Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın La-edri, benim yazım genel tutumunuzla ilgili değildi. Paylaşımlarınız ve tarzınızı da biliyoruz.
Ancak burda hoş olmayan bir ifade kullanmışsınız. Konunun içeriği sizin mesajınızdan sonra mizahi bir yön almaktaydı.
Amaç konunun dağılmasını önlemekti.
iyi geceler benden size bir tavsiye 1: 33 defa ya metin deyin bunu duyan mahlukat kacar 2: 7 ayetel kursu okuyun 3: 66 ya allah deyin 4 :günlük otu tütsü yapın kokusundan ve dumanından kacarlar kacmazsalar sakat kalırlar tavsiyeelerime uyun sorununuz çözülür...
Aynı şeyi yaşıyorum şuan...Kendi evimde değilim zaten evinde olduğum kişidede musallat olmuş varlıklar var ve çok tedirginim çakışıyor hepsi kendi evimde olduğumda alışkındım kafamı çeviriyordum ilgilenmiyordum fakat şuan üstesinden gelmeye çalışıyorum kalbimin atışlarını kontrol etmeye çalışıp ne zaman rahat bir nefes alıcam diye düşünüp üzülerek biraz..
iyi geceler benden size bir tavsiye 1: 33 defa ya metin deyin bunu duyan mahlukat kacar 2: 7 ayetel kursu okuyun 3: 66 ya allah deyin bunları oku kacarlar tm? tecrübe edilmiştir...
Her ışık kesilmesini yada her çatırtıyı bunlara bağlarsanız malesef varlıklar tarafından değil kendiniz tarafından mağlup edilirsiniz.Burada asıl amaç kurmamak siz kurdukça beyniniz bu tür olayları gerçek gibi gösterebilir algılayabilir aslında olmayan fakat sizin aklınızın oyunları sayesinde size gerçek gözükebilir zaten kötü varlıklarda böyle kurbanlarını korkutuyor ekstra bir şey yok olay sizde biter takmayın efendim siz kendi hayatınızla ilgilenin onlarda kendi hayatlarıyla.Cinlerden çok insanlar cinlerle uğraşır oldu...