09/05/2010 Ankara Buluşması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dmkol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim geliş biraz ihtimale kaldı... Trabzon-FB maçı şok bir sonuçla bitti 0-1den maç 3-1 e geldi... Olayla ne ilgisi var demeyin anlayan anladı... :(

Hmm, aranızda yeniyim ama sizleri çok sevdim. Büyük ihtimalle ben de orada olacağım^^

Bu sefer çok daha ilginç bir hipnoz denenebilir. Fısıltıları duyman lazım bu sefer, yoksa o demir ayna yerine sen geçebilirsin, kahkahaları da unutma. (Bu mesaj görmezden gelinebilir sayın üyeler :sifone: )

Tam teşekküllü kayıt cihazlarımı da yanımda getirmeliyim desene :biggrinjester::biggrinjester:

Sn. Mally, intihara kalkışmayınız, beyninizi kilitlemek zorunda kalmayalım.

:D :biggrinjester: :D :biggrinjester:

İnşallah sizle tanışıp kaynaşmadan göçmek nasip olmaz Sayın Chillout :) Gün gelecek bu okul bitecek Allah'ın izniyle, o zaman bıkacaksınız benden :hurray:

Bende geleceğim şart oldu artık. Bu kadar kişi gelirde ben olmaz mıyım. isteyenlere bakım yaparım bende hem ziyaret hem ticaret :D

Ülkemizin güzel şehirlerinden, üyelerimiz o güzellikleri Ankara'ya taşısınlar istiyoruz.

Bir gün gelebileceğimi umuyorum buluşmalardan birine ama işin içine sorumlu olunan kişiler girince işler biraz zorlaşıyor. En iyisi Ankara'ya taşınmak sanırım :)
Neyse gelemesek de güzelikler gönderiyoruz sizlere...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri