dynamic apnea
Kayıtlı Üye
Benim geliş biraz ihtimale kaldı... Trabzon-FB maçı şok bir sonuçla bitti 0-1den maç 3-1 e geldi... Olayla ne ilgisi var demeyin anlayan anladı...
Dur bakalım Kontejyan. Güneş bir doğsun da..Benim geliş biraz ihtimale kaldı... Trabzon-FB maçı şok bir sonuçla bitti 0-1den maç 3-1 e geldi... Olayla ne ilgisi var demeyin anlayan anladı...
Bu sefer çok daha ilginç bir hipnoz denenebilir. Fısıltıları duyman lazım bu sefer, yoksa o demir ayna yerine sen geçebilirsin, kahkahaları da unutma. (Bu mesaj görmezden gelinebilir sayın üyeler :sifone: )Ben de orda olacağım elbette.
Bu sefer çok daha ilginç bir hipnoz denenebilir. Fısıltıları duyman lazım bu sefer, yoksa o demir ayna yerine sen geçebilirsin, kahkahaları da unutma. (Bu mesaj görmezden gelinebilir sayın üyeler :sifone: )
Bu sefer çok daha ilginç bir hipnoz denenebilir. Fısıltıları duyman lazım bu sefer, yoksa o demir ayna yerine sen geçebilirsin, kahkahaları da unutma. (Bu mesaj görmezden gelinebilir sayın üyeler :sifone: )
Ülkemizin güzel şehirlerinden, üyelerimiz o güzellikleri Ankara'ya taşısınlar istiyoruz.
Sn. Mally, intihara kalkışmayınız, beyninizi kilitlemek zorunda kalmayalım.
Ülkemizin güzel şehirlerinden, üyelerimiz o güzellikleri Ankara'ya taşısınlar istiyoruz.
Hatırlatma yaa, zaten içim gidiyor yine gelemedim bugün önemli işlerim vardı... Antalya'da olmak zorundaydım... Aranızda olamayacagım... kalbim sizlerleson 17 saat 18 dk
son 17 saat 18 dk
yok canım ne nispeti est. olur mu hiç öyle şey son 17 saat 2 dk :sifone::boxing_smiley: Nispet yapar gibi Gelemiyorum işte gelemiyorum pff