3.Süleyman Tapınağı ve Çıkacak olan bedensel demon ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kovacc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kovacc

Kayıtlı Üye
Merhaba hepinize iyi günler dilerim öncelikle, bildiğiniz üzere israil tabanlı temple enstitüsü 3.Süleyman Tapınağı inşaası için kurulmuş ve İsrail kurulduğundan beridir bununla uğraşıyor.

“RAB'bin buyurduğu yasanın kuralı şudur: İsrailliler'e size kusursuz, özürsüz, boyunduruk takmamış kızıl bir inek getirmelerini söyleyin.

***Çölde Sayım 19:2

Tevrattan bir ayet aynı zamanda kuranı kerimde de bahsedilmiştir.Tapınak enstitüsünün planına göre mescidi aksa yıkılıp yerine 3.süleyman tapınağı inşaa edilecek ve yahudilerin beklediği mesihleri gelmiş olacak.
Benim sorum ise şu Tapınağın inşaasıyla gelecek olan varlık bana göre sahte mesih(deccal) olacaktır Hristiyanların İsa peygamber figürünün aynı şeklinde gelecektir tahminimce ama bu cennetten bizzat kovulan lucifer diye adlandırılan şeytan mı olacak yoksa onun oğullarından birisi mi ? ve darkwebte gezerken antik mısır tanrılarından birinin yanlış hatırlamıysam osiris'in anti-christ'ın vücudu ile geleceğini görmüştüm bilgisi olan aydınlatabilir mi lütfen ?
-İngilizcesi olanlar temple institute youtube kanalından daha fazla bilgi alabilir

Merlin639

Kayıtlı Üye
Evet siyonizm deccali çıkarmak istiyor.Çünkü deccal çıkmadan gerçek bekledikleri kişi asla çikmayacaktir.
Benim tahmin tapınak kurulmadan savaş çıkacaktır.Siyonizm en iyi yaptığı şey etki tepki matematiğidir.Onlar Biz Firavun olursak Musa çikmak zorunda kalır diyor çünkü.

Z

Zagor

Evet siyonizm deccali çıkarmak istiyor.Çünkü deccal çıkmadan gerçek bekledikleri kişi asla çikmayacaktir.
Benim tahmin tapınak kurulmadan savaş çıkacaktır.Siyonizm en iyi yaptığı şey etki tepki matematiğidir.Onlar Biz Firavun olursak Musa çikmak zorunda kalır diyor çünkü.
zaten deccal çıktı ancak yeri saklanıyor diye biliyorum...

kovacc

Kayıtlı Üye
Evet 3.dünya savaşından sonra tahminimce 2026'da çıkacaktır ancak sorum bu değil gelecek olan varlık lucifer diye adlandırılan şeytanın bizzat kendisi mi olacaktır yoksa başka biri mi ve osirisle ilgisi ne acaba onu çözemedim
hayır henüz çıkmadı mühürler var kırılması gereken mescidi aksanın yıkılıp süleyman tapınağının inşaa edilmesi en son mühür sonra fiziki olarak ortaya çıkacaktır tahminimce

Demileus

Kayıtlı Üye
Merhaba hepinize iyi günler dilerim öncelikle, bildiğiniz üzere israil tabanlı temple enstitüsü 3.Süleyman Tapınağı inşaası için kurulmuş ve İsrail kurulduğundan beridir bununla uğraşıyor.

“RAB'bin buyurduğu yasanın kuralı şudur: İsrailliler'e size kusursuz, özürsüz, boyunduruk takmamış kızıl bir inek getirmelerini söyleyin.

Tevrattan bir ayet aynı zamanda kuranı kerimde de bahsedilmiştir.Tapınak enstitüsünün planına göre mescidi aksa yıkılıp yerine 3.süleyman tapınağı inşaa edilecek ve yahudilerin beklediği mesihleri gelmiş olacak.
Benim sorum ise şu Tapınağın inşaasıyla gelecek olan varlık bana göre sahte mesih(deccal) olacaktır Hristiyanların İsa peygamber figürünün aynı şeklinde gelecektir tahminimce ama bu cennetten bizzat kovulan lucifer diye adlandırılan şeytan mı olacak yoksa onun oğullarından birisi mi ? ve darkwebte gezerken antik mısır tanrılarından birinin yanlış hatırlamıysam osiris'in anti-christ'ın vücudu ile geleceğini görmüştüm bilgisi olan aydınlatabilir mi lütfen ?
-İngilizcesi olanlar temple institute youtube kanalından daha fazla bilgi alabilir
Anlamadığım bir şey var bahsettiğin olay Kıyametin kopması değil mi ? açıklar mısın

Alex06

Kayıtlı Üye

Tevrat çölde sayım 19. Bölüm arınma ve temizlik rituelini anlatır.
Anlattığıniz konularla uzaktan yakından ilgisi yok. Yaptığınız Alıntı anlattiginiz şey alakasız.
Tevrat yani Torah kısa bir kitaptır kolay okunur metaforik anlatımı çok azdır okuyun.

Retro

Elit Üye

Deccal sex ayini ile doğdu. Bedeni dünyaya kaçırıldı yani. Üzerinde hiçbir ilahi enerji yok. Koruyucu melek yok. Kutsaldan tamamen Arındırıldı. Göreve diye tasarladı. İlahi sistem'den onay çıktı. Sol tarafında da şeytan var sağ tarafında da. Hızla öğreniyor. Dünya ile oyuncak gibi oynayacak aktif rol aldığı zaman. Iblisten vahiy alarak ilerliyor. İblisin, bedenine en kolay girebildiği ve tüm marifetlerini insan bedende sergileyeceği yeryüzündeki en müsait o kişiyi artık getirmeyi başardılar.

Retro

Elit Üye
Şeytanın Avukatı filminde, Miller, Kevin'a çok fazla yatırım yapsa da, asıl amacı Kevin'ı deccal olarak kullanmak değildi. Kevin aslında ne kadar şeytani zekaya sahip olsa da, günaha her ne kadar sorgulamadan kolayca yatkınlık gösterse de vicdan dürtüsüne sahipti.

Miller'ın amacı Kevin ve kız kardeşini çiftleştirerek ensest üzerinden kayıp ruhlu bir çocuk dünyaya getirtmekti.

Böylece iblisin soyu ilahi sistemdeki bir yasağı daha çiğneyerek bir level daha arındırılmış olacak ve doğan çocuk başlangıç şartları gereği lanetlenecek ve hiçbir direnç görmeden iblisin saf bilinci ile kolayca temasa geçebilecekti. Böylece vicdan dürtüsü de düşecekti. İşte o zaman bu zaman.

Film çok şey anlatıyor.

hekate22

Kayıtlı Üye

Lucifer'in isa olduguna dair bir ayet var mukaddes kitab da hattâ iki yerde geçiyordu ve bunu not almıştım ama aramam gerekecek. Yazınızla dikkatim yine oraya yöneldi.

şeytanın bizim kötü yanımız olduğu, o yanımızı isa'ya yani mezihe dönüştürmeyi başarırsak tekamülümüzü yukarı taşıyacağımızdan sözedilir ezoterik bilgilerde. Açık ça bir süredir benimde ilgilendiğim bir konu. ..bilgilenmek isterim.

hekate22

Kayıtlı Üye
Deccal sex ayini ile doğdu. Bedeni dünyaya kaçırıldı yani. Üzerinde hiçbir ilahi enerji yok. Koruyucu melek yok. Kutsaldan tamamen Arındırıldı. Göreve diye tasarladı. İlahi sistem'den onay çıktı. Sol tarafında da şeytan var sağ tarafında da. Hızla öğreniyor. Dünya ile oyuncak gibi oynayacak aktif rol aldığı zaman. Iblisten vahiy alarak ilerliyor. İblisin, bedenine en kolay girebildiği ve tüm marifetlerini insan bedende sergileyeceği yeryüzündeki en müsait o kişiyi artık getirmeyi başardılar.
Tesadüfen tanıştığım biri, bir sex ayininden bahsetmişti ama güya istanbulda yaşanan bir olay. Yılını unuttum, bir satanist genç kız arkadaşları tarafindan bıçakla öldürülmüştü. Bu olaydan sonra düzenlenecek bir ayin, içerden biri tarafindan polise ihpar ediliyor ve baskın sonucu ayin yapılmıyor. O gece ayin, bilmem kac yılda oluşan gezegenlerin beklenen sıralanışına, denk geliyormuş.

Z

Zagor

Şeytanın Avukatı filminde, Miller, Kevin'a çok fazla yatırım yapsa da, asıl amacı Kevin'ı deccal olarak kullanmak değildi. Kevin aslında ne kadar şeytani zekaya sahip olsa da, günaha her ne kadar sorgulamadan kolayca yatkınlık gösterse de vicdan dürtüsüne sahipti.

Miller'ın amacı Kevin ve kız kardeşini çiftleştirerek ensest üzerinden kayıp ruhlu bir çocuk dünyaya getirtmekti.

Böylece iblisin soyu ilahi sistemdeki bir yasağı daha çiğneyerek bir level daha arındırılmış olacak ve doğan çocuk başlangıç şartları gereği lanetlenecek ve hiçbir direnç görmeden iblisin saf bilinci ile kolayca temasa geçebilecekti. Böylece vicdan dürtüsü de düşecekti. İşte o zaman bu zaman.

Film çok şey anlatıyor.
Birde constantin diye bir film var keanu reeves oynuyor ordada melekleri tanrıyı konu almışlar...

Retro

Elit Üye
Tesadüfen tanıştığım biri, bir sex ayininden bahsetmişti ama güya istanbulda yaşanan bir olay. Yılını unuttum, bir satanist genç kız arkadaşları tarafindan bıçakla öldürülmüştü. Bu olaydan sonra düzenlenecek bir ayin, içerden biri tarafindan polise ihpar ediliyor ve baskın sonucu ayin yapılmıyor. O gece ayin, bilmem kac yılda oluşan gezegenlerin beklenen sıralanışına, denk geliyormuş.

Evet ayinlerin belli ritüelleri ve çeşitleri var. Kan içmek, ensest ilişki, hayvan kurban etmek, hatta insan kurban etmek, belli kozmik etkilerin görüldüğü takvim aralıklarında yapılması, yerin altında olması, belli davetler yapılarak, icabet eden varlıkların bedenlere girmesi vs.

Buradaki temel maksat, yasak olduğu bildirilen büyük günahlardan oluşan bir zinciri kırma protokolü izlenerek ilahi korumanın tamamen üzerinden düşmesi, hatta adım adım bilinçli lanetlenerek en sonunda ileriki aşamada belki dönersin diye içindeki o son kurtarma kodlarından bile kurtulman. Mesela tanrıya değil şeytana tapınman, akıtmaman gereken kanı akıtman, onu içmen, tanrı için değil şeytan için kurban kesmen, insan kesmen hatta, sex zaten 1.dereceden akraban ile olacak şekilde cepte, hatta oraya belli günahları kolayca işleyebiliyor olduğunu ispatlamiş olarak katılman. Yani öncesi var bunun. Hayatına yatırım yapılmış olmalı yani. Bunun sonucunda da şeytanlar ile daha perdesiz ve doğrudan açık algılarla kolayca iletişimde bulunabilecek kadar berraklaşmış bir hale gelmen. Sprituel satanizm moda oldu batıda.

Son düzenleme:

hekate22

Kayıtlı Üye
Evet ayinlerin belli ritüelleri ve çeşitleri var. Kan içmek, ensest ilişki, hayvan kurban etmek, hatta insan kurban etmek, belli kozmik etkilerin görüldüğü takvim aralıklarında yapılması, yerin altında olması, belli davetler yapılarak, icabet eden varlıkların bedenlere girmesi vs.

Buradaki temel maksat, yasak olduğu bildirilen büyük günahlardan oluşan bir zinciri kırma protokolü izlenerek ilahi korumanın tamamen üzerinden düşmesi, hatta adım adım bilinçli lanetlenerek en sonunda ileriki aşamada belki dönersin diye içindeki o son kurtarma kodlarından bile kurtulman. Mesela tanrıya değil şeytana tapınman, akıtmaman gereken kanı akıtman, onu içmen, tanrı için değil şeytan için kurban kesmen, insan kesmen hatta, sex zaten 1.dereceden akraban ile olacak şekilde cepte, hatta oraya belli günahları kolayca işleyebiliyor olduğunu ispatlamiş olarak katılman. Yani öncesi var bunun. Hayatına yatırım yapılmış olmalı yani. Bunun sonucunda da şeytanlar ile daha perdesiz ve doğrudan açık algılarla kolayca iletişimde bulunabilecek kadar berraklaşmış bir hale gelmen. Sprituel satanizm moda oldu batıda.
Sadece batıda değil, burada da bir satanist modası var ve en korkulası kahraman haline getiriliyor. Gençler için endişeliyim... Etraf üstad geçinen ve enerji ihtiyaçlarını masum insanlardan sağlayan kişiler için sayısı azımsamayacak kadar insan var.

Pek ciddiye almazken, ciddiye alir oldum. Tesadüfen karşılaştığım kişiden, eski kız arkadaşının , o öldürülen kızın arkadaşı ve satanizm olduğunu öğrendim. Yıllar önce Bekar iken bu bayanı sevmiş . Sadece meraktan dolayı , aralarına girmiş ve bayan alkolli iken bir cok bilgiler edinmiş. Inanin, bunların sadece birer ergenlik oyunu olarak düşünürdüm....bence gençler için pis bir maceradan öteye pek birşey ifade etmemiş olabilir belki, ama bunları kullanan başları, bu işi cok bilinçli yaptığı bir gercek. Çocukları kullaniyorlar.

Dediginiz gibi sex yoluyla yapmalarının sebebi daha çok , bu enerjinin çok yüksek olmasından kaynaklı, tabi bir üstad'ın bunu bilmesi yeterli, karşı tarafın bilmesi gerekmiyor. Hoş bir sohbet olmasa da benim için, bu beyin öğrendiklerini bilmek adına yazışmaya devam ettim.

Kültürlü ve çok donanımlı biriydi.
Canlı şahit olduğu şeyler ve araştırmaları elimdeki bilgilerle çakışıyordu....ve okuduğum şeyler aman tanrım detirtecek kadardı.

Tevratı refarans alacak kadar ileriydi, çünkü yıllarca o kitabın tetkikciliğini yapmıştım..... tevrat ve budizm, hinduizm...

Öyle ki, bazen bütün bunları bizim yarattiğımızı da düşündüğüm oluyor. Nasıl bir dünyayı besliyoruz biz, gibi uç düşünler de bazen oluyor.

Israilin geçikmiş bir kıyametten bahsettiği bilgisi var...
Çok teoriler çıkacak bir konu aslında, ve inanın resim tamamlanıyor adeta, bahsetmekten çekiniyor insan. Sex, kan, işkence , acı , bunlar çok yüksek enerji kaynakları ve güçlü malzemeler. ...ve gittikçe insanlar bunlarla daha bağımlı hale geliyor, başka şeylere dönüşüyor....

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
İş
Wellness Antrenör/Psikolog/ Sosyolog

Konu başlığı ve içeriği ile bunu anlamadım.
Konu sahibi biraz açabilir misiniz neden konunuza bu kıssayı seçtiniz

kovacc

Kayıtlı Üye
Anlamadığım bir şey var bahsettiğin olay Kıyametin kopması değil mi ? açıklar mısın
İnançlara göre değişir kıyamet kopması 10 büyük alameti var islama yani benim inancıma göre deccal çıktıktan sonra gerçek İsa peygamber gelip öldürecek sonra hükum sürecek yecüc mecüc gelecek ondan sonra kopacak kıyamet hemen kopmayacak yani
Konu başlığı ve içeriği ile bunu anlamadım.
Konu sahibi biraz açabilir misiniz neden konunuza bu kıssayı seçtiniz
Bunu seçme sebebim texas'ta yetiştirilen kızıl düvelerin israile getirilmesi şu an bir çiftlikte koruma altında bakılıyor olması hatta temple enstitüsü ayin yapacakları altarı bile video şeklinde paylaştı bir kaç ay önce yani son aşamaya gelindi tevratta yazılanlar uygulanıyor diye seçtim
video da altarı görebilirsiniz sizin fikrinizi de merak ediyordum etiketlemeyi uygun görmemiştim bakmanız iyi oldu siz ne düşünüyorsunuz genel olarak ve gelecek olan varlığın geliş tarihi olarak 2026 nisan verilmişti darkwebte yanıtlarsanız sevinirim teşekkür ederim

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
İş
konu ile alakasını anlamadım hala. tek başına ne olduğunu biliyorum. 3. Süleyman tapınağı ile ilgisini anlamadım.

Elnora_alila

Kayıtlı Üye
Benzer riitüeller islam inancında da var.

Açılışlarda kurban kanı akıtmak, inşaa öncesi kan akıtmak, bayram diye kutlamak..
Yahudi kesim yaptığı zaman bu kadar abartılması bana saçma geliyor. Neredeyse aynı inancı Türkiye'de de görüyorsunuz.
Sanırım tek sorun '' Lanetli Kavim '' betimlemesi.

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
İş
Bu seks ayini de ne abartılıyor yahu. Saniyede dünya da milyarlarca varlık birleşiyor. Çok önemli bir şey değil yani. Lakin dünya da milyarlarca varlık düşünce kelime nefes bilgini bilmiyor ve kullanamıyor. Gerçek yaratım acaba nerde.

Bu arada videoyu çeken Arap mı bana fazla yanlı ve sempatizan geldi konuyu aktarımı.