Hiç bir şey olmayacak. Diğer zamanlara bir fark yok. Uzaylılar gelmeyecek. Marduk Dünya ya çarpmayacak. güneş patması çok byük oup Dünya yı yok etmeyecek. Kuantum sıçrama olmayacak.
Sokak çocuğu para dilenecek, hava biraz daha kirlenecek, Türkiye Türkiyede yaşayanlarn dışındak diğer güçlere satılmaya devam edecek. Sokak havanları öldürülecek. Kıaca felekatler devam edecek.
Kısacası sevgili arkadaşlar, aynı tas aynı hamam devam. Dünya'nın içine etmeye devam ettiğimiz için, bir gün Dünya Ana öcünü alacak bizden ama bu 2012 de olmayacak.
aynı fikirdeyim bendeİnanan insanların enerjileri birleşerek evrene gönderdikleri pozitif enerjilerle dünya değişecek. Buna gerçekten inanan , kendini buna hazırlayan kişiler boyut atlayacak. O gün geldiğinde aa hiçbirşey olmadı beklenen büyük olaya ne oldu diyenleriniz olacak, kimileride yüksek boyutlara geçecek bu herkesin titreşimine bağlı bir olaydır. Bir an önce kendinizi hazırlayın. Kötü enerjilerden, korkulardan, endişelerden kendinizi arındırın. Sadece pozitif düşünün sevgiye ve ışığa odaklı olun.. BU OLAY OLACAK! AMA TAM TARİHİ BELLİ DEĞİL.. 21 ARALIKTAN ÖNCEDE OLABİLİR. SADECE ÇOK AZ BİR ZAMAN KALDI..
İnanan insanların enerjileri birleşerek evrene gönderdikleri pozitif enerjilerle dünya değişecek. Buna gerçekten inanan , kendini buna hazırlayan kişiler boyut atlayacak. O gün geldiğinde aa hiçbirşey olmadı beklenen büyük olaya ne oldu diyenleriniz olacak, kimileride yüksek boyutlara geçecek bu herkesin titreşimine bağlı bir olaydır. Bir an önce kendinizi hazırlayın. Kötü enerjilerden, korkulardan, endişelerden kendinizi arındırın. Sadece pozitif düşünün sevgiye ve ışığa odaklı olun.. BU OLAY OLACAK! AMA TAM TARİHİ BELLİ DEĞİL.. 21 ARALIKTAN ÖNCEDE OLABİLİR. SADECE ÇOK AZ BİR ZAMAN KALDI..
sorunuz yanlış olmuş bu soruyu kime sorsanız hayır der fakat bilmediğim bişeyede inanabilirim görmediğim bişeye inanabilirimSiz aklınıza uymayana inanıyormusunuz ? ? ?
Tüm bu yazdıklarınız kulağa hoş geliyorAma ben olacak yaşanacak sözüne insanoğlu adına pek tamah etmeyenlerdenim. Bir çok kişi olacak edecek diyor siz gibi..Peki bana akla uygun göze hüküm eden bir kaynak gösterirmisiniz ?
Ne ekersen onu biçersin, ne düşünürsen onu yaşarsın.. Bu birazda insanın içinde olmalı, bunu engellemekte bizim elimizde! BİRLİK OLMALIYIZ. Yine felaketler olacak, Türkiye başka yerlere satılacak, dilenciler çoğalacak.. Bunu söylemek yerine birşeyler yapmalıyız demeliyiz bence.. Bu forumu açtın güzel, bir forum daha aç yalnız BARIŞ VE BİRLİK ADINA OLSUN!
çok haklısınSözünüzün nereye gittiğini bilinde konuşun. Yazarken hiç mi düşünmüyorsunuz, bu kişi tam olarak ne demek istedi, ne yaptı, kimdir, ben acaba ne yapmış olabilirim de bu insana bu kadar ağır bir fal söyleme hakkını kendimde görüyorum diye.
Sanki yalan söylüyorum, sanki Türkiye topraklarını ben sattım, sanki çocukları ben dilendiriyorum. Sen kaç sokak çocuğu için çalıştın, bir etkinlik yaptın, kaç hastayı iyileştirdin, kaç barış için eyleme katıldın, 5 sene bir dergide özgürlük adına yazarlık yaptın mı? Sanki ben savaşı ve bozgunculuğu burada lanse ediyormuşum gibi ne biçim bir lakırdı içindesin sen.
Madem o sizin mükemmel aklınız benim yaptığım bu yapıya, barış birlik adına,değildir diyor. Zira öyle değilse, savaş ve bozgunculuk adına diyorsun. O güzel aklını burada yorma var gir yoluna.
neden öyle bi forum da sen açmıyorsun elini taşın altına koyupBenim ne demek istediğimi anlamadınız. Konuyu farklı anlamlara yormayın! ben sadece birlik olalım diyorum.. Madem böyle bir forum açma bilginiz var ,barış ve birlik içinde açılsın dedim . kötü bir niyetim yok!