"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ailem hakkında

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali

ismilazımolmayan

Kayıtlı Üye
arkadaşlar herkese iyi günler uzun zamandır burada yoktum umarım herkes iyidir içinde bulunduğumuz süreci hepimiz en sağlıklı şekilde umarım atlatırız.
konuya gelecek olursam ben şuan ailemle yaşıyorum ve ailemde inanılmaz olağan dışı kavgalar ve huzursuzluklar var bi komşumuz var dün bize gelmeden önce evdeki herkes adeta sevgi pıtırcığıydı şimdiyse kanlı bıçaklı kavgalı herkes öyle ki iki gündür evde kimse yemeklerde toplanmıyor komşumuz bize gelmese bile bir gün iyiysek ertesi gün kavgalı oluyoruz yapabileceğim bir çalışma virt edineceğim bir esma herhangi bir şey var mı

arkadaşlar herkese iyi günler uzun zamandır burada yoktum umarım herkes iyidir içinde bulunduğumuz süreci hepimiz en sağlıklı şekilde umarım atlatırız.
konuya gelecek olursam ben şuan ailemle yaşıyorum ve ailemde inanılmaz olağan dışı kavgalar ve huzursuzluklar var bi komşumuz var dün bize gelmeden önce evdeki herkes adeta sevgi pıtırcığıydı şimdiyse kanlı bıçaklı kavgalı herkes öyle ki iki gündür evde kimse yemeklerde toplanmıyor komşumuz bize gelmese bile bir gün iyiysek ertesi gün kavgalı oluyoruz yapabileceğim bir çalışma virt edineceğim bir esma herhangi bir şey var mı
Konuyu önce astrolojik olarak değerlendirmek gerek. Yıldız haritanızdaki transitlere bakmak lazım.

Evdeki kötü enerji den arınma çalışması yapılabilir. Komşumuz evinize büyülü nesne ya da yiyecek ikramı getirmiş olabilir. Onu tespit etmek gerekir. Bulunursa, kuralına göre yok etmek. İkramı yediyseniz kendinizi arındırmak gerekiyor. Arınma işlemlerden sonra. Korunma büyü yapılmalı. Önce sorunu tespit etmek şart.

(30 x 13 inç)
Geri