"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

6. Çakra üçüncü göz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan djdjdoss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

djdjdoss

Kayıtlı Üye
Herkese selamlar işin ehli olan insanlar cevaplarsa çok sevinirim...
Üçüncü gözümüzü hızlı bir şekilde nasıl açabiliriz aktifleştirebiliriz..

Cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim

En hızlı yöntem açlık yapmaktır. İnsanlara zikirler vs. öneriliyor fakat hormonlarından destek alamadan hiçbir manevi deneyimi de kolay kolay yaşayamazsın. Özellikle de kan şekerin yüksek seviyelerdeyse. Zikir önemlidir. Çünkü seni uzun vadede belli bir ön koşullar çerçevesinde tutmak muhafaza etmek ve yol haritanı temin etmek içindir. Buna karşılık sorduğun için söylüyorum : en hızlı yöntem yoğun açlıklar yapmaktır. Böylece zihnindeki gündelik sesler bir anda susar. Hormonların resetlenir. Epifiz bezin baskılanmaktan kurtulur ve bunun doğal bir getirisi olarak vizyonların da açılmaya berraklaşmaya başlar. Gerisi de bilgeliğine ve kumaşına göre şekillenir. 3. gözün açılırsa hayvanat bahçesindesin artık. Hatta aslanla aynı kafeste bile açabilirsin 3. gözünü. İlkinde genellikle hep öyle olur.

Son düzenleme:
hormonlarından destek alamadan hiçbir manevi deneyimi de kolay kolay yaşayamazsın. Özellikle de kan şekerin yüksek seviyelerdeyse.

Kan şekeri yüksekse insan daha kıvrak zekalı olabilir. Sınavlardan önce şeker yedirirler 1-2 saat beyin boostlansın diye. Zaten dopamin ve seratonin de salgılatıyor tatlı yiyecekler.
Ancak bu durum astral deneyimler, 3. göz aktivasyonu vs için önerilmez. Şekerle gelen dopamin hormonu, hakikati umursamanı sağlayan epifiz hormonunu bir anda keser çünkü. Aramazsın bile. Eksikliğini duyduğun şey olmaktan çıkar epifiz bezin.

Yani 3B'de üstün zekalı, dahi bir birey ile, 5B' de hisleri kuvvetli ve keşvi açık bir birey tabandan ters orantılı beyin aktivasyonlarına sahiptirler. Çünkü kıvrak zekalı biri bu dünyadaki hadisatı hızlı işerken, keşfi açılan birisi artık bu dünyı aşar ve ruhaniyet kabzeder. Şeker kullanımı insanı dünyada tutar. İnsülün direnci oluşturur , insülin bir hormondur ve diğer hormonları baskılar. En çok ta Epifizi.

Açlık yapın. Açlığınızı kan şekeriniz düştükten sonra da devam ettirin.

Dini bir ekolle mi çalışmak istiyorsunuz, evrensel bir ekolle mi önce bunu belirlemek gerekir.

Hızdan kastınız ne? Ertesi gün mü? Çok acil bir işininiz olsa gerek.
Yanılmıyorsam Tayvan diye hatırlıyorum. Alın bölgesinde bir kemiği ameliyatla çatlatarak ajna çakra aktivasyonu yapılıyordu. Bu çok hızlı mesela. Bir sürü eğitimle uğraşmanıza, bir süreçle deneyimlenmenize, pişmenize gerek bile kalmaz. Kök çakrası son raddede hasarlı veya acil uyanışa geçmesi gerek kişilerin de bazen kalça üzerine merdivenden düşme, yuvarlanma gibi darbeleri kendine çektiği söylenir. Bunun gibi şeyler işte...Hıza mı ihtiyacınız var yoksa niteliğe mi kendiniz daha iyi karar verirsiniz.

Melekle mi olsun demonla mı olsun diye soruyor
Hayır. Aslında kastım aşağıdaki sorulardı:
1- Herhangi bir dine mensup musunuz?
2- Mensup olduğunuz dinin gereğince mi çalışmak istiyorsunuz?
3- Evrensel ekol derken meditatif ve doğa ekollerinden bahsediyorum. Bu yolla mı ilerleyeceksiniz?

Geri