10 kişiden 7sinde kabul olmuş.resime besmele

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deli_i
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet işe yarıyor kesinlikle.bende ilk okuduğumda tam inanamamıştım.ta ki 3.gün arayana kadar..üstelik araması imkansızken..ve aradığında kendi bile tam olarak niye aradığını anlayamamıştı...mutlaka denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar...ALLAH hepimiz için hayırlısıyla sevdiklerimizi nasip etsin inşallah...

Su an yurtdisinda yasiyorum sevgilimden 1 yildir haber alayorum. Bu duayi ilk duydugumda cok heyecanlanmistim ve hemen denemeye karar verdim. ama bu duayi yaparken enerjimi bir turlu toplayamiyorum. siz ce bu uygulamayi yaparken ne yapmaliyim ?

ilk önce meditasyon yapabilirsin mesela nefes çalışması bu başlaman için iyi bir hazırlık olcaktır. Sitede nefes teknikleri mevcut sanırım urum paylaşmış. Daha sonra konsantrasyon egzersizleri yapabilirsin bakayım bu egzersizler sitede yoksa eklerim

evet bencede ise yariyor...basladim bende ve gercekten geri döndü ...
ama benim bi sorumvar 1 gece unuttum okumaya yinede devam edebilirmiyim yoksa bozuldumu simdi?

böyle şeyleri düşünüp durursan tutacağı olsa da tutmaz, aynen devam et bir daha kine de unutmamaya çalış,

tamam oldu zaten yinede devam ettim... ama istedigim tamamen olana kadar devam edecegim tam günün sayisindan emn degilim not almadigim icin...tsklerr

yapan ve sonuc alan arkaşalar biraz daha acabilirlermi acaba nasıl yaptıklarını.. bende yapmak istiyorum. özel saatleri varmıdır acaba yada besmeleden baska duası?

sevdiğinin resmini eline alıp 21 besmele çekip üflüyorsun ALLAHım ......olma .....dogma kulun......senden sonra bana hayrıyla geri dönsün denir.61 gün devam edilir

burda her besmeleden sonramı üflenecek,, yoksa 21 besmele bittikten sonramı üflenecek?? ayrıca söylenecek söz hayrıyla bana dönsünden baska söz varmıdır bilen varmı_? abdest yada namazı varmıdır ??

Arkadaşlar çevirgel duası var buna benzer ancak çok kez denememe rağmen işe yaramamıştır.Aşk büyülerinin çoğu gerçek değildir ne yazıkki.

Saygılarımla Osiris.

osiris sana katılMIYORUM.AŞK BÜYÜLERİNİN ÇOĞU ETKİLİDİR ANCAK YAPAN KİŞİ ZAMANI VE DETAYLAR ATLANMAMALIDIR.BÜYÜ ETKİSİ KISADA OLSA POTANSİYEL ENERJİ İLE GERÇEKLEŞE BİLİR.

Selenim osiris doğruyu söylüyor aslında, kitaplarda bir çok formül var, eştunin meştunin ey cinni ecib ya hadim falan filan, böyle bir şey görürseniz denemeniz birşey ifade etmez, çünkü o okudğunuz formül belirli bir kişi için düzenlenmiştir. her kişi sırf kendisi için formül düzenleyebilir, ama başkası için düzenlenmiş formülleri kullanamaz.

Çeşitli hesaplardan sonra kişi isimleri o havasların ya da vefklerin içine yerleştiriliyor arkadaşlar.Bilip bilmeden buradan olduğu gibi alıp uygulamamanızı tavsiye ediyorum.Çünkü diğer boyutların kapılarını açıp üzerinize başka varlıkların musallat olmasına sebep olabilir,kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz haberiniz olsun.Bir bilene danışın,bilenlere yaptırın.Eğitim şart ;)

ben bunu gece uyguluyorum fakat bi kaç kere çok yorgun olduğum için uygulayamadım, bi keresinde de çok sinir oldum resmini görmek bile istemedim bu yüzden uygulamadım, ama kaç kere uyguladığımı not aldım, yinede devam edim mi yoksa baştan mı başlayim hiç ara vermeden?

Geri