketle uyarırdınız. Asıl uyarıyı yapmasaydım etna yanardağı gibi "işine gelenleri uyarmayıp işine gelmeyen yorumları uyarıyorsun çifte standart yapıyorsun" eleştirileri patlardı. Neyse insan temiz kalbinin ekmeğini yerdeler ya sizde maşallah yiyorsunuz. Daha önce bahsettiğiniz burcunuzdaki gezegen hareketlerine göre 3 haftalık süreçte kalbinizin ekmeğini yiyip adeta ayağınızı yerden kesen mutluluktan uçuran haberler alacaksınız.
20 temmuz'da Mars 'ın ikizler burcu na geçişi ile başta canını sıkan insanlarla karşılaşsanda daha sonra bu kişilerin iyi bir şeye hizmet ettiği ortaya çıkabilir.

Rica ederim. Ne demek yerimde siz olsanız aynı nezaketle uyarırdınız. Asıl uyarıyı yapmasaydım etna yanardağı gibi "işine gelenleri uyarmayıp işine gelmeyen yorumları uyarıyorsun çifte standart yapıyorsun" eleştirileri patlardı. Neyse insan temiz kalbinin ekmeğini yerdeler ya sizde maşallah yiyorsunuz. Daha önce bahsettiğiniz burcunuzdaki gezegen hareketlerine göre 3 haftalık süreçte kalbinizin ekmeğini yiyip adeta ayağınızı yerden kesen mutluluktan uçuran haberler alacaksınız.
20 temmuz'da Mars 'ın ikizler burcu na geçişi ile başta canını sıkan insanlarla karşılaşsanda daha sonra bu kişilerin iyi bir şeye hizmet ettiği ortaya çıkabilir.
Evet iyi niyetiniz için teşekkür ederim
Çok sa takmamak lazım ya olabiliyor insanız sonuçta
Ya inşallah cok ihtiyacim var mutluluk haberlerine :) ⭐ Teşekkür ederimm

Evet iyi niyetiniz için teşekkür ederim
Çok sa takmamak lazım ya olabiliyor insanız sonuçta
Ya inşallah cok ihtiyacim var mutluluk haberlerine :) ⭐ Teşekkür ederimm
Siz gördünüz mü yukarıdaki yememişler içmemişler akrep burcu postlarımı her birini kırk kere rapor oluşturmuşlar. mesnetsiz iddialar ile her paylaşımını kırk gereksiz şikayet ile ekli dosya ile uyarıda bulunmama rağmen çete kendilerine yakışanı yapmış. Işık gören tavşan gibi çete her postumu şikayet ederek kendilerini ele verdi. Arka planda organize olup yeni üyelere sindirme stratejisi uygulayan çete, bu tarlayı süren çete ışık gören 🐰 tavşan gibi yakalandı. Sohbet sayfası kilitlenince içlerindeki negatif enerjiyi boşaltamayınca bir postuma kırk şikayet yaparak negatif enerjilerini rapor ile akıttılar. Ağızlarının ortalarına Osmanlı tokadı yercesine yönetimden hakkettikleri cvbı aldılar. Burçlar üzerinden kişilik saldırıları yapanları çok uyardım ekli mesajla... sonunda hakkettikleri cevabı 40 kere şikayet ederek yönetim den aldılar.
Şimdiki sessizlik fırtına 🌪 öncesi sessizlik. Temizlik fırtınası esince yeni hesaplarla gelmek isteyecekler, bazı hesapları hesapları bu yüzden açtılar.
Tavşanlar kovadaki suyu gizli gizli içerse bir gün yakalanır. 🦂 Bu postumu bile rapor oluşturup şikayet eder bu çete. Sohbet olmayınca akıtamadıkları zehiri rapor ile akıtıyorlar. Pazartesi güneş ☀ başka doğacak birileri için

Siz gördünüz mü yukarıdaki yememişler içmemişler akrep burcu postlarımı her birini kırk kere rapor oluşturmuşlar. mesnetsiz iddialar ile her paylaşımını kırk gereksiz şikayet ile ekli dosya ile uyarıda bulunmama rağmen çete kendilerine yakışanı yapmış. Işık gören tavşan gibi çete her postumu şikayet ederek kendilerini ele verdi. Arka planda organize olup yeni üyelere sindirme stratejisi uygulayan çete, bu tarlayı süren çete ışık gören 🐰 tavşan gibi yakalandı. Sohbet sayfası kilitlenince içlerindeki negatif enerjiyi boşaltamayınca bir postuma kırk şikayet yaparak negatif enerjilerini rapor ile akıttılar. Ağızlarının ortalarına Osmanlı tokadı yercesine yönetimden hakkettikleri cvbı aldılar. Burçlar üzerinden kişilik saldırıları yapanları çok uyardım ekli mesajla... sonunda hakkettikleri cevabı 40 kere şikayet ederek yönetim den aldılar.
Şimdiki sessizlik fırtına 🌪 öncesi sessizlik. Temizlik fırtınası esince yeni hesaplarla gelmek isteyecekler, bazı hesapları hesapları bu yüzden açtılar.
Tavşanlar kovadaki suyu gizli gizli içerse bir gün yakalanır. 🦂 Bu postumu bile rapor oluşturup şikayet eder bu çete. Sohbet olmayınca akıtamadıkları zehiri rapor ile akıtıyorlar. Pazartesi güneş ☀ başka doğacak birileri için
Anlamıyorum ki 40 kişi nasıl toplanıp rapor eder ki o zaman bu mabetin arka tarafında bi wp ya da instagram gruplari var bu kişilerin birbiri ile haberlesiyorlar bu da suç degil mi? Bence insanlarla iyi geçinmek lazım kimin vezir kimin şah olduğu bilinmez , hiç gerek yok kaldi ki tanışma yok bu kadar takmaya kin tutmaya ne gerek var , boşverin siz de rapor edilsin uygunsuz bi durum göremedim ben okudum hepsini açıklayıcı yazmışsınız hep müsterih olun ⭐

Anlamıyorum ki 40 kişi nasıl toplanıp rapor eder ki o zaman bu mabetin arka tarafında bi wp ya da instagram gruplari var bu kişilerin birbiri ile haberlesiyorlar bu da suç degil mi? Bence insanlarla iyi geçinmek lazım kimin vezir kimin şah olduğu bilinmez , hiç gerek yok kaldi ki tanışma yok bu kadar takmaya kin tutmaya ne gerek var , boşverin siz de rapor edilsin uygunsuz bi durum göremedim ben okudum hepsini açıklayıcı yazmışsınız hep müsterih olun ⭐
Eyvallah...........

İkizler burcu yorumuda yok mudur:)

Geri