Bu son zamanlarda üyelerdeki bu kibir ve hor görmenin sebebini anlayamıyorum. Bir şeyi ilk defa duydunuz diye yok mudur? Dalga mı geçilmelidir? Hadi kızıl güç falan bunlar hikaye olsun, peki bu nasıl bir üslup ki? Nedir bu insanları ve inanışları hor görme merakı? Sizler ne zaman bu işlerin profesörü oldunuz ki bu kadar hor görüyorsunuz? Uzman olsanız bile dalga geçince o uzmanlığın bir manası da kalmaz. Kırıcı ve aşağılayıcı ifadelerden uzak durun. Bir şey vardır veya yoktur bunu düzgün biçimde ifade edin. Bilgi yanlış olmasın kaygısındaysanız da sadece sizin bilgilerinizle de bunu sağlayamazsınız. Genele saygı duyulmak zorundadır.Bi de "Kızıl nehirler" diye kitap vardı "Kızıl güçleri" ilk kez duyuyorum. Bordo bereliler gibi bir güç mü acaba!!
Siz Müslümansınız, belki başkası değil. Fikrinizi belirtirken dikkat ediniz veya kendinize saklayınız. Bu forum tarafsız bir platformdur, yöneticisiyle ve üyesiyle de böyle olacaktır. Buna uymayanlar GMPP'ye uygun olamaz. Hoşgörü ve saygı göstermek durumundasınız. Bir başkası da çıkıp burada ''Allah da nedir?'' derse sanırım siz şiddetli bir tepki verirsiniz. Kimse kimsenin inancına müdahale edemez veya saygısızlık yapamaz. Sitemizde titizlikle üstünde durduğumuz konulardan biridir. Kaliteli ve iyi forumlar.allahtan başka kimseden yardım dilenmez kızıl güçlerde ne oluyor
kimin hangi büyüyü nasıl yaptığına bağlıdır. büyüyü doğa üstü güç gibi görmeye kalkarsanız, bir nevi zar atma işlemi olarak görürseniz büyünüz etkisizleşecektir. ve eğer diğer etkenler iradeniz ve isteğinizin tersi yönündeyse sizin büyünüz tutmamış olacaktır. bununla ilgili birçok etmen vardır tabii ki. unutulmaması gereken şey şudur ki, büyü asla doğa üstü değil, doğanın kendisinde varolan birşeydir. tıpkı sizin gibi. ya da otomobillerin yollarda gezmesi gibi. fotosentez yapan ağaçlar gibi. onun ne kadar etkili olduğu sizin iradenizle doğru orantılıdır. kullandığınız teknikler iradenizi doğru şekillendirip yönlendirmenize yardımcı olan materyallerdir. saygılar.Hiç bir büyü garanti değildir.
şans oyunlarında etkili ollumu acaba ?
O senin düşüncen . Allahın olduğunu bile kanıtlayamazken kesin konuşman ayrı bir olay. Ben herşeyin beyinde bittiğini düşünenlerdenim. Konsatre olan kendini kontrol eden kazanır.allahtan başka kimseden yardım dilenmez kızıl güçlerde ne oluyor