cuma gecesi perşembeyi cumaya bağlayan gece değil mi?Cuma gecesi 2 rekat namaz kılınır her rekatta Fatihadan sonra 11 ihlas okunur namazdan sonra güneşin doğdugu tarafa (doguya doğru) 11 adım veya 11 ayak yürür orada 11 Fatiha ve 11 ihlas okunur ve oldugun yerde sağ elini sağ yüzüne koyarak (mede yaa seyyid abdul kadir geylaanii) veya (medet yaa zel eşeb) denilerek bu vasıta ile C.Hakka iltica edilir. Tam ve eksiksiz olarak yazıyorum bu duayı. Gereksiz yere kullanılmamalıdır. Enerjisi büyük bir duadır.
cuma gecesi perşembeyi cumaya bağlayan gece değil mi?
Çok mera kediyoru mdaha ne kadar ayrıntılı bilgi verebilirim. Yeterince bilgi verdim bu konu ile ilgili.bu iki okuma ile ilgili daha ayrıntılı bir bilgi verebilirmisiniz konuya vakıf arkadaşlardan bir rica etsem.
Çok mera kediyoru mdaha ne kadar ayrıntılı bilgi verebilirim. Yeterince bilgi verdim bu konu ile ilgili.
sayın hocam ben yaklasık eşimden 14 aydır ayrıyım
bana yapılan büyü ile işlerim bozuldu şimdi eşim beni gördümü domuz görmüş gibi oluyo ben dönmesi için ne gerekiyosa yaptım olmuyo neden se bunu okuyan sayın hocamız bana allah rızası için yardımcı olurmu