Tecelligah
Kayıtlı Üye
neye inanacağımızı şaşırıyoruz
Adarr dostum, düşüncelerine saygı duyarım fakat lütfen birbirimizin inandıkları hakkında "siyonizm" iftirası atmayalım. Ben düşündüklerimi ispatlayamam, sen de ispatlayamazsın. Ben düşüncelerimi anlatırım, sen de anlatırsın. Son olarak da isteyen inanır, isteyen inanmaz. Bu nedenle birbirimizin inançlarını çürütmeye çalışmazsak kuşkusuz daha sağlıklı bir bilgi alış-verişi olur. Bu söylediklerimi şahsi olarak üstüne alma lütfen.
Sevginin ışığı üstünüzde olsun.
Uzaylilar biziz arkadaslar hala fark etmediniz mi hollywood un gozumuze soktugu o varliklar aslindq bizi simge ediyor. Kandirilan kolelestirilen ruhani varliklar ve bizler. Uzay dediginiz sey zaten icerisinde yasadigimiz seydir. Ufo ise nazilerin hitlerin uzerinde cok ugrastigi yuzyillik sahte bir proje. Iyonosfe tabakasinin nometleri ile calisan bir alet. Zaman ve mekan kavrami olmayan varliklar hic teneke veya tahtabir araca biner mi? Uyan-in arkadaslar madde dunyasi bir tek insana verilmistir. Ufo diye bir sey yok. Illuminatinin ve hollywoodun o uzayli diye bahsettigi varliklar seytana tapmayan ruhani varliklar ve insanlardir
sonuna kadar haklısın belialHemen siyonist mason illuminati damgası vur zaten en son yorum yapmış kişiler bölümüne bakar bakmaz isteksizce girdim başlığa.Anlamıyorum nedir bu düşmanlık...
Sana ve senin gibilerine ne içirdiler söyler misin 14 yüzyıldır aynı dine mensupsun?
Arkadaslar farkinda misiniz bilmiyorum ama parapsikoloji forumunu tartisma forumuna cevirmek uzereyiz ve her an origanum gelebilir. O gelmeden ben kacin derim. Bu tarz konulari tartismamak daha iyi. Ben dersimi aldim
Saygilar.
Kimse başlığıma zorla girmiyor herkez adabınca yorumunu yaptıktan sonra kimseye laf etmem tamam?Dogru ve yanIış vardır. Burda var oIan kurallarda.Ben dogruyu savunmaktan asla çekinmem ve usanmam.Burda kim oIuyorsa oIsun kişilerin inançlarına saygı duymuyor ve onunIa aIay ediyorsa kendi diIimde uyarırım.Bunun için bir mod arkadaşımızın müdahaIesini beklemeye gerek yok.Bana söz gelmesine gerek yok bu benim inancıma degiIde farzediyorum satanizme geIen bir aIay sözü de oIsa savunurum.Burda kimse birbirini yargıIayamaz Tanrısı inanışı dogruItusunda, en azından ben böyIe gördüm.Kaçıcak bir şey yok sayın Adar sevgiIerimIe
Dostum ben cevap vermekten sıkıldım zaten yorum yapanlar muhalefet olsun diye yapıyor boşver cevap verme.Uzaylıya inanmayanın dünya dışı varlık bölümünde işi ne onuda anlamış değilim...1977 yılında kaç farklı kanal vardı ve sence hangi kanal en çok izleniyordu kayabey dostum?
Sevgi ve ışık üstünüzde olsun.