3.Süleyman Tapınağı ve Çıkacak olan bedensel demon ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kovacc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet ayinlerin belli ritüelleri ve çeşitleri var. Kan içmek, ensest ilişki, hayvan kurban etmek, hatta insan kurban etmek, belli kozmik etkilerin görüldüğü takvim aralıklarında yapılması, yerin altında olması, belli davetler yapılarak, icabet eden varlıkların bedenlere girmesi vs.

Buradaki temel maksat, yasak olduğu bildirilen büyük günahlardan oluşan bir zinciri kırma protokolü izlenerek ilahi korumanın tamamen üzerinden düşmesi, hatta adım adım bilinçli lanetlenerek en sonunda ileriki aşamada belki dönersin diye içindeki o son kurtarma kodlarından bile kurtulman. Mesela tanrıya değil şeytana tapınman, akıtmaman gereken kanı akıtman, onu içmen, tanrı için değil şeytan için kurban kesmen, insan kesmen hatta, sex zaten 1.dereceden akraban ile olacak şekilde cepte, hatta oraya belli günahları kolayca işleyebiliyor olduğunu ispatlamiş olarak katılman. Yani öncesi var bunun. Hayatına yatırım yapılmış olmalı yani. Bunun sonucunda da şeytanlar ile daha perdesiz ve doğrudan açık algılarla kolayca iletişimde bulunabilecek kadar berraklaşmış bir hale gelmen. Sprituel satanizm moda oldu batıda.
Hocan Spiritüel satanizmi inceledim ama yani dediklerine göre kurban etmek, sex vs. Yokmuş sadece adanma ayininde parmağınızdan küçük kan ile dolma kalemle isminizi yazarak adanıyorsunuz. Ruh satma olayıni inceledim öyle birşeyin olmadıģı söylediler. Ruhun satılamayacağını, sadece ruhu geliştirebileceklerini söylediler. Ne kadar doğru bilmiyorum

Hocan Spiritüel satanizmi inceledim ama yani dediklerine göre kurban etmek, sex vs. Yokmuş sadece adanma ayininde parmağınızdan küçük kan ile dolma kalemle isminizi yazarak adanıyorsunuz. Ruh satma olayıni inceledim öyle birşeyin olmadıģı söylediler. Ruhun satılamayacağını, sadece ruhu geliştirebileceklerini söylediler. Ne kadar doğru bilmiyorum

Demek sen daha hazırlık okuyorsun

Şahsi fikrim her millet bence kıyameti kendi korkularının üstüne alıp dünyanın sonunda olduğunu düşündüler.Anti christ veya deccal olsa da bence dünyanın sonunda değiliz.

Beleş kehanet olarak kıvılcımlar saçanlar ayeti vardı.Lazerli silahlar geliştirilirse tüfek şeklinde kullanılabilir.

Hataya düşmeye semavi dinlerden referans alınarak türemiş bir Şeytan fikrine tapınan insanları Satanizm'in ölçeği ve standartı olarak alınca başlıyorsunuz.
Her şey 4 kitap ve fantastik anlatılarından ibaret olmadığı gibi Satanizm de sabit bir din değil. Bir kitap olmadığı için yozlaşmadan yorumlamak senin elinde.

----
ama @Retro 'nun dediklerini geçerli bulan satanist arkadaşlar da var elbet. (y)
----

Tehlikeli olan inanç değil aşırı insanlardır. Efendisi olan, birisi ona ol demeden var olamayan insanlar.
Siz en hümanist din'i getirseniz bile bir grup fanatik çıkıp inancı evirir çevirir ve insan kesmeye başlar. Malzeme kötü olunca din kurtarmıyor maalesef.
Domuz bağcı müslüman, ev kundaklayan hristiyan, karın deşen satanist var.
Çok günah keçisi bulmak isteyen son 30-40 yıl içerisindeki satanizm kaynaklı cinayetler ile semavi dinler kaynaklı cinayetlerin sayısal verilerini karşılaştırabilir.

-----

Ayrıca; Sınırları belirlenmiş, yazılıp çizilmiş olan hiçbir ekol ve pratikle işim yok. Temelini Stoacı düşünceden alıp, Satanizm'in de neredeyse her ekolünden felsefi görüşlerle harmanladığım kendime özgü bir öğretiye sahibim. Şahsen, insanlara da kendi öğretilerini oluşturmalarını tavsiye ederim.

İnancınız sosyal, akademik ve iş hayatınızda size katkı sağlıyor, sizi hayatınızda olmak istediğiniz yere doğru itiyorsa ne ala. Devinim halinde gelişim sizin elinizde. Sadece 1 hayatınız var.

Merhaba hepinize iyi günler dilerim öncelikle, bildiğiniz üzere israil tabanlı temple enstitüsü 3.Süleyman Tapınağı inşaası için kurulmuş ve İsrail kurulduğundan beridir bununla uğraşıyor.

“RAB'bin buyurduğu yasanın kuralı şudur: İsrailliler'e size kusursuz, özürsüz, boyunduruk takmamış kızıl bir inek getirmelerini söyleyin.

***Çölde Sayım 19:2

Tevrattan bir ayet aynı zamanda kuranı kerimde de bahsedilmiştir.Tapınak enstitüsünün planına göre mescidi aksa yıkılıp yerine 3.süleyman tapınağı inşaa edilecek ve yahudilerin beklediği mesihleri gelmiş olacak.
Benim sorum ise şu Tapınağın inşaasıyla gelecek olan varlık bana göre sahte mesih(deccal) olacaktır Hristiyanların İsa peygamber figürünün aynı şeklinde gelecektir tahminimce ama bu cennetten bizzat kovulan lucifer diye adlandırılan şeytan mı olacak yoksa onun oğullarından birisi mi ? ve darkwebte gezerken antik mısır tanrılarından birinin yanlış hatırlamıysam osiris'in anti-christ'ın vücudu ile geleceğini görmüştüm bilgisi olan aydınlatabilir mi lütfen ?
-İngilizcesi olanlar temple institute youtube kanalından daha fazla bilgi alabilir
Pardon, ben öncelikle kızıl ineğin ne anlama geldiğini sormak istiyorum.
Bu seks ayini de ne abartılıyor yahu. Saniyede dünya da milyarlarca varlık birleşiyor. Çok önemli bir şey değil yani. Lakin dünya da milyarlarca varlık düşünce kelime nefes bilgini bilmiyor ve kullanamıyor. Gerçek yaratım acaba nerde.

Bu arada videoyu çeken Arap mı bana fazla yanlı ve sempatizan geldi konuyu aktarımı.
Gerçek yaratım derken, kozmik yaratım olarak mı demek
istediniz? Saniyede milyarlarca varlığın birleşmesini önemsiz sayabilirmiyiz? Sonuç da rastgele ciftleşmenin getirdiği sonuç, böcek gibi sadece ürememiz ve çoğalmamız; sonuç kıtlık ve savaşlar...bu konuyu bence hint miti iyi işlemiş.

Merhaba hepinize iyi günler dilerim öncelikle, bildiğiniz üzere israil tabanlı temple enstitüsü 3.Süleyman Tapınağı inşaası için kurulmuş ve İsrail kurulduğundan beridir bununla uğraşıyor.

“RAB'bin buyurduğu yasanın kuralı şudur: İsrailliler'e size kusursuz, özürsüz, boyunduruk takmamış kızıl bir inek getirmelerini söyleyin.

Tevrattan bir ayet aynı zamanda kuranı kerimde de bahsedilmiştir.Tapınak enstitüsünün planına göre mescidi aksa yıkılıp yerine 3.süleyman tapınağı inşaa edilecek ve yahudilerin beklediği mesihleri gelmiş olacak.
Benim sorum ise şu Tapınağın inşaasıyla gelecek olan varlık bana göre sahte mesih(deccal) olacaktır Hristiyanların İsa peygamber figürünün aynı şeklinde gelecektir tahminimce ama bu cennetten bizzat kovulan lucifer diye adlandırılan şeytan mı olacak yoksa onun oğullarından birisi mi ? ve darkwebte gezerken antik mısır tanrılarından birinin yanlış hatırlamıysam osiris'in anti-christ'ın vücudu ile geleceğini görmüştüm bilgisi olan aydınlatabilir mi lütfen ?
-İngilizcesi olanlar temple institute youtube kanalından daha fazla bilgi alabilir
Öncelikle eski ahit ile kuran da bir çok kişi, olay ve hükümler , motifler arasinda benzerlik vardır. Islamın ilk dönemlerinden bu yana söz konusu ortak motiflerin kaynağının yahudi kutsal kitabı olduğuna ilişkin iddialara rastlanmıştır.

Eski ahit 'te ve kuran da geçen bazı kıssa ve rivayetler arasında birçok benzerlik vardır. Ilahi dinlerin ilki olan yahudilik ile sonuncu su islam arasında görülen bu olay her iki inanç sistemin de aynı kökten geldiğine isaret edilir.

Kadir Albayrak
Çukurova Ü. Ilahiyat F.

bir yahudi , cennete nasıl gideceğini peygambere soruyor, ve peygamber şöyle cevap veriyor
" elinde öyle bir ehlî kitap varken bana mı sorarsın "
Çok önceleri kuranı araştırırken Aklım da kalmıştı.

Size sormak istiyorum, konuyla ilgili kızıl inek benzetmesi ve süleyman tapınağı ile ilişkilendirilmesini pek anlayamadım!...

Sex, yaratım ayinlerinde cinsel enerjiyi kullandıkları için vardır. Parmaktan alınan kan ise, kişinin yaptığı şahsi büyüyü mühürlemek için oldugu söyleniyor.

Pardon, ben öncelikle kızıl ineğin ne anlama geldiğini sormak istiyorum.
Benzer riitüeller islam inancında da var.

Açılışlarda kurban kanı akıtmak, inşaa öncesi kan akıtmak, bayram diye kutlamak..
Yahudi kesim yaptığı zaman bu kadar abartılması bana saçma geliyor. Neredeyse aynı inancı Türkiye'de de görüyorsunuz.
Sanırım tek sorun '' Lanetli Kavim '' betimlemesi.

Benzer riitüeller islam inancında da var.

Açılışlarda kurban kanı akıtmak, inşaa öncesi kan akıtmak, bayram diye kutlamak..
Yahudi kesim yaptığı zaman bu kadar abartılması bana saçma geliyor. Neredeyse aynı inancı Türkiye'de de görüyorsunuz.
Sanırım tek sorun '' Lanetli Kavim '' betimlemesi.
O betinlemeyi de israiloğlu kendi koyuyor. Kavmini fahişe olarak gösteriyor. Yani kendi milletini, başka bir milletin inançlarınla harmanladığı, değiştirdiği anlamı taşıyor. Bu yüzden iki kez kutsal mabedinin yıkıldığı ve ona sahiplenmedikleri için dünya nin her yanına sürgünü yaşamış oldukları laneti..

Sahip oldukları bir avuç toprağı, yeterince savaşçıl olmadıkları için kaybetmelerini bir lanet olarak kabul ediyorlar. Malum şöyle bir söz vardır ata sözü, " en korkak millet yahudiler" dir.

Israil durmaz artık. Ama kıyametin, üçüncü dünya savaşı ardından olacağına yuksek inanç var. Tevrat'ta tekvin yani yaradılış bölümünde de, bir yaradılış hikayesi ve iki tanri vardır. He ikisi de 6 günde yaratıyor ve 7 nci gun dinleniyor, aslinda hint mitinde dinlenme uyuma anlamın'da...

Hint miti: MAHANVANTARA büyük kozmik gün ve PRALAYA büyük kozmik gecedir.
Kozmik gece de evren yok olur; deniliyor. Fakat tevrat da, yaratılış hikayesinde , ki kutsal kitabı referans alınırsa birbiri ile çakışıyor. Bur Tanri, herşeyi yaratıyor ve dimleniyor, uyuyor, kozmik gece...
Ve ardından bir yehova Tanri geliyor ayni yaratım hikâyesi (MAHAVANTARA )büyük kozmik gün, yaratılış ve ardından , şimdi beklenen armegedon zamanı (PRALAYA) büyük gece, tekrar eden kıyamet. Çünkü dört devrenin somuncu ve en kötü zamanında olduğumuz söyleniyor.
Tabi ben söylemiyorum , sadece tekvin bölümünde ki bir hikâyenin iki ayrı tanrıyla işlenmesine epey kafayı takmıştım yıllardır ve bu günün belirlenen kıyamet senaryosunda bununla
örtüştürdüm... eğer, devre tamamlanıyor oluyorsa aklıma bu geldi, çünkü israel geçikmiş bir kiyametten bahsediyor; yani olur olmaz teoriler de var. Ama bu kızıl inek hikayesinin altında aldatmaca da olabilir, kimbilir....fakat adamlar gerçekten bilginin kökündeler; bu yüzden hep yok edilmek istendi ve nüfuz da çoğaldı.

Bekleyip görücez...

Hataya düşmeye semavi dinlerden referans alınarak türemiş bir Şeytan fikrine tapınan insanları Satanizm'in ölçeği ve standartı olarak alınca başlıyorsunuz.
Her şey 4 kitap ve fantastik anlatılarından ibaret olmadığı gibi Satanizm de sabit bir din değil. Bir kitap olmadığı için yozlaşmadan yorumlamak senin elinde.

----
ama @Retro 'nun dediklerini geçerli bulan satanist arkadaşlar da var elbet. (y)
----

Tehlikeli olan inanç değil aşırı insanlardır. Efendisi olan, birisi ona ol demeden var olamayan insanlar.
Siz en hümanist din'i getirseniz bile bir grup fanatik çıkıp inancı evirir çevirir ve insan kesmeye başlar. Malzeme kötü olunca din kurtarmıyor maalesef.
Domuz bağcı müslüman, ev kundaklayan hristiyan, karın deşen satanist var.
Çok günah keçisi bulmak isteyen son 30-40 yıl içerisindeki satanizm kaynaklı cinayetler ile semavi dinler kaynaklı cinayetlerin sayısal verilerini karşılaştırabilir.

-----

Ayrıca; Sınırları belirlenmiş, yazılıp çizilmiş olan hiçbir ekol ve pratikle işim yok. Temelini Stoacı düşünceden alıp, Satanizm'in de neredeyse her ekolünden felsefi görüşlerle harmanladığım kendime özgü bir öğretiye sahibim. Şahsen, insanlara da kendi öğretilerini oluşturmalarını tavsiye ederim.

İnancınız sosyal, akademik ve iş hayatınızda size katkı sağlıyor, sizi hayatınızda olmak istediğiniz yere doğru itiyorsa ne ala. Devinim halinde gelişim sizin elinizde. Sadece 1 hayatınız var.
Sonuç da tanri insanı kendi suretinde yaratmış denildiğinde, kişinin kendi hikayesinde de olmak istediği şekle dönüşmesi, olarak da ele alabilirmiyiz?

Yanlış bilmiyorsam kızıl inek yahudiler kıyamet alametlerini tetikleyen imarelerden biri kızıl inek başlangıç işareti gibi diyebiliriz. Tapınakla ilişkisi kıyamet tetikleyicisi olmaları olabilir.

Evet siyonizm deccali çıkarmak istiyor.Çünkü deccal çıkmadan gerçek bekledikleri kişi asla çikmayacaktir.
Benim tahmin tapınak kurulmadan savaş çıkacaktır.Siyonizm en iyi yaptığı şey etki tepki matematiğidir.Onlar Biz Firavun olursak Musa çikmak zorunda kalır diyor çünkü.
Israilden Firavun'mu?

Geri