AsLanDemiR
Kayıtlı Üye
:devil2 riske değer intikam duygusu. (bu benim düşüncem):devil2:
Çünkü büyü canlı bir organizma gibidir. Hatta bir uyuşturucuya benzetebiliriz.Özellikle de şer-i varlıklarla çalışıldığında. Uyuşturucu etkisi yapıyor. Bütün vücudu çökertirken her gün daha fazla dozaj istiyor bünye. Böyle böyle sizin enerjinizle beslenen ve büyüyen bu canlı organizma sizi de tersi oranda çürütür. Bir de zaten başınıza sarmışsanız sürekli ves vese, işlerin ters gitmesini sağlama, asosyallik, davranış bozuklukları ve pskiyatrilik hastalıklardan, fiziksel rahatsızlıklara kadar sizi eritir bitirir. Demek ki kızıl büyücü olarak kızıl büyüyü mükemmelleştirmek en uç noktada kendinizi kurban etmek, o yola bitirmekle mümkünmüş. İşte bütün şer-i uygulamalırın çıktığı son nokta budur. Siz ne kadar deseniz de ben uyuşturucuyu ağrı kesmek için kullanıyorum, bu sadece gereksiz bir bahane olur. Zira ağrı dindirici çok başka şeyler de vardır. Ben dediğim saygı duymakla beraber uzak durun derim.En büyük şüpem içime bir şerii varlığın giriş olması çünkü sitedeki ilk mesajım insanlardan nefret almak için geldim olmuştu. Çelişki yaşıyorum nefret ve iyilik arasında ama kızıl büyüden de vazgeçemiyorum.