endless investigation
Kayıtlı Üye
evet bu 3 esma ve benım ısmımın ebcedının toplamı 683Şimdi
Ya hayyül şafiiül kaviül isminiz şeklinde hesapladınız demi
Bu rakam 683 mü çıktı
evet bu 3 esma ve benım ısmımın ebcedının toplamı 683Şimdi
Bu rakam 683 mü çıktı
evet 3 esma ve benım esmamın toplamı 683Şimdi
Bu rakam 683 mü çıktı
Süper bunların üç hadimini hesaplayın.evet 3 esma ve benım esmamın toplamı 683
şafi: 391-41 :350 nutku şeneyilSüper bunların üç hadimini hesaplayın.
Diğer 8 hadim için de ebcedi sağır ile hesap edin. Rakamlar milyon çıkmayacak.
163 sayısını baz alırsam kaf sin cim. ebcedi sağire göre kaf 4 eder. sin 0. cim de 3 müş. o zaman benim miftahım 163 yerine 4+0+3= 7 mi olduSüper bunların üç hadimini hesaplayın.
mebde 179 ise 100 kaf ebcedi sağiri -4- 70: ayn ebcedi sağiri 10--- 9 da Ta 4+10+9 = 23. mebde 23 olduSüper bunların üç hadimini hesaplayın.
Hesaplamalarda hata var kasem yapılacak daha yani böyle böyle zor olacak bu iş.
Yılbaşı öncesindeki hafta da bir boşluğum olacak. . Zira gün hesaplamada da sorun vardır. Gününde ve saatinde yapılamazsa olmaz. Riyazete göre değişiyor çalışma. Kaç gün yapacaksınız. Sıgara kullanıyor musunuz vb rivayet türüne göre çalışma var. Bazı vefkleriin yapım zamanı 1,5 sene sonra olabiliyor daha acil ise farklı çalışma yapmak gerekebilir. Tam bir eğitim almanız lazım normal de. Ya bana adınız anne adınızı be rahatsızlığınızı iletin ( buradan değil ya da bir gün belirleyelim zoom dan anlatayım.
bu da yanlış bilgi dörtlü vefk Satürnündür. Az menzilleri ile yapılmak zorunda. Yani eğer konu vefk ise hiç bir şeyi eksik yanlış ya da genellemeye ait yapamazsınız.direkt jupıter günü jupıter saatinde vefk yazmaya başladım. 4lü vefk jupıterın dıye bu zamanı seçtim. güvenilir eğitim veren bi yer bulmadım kitaplardan öğrendim. olur dmden ulaşıyım size ya da emailiniz varsa oraya mail atıyım