"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Agartha

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan taco23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

taco23

Kayıtlı Üye
Agarta'yla Atatürk de ilgilenmiş

Eklenme tarihi: 16.07.2008 05:25:09 | Kaynak: Akşam

69983ad9d8_b.jpg


ÜNLÜ araştırmacı ve yazar Aytunç Altındal , Ergenekon iddianamesine giren Agarta Efsanesi'nin bilinmeyenlerini anlattı. Efsanenin sanıldığı gibi 600 yıllık bir tarihi olmadığını söyleyen Altındal , Agarta Efsanesi'nin 120 yıl önce Helen Aglvastik isimli Rus bir araştırmacı kadın tarafından ortaya atıldığını söyledi. Altındal 'a göre, Agarta hakkında inceleme yapılamasını isteyenler arasında Musatafa Kemal Atatürk de var.
TARİKAT DEĞİL
Agarta'nın dinsel bir içerik taşıdığını ve temel amacın kişilerin kendilerini yaşamdan uzaklaştırarak din hakkında düşünme olduğunu söyleyen Altındal , 'Agarta bir tarikat falan değil. Bu inanca sahip olan kişiler dünyanın en pasifist kişileridir. Bırakın darbe yapmayı, bu inanca sahip olanlar başka insanlarla bile görüşmek istemezler. Bir zamanlar Hitler bu Agarta meselesini kafasına çok takmıştı. Hatta Avusturyalı düşünür Rudolf Steiner Agarta düşüncesinin savunucularındandı ve büyük bir pasifistti, Hitler onu öldürtmek bile istedi' diye konuştu.
BUNA GÜLERLER
Yabancıların Agarta ve darbe kelimelerinin yanyana kullanılması durumunda güleceğini belirten Altındal , Atatürk 'ün de bir zamanlar Agarta Efsanesi'yle ilgilendiğini söyleyerek, 'Atatürk 1936 yılında Hindistan 'a başında bir subayın bulunduğu 3 kişilik bir heyet göndererek Agarta'nın araştırılmasını istemiş. Ne tür bir sonuç çıkmış, bunu araştırmak lazım' dedi.
alıntı...
 
atatürk türklerin kökenini çok araştırmış hatta Mu kıtasından geldiğimizden şüphelendiği için bi paşasını (adı şu an aklımda değil) james chucward'a göndermiş.agartayıda araştırması normaldir bence.
 
atatürk türklerin kökenini çok araştırmış hatta Mu kıtasından geldiğimizden şüphelendiği için bi paşasını (adı şu an aklımda değil) james chucward'a göndermiş.agartayıda araştırması normaldir bence.

Paşası değil Diplomat(ateşe)ını görevlendirmiştir.
Tahsin MAYATEPE.

Araştırdığı ve ilginç bilgiler edindiği yer Güney Amerika kıtasıdır.
Mayalar ile ilgili araştırmalar yapmıştır.
Hatta soyadı olan MAYATEPE de oradan gelmedir bildiğimkadarıyla.

Mu Halkının olduğuna ve Agharta nın olduğuna inanıyorum ben.
Çünkü kanıtlar kesin.Bukadar kesin kanıta rağmen hala araştırılmadığına göre KESİN :=)

Ayrıca şunuda söylemeliyim Maya dili Türkçeye çok yakın bir dil.
ve okadar anıt var kaçbin yıllık ayrıca Şili açıklarında Paskalya adası var biliyorsunuzdur orası binlerce yıllık heykelleriyle meşhur.
binlerce yıl önce o heykelleri yapması o pramitleri yapması okadar kolay değil hadi yaptılar o heykelleri Paskalya adası okyanusun ortasında sayılır insanlar oraya nasıl taşımış?
Mu efsanesine göre Paskalya adası Mu kıtasının bir burnu gibiydi aynı samsun gibi :)
 
Geri
Üst