Yazgıt
Kayıtlı Üye
Hocan Spiritüel satanizmi inceledim ama yani dediklerine göre kurban etmek, sex vs. Yokmuş sadece adanma ayininde parmağınızdan küçük kan ile dolma kalemle isminizi yazarak adanıyorsunuz. Ruh satma olayıni inceledim öyle birşeyin olmadıģı söylediler. Ruhun satılamayacağını, sadece ruhu geliştirebileceklerini söylediler. Ne kadar doğru bilmiyorumEvet ayinlerin belli ritüelleri ve çeşitleri var. Kan içmek, ensest ilişki, hayvan kurban etmek, hatta insan kurban etmek, belli kozmik etkilerin görüldüğü takvim aralıklarında yapılması, yerin altında olması, belli davetler yapılarak, icabet eden varlıkların bedenlere girmesi vs.
Buradaki temel maksat, yasak olduğu bildirilen büyük günahlardan oluşan bir zinciri kırma protokolü izlenerek ilahi korumanın tamamen üzerinden düşmesi, hatta adım adım bilinçli lanetlenerek en sonunda ileriki aşamada belki dönersin diye içindeki o son kurtarma kodlarından bile kurtulman. Mesela tanrıya değil şeytana tapınman, akıtmaman gereken kanı akıtman, onu içmen, tanrı için değil şeytan için kurban kesmen, insan kesmen hatta, sex zaten 1.dereceden akraban ile olacak şekilde cepte, hatta oraya belli günahları kolayca işleyebiliyor olduğunu ispatlamiş olarak katılman. Yani öncesi var bunun. Hayatına yatırım yapılmış olmalı yani. Bunun sonucunda da şeytanlar ile daha perdesiz ve doğrudan açık algılarla kolayca iletişimde bulunabilecek kadar berraklaşmış bir hale gelmen. Sprituel satanizm moda oldu batıda.