09/05/2010 Ankara Buluşması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dmkol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dmkol

Kayıtlı Üye
09/05/2010 Ankara Buluşması

Pazar günü saat : 14:00 da, geçen hafta yapılan buluşma ve tanışma etkinliği tekrarlanacaktır. Gelmek isteyen bütün üyeler davetlidir. Kızılay'da, Dost Kitapevi önünde toplanılacak. Ayrıca site yöneticilerinden bir çoğu buluşmaya katılmaya çalışacaklar.

Şok... Şok... Şok... İstanbul lu ve diğer illerden iştirak edemeyen Gizli Mabet sakinlerini kıskançlıktan çılgına çeviren bu haber kamuda büyük yankı buldu. Chillout kod adlı Sayın Mabet yöneticisi "kıskananlar çatlasın" tadındaki bu haberi verdikten sonra Mally kod adlı mabet üyesi cinnet geçirip, iş yerindeki bilgisayarına kafa atarak intihara kalkıştı Sayın Seyirciler...

Nerede bu yetkililer ? Neden bu çaresizliğe bir dur denilmiyor ? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu Sevgili izleyenler? Gelişmelerle karşınızda olmaya devam edeceğiz...

merak etmeyin pazar günü vakit buldukça sizi gelişmelerden haber ederiz biz bir kuşkunuz olmasın:D gittiğimiz kafeyi sevmedim hep beni börtü böcek ısırmış acaba nereye gitsek bu sefer bilmem kiiiii:D:D:D

Sn. Mally, intihara kalkışmayınız, beyninizi kilitlemek zorunda kalmayalım.
Sn. İlayza, bir tek sizi böcekler ısırmış oysa ki hatırlarsınız arı geldiğinde bile kendisine kibarca rica edildiğinde gidiveriyor.
Sn. Mangetsu, geliriz ama altın getirmeyiz.

Alışkanlık gibi :) .Ben gelemem bu kez siz eğlenin bol bol benim yerimede :(.Geçen hafta çok güzeldi :).

Şok... Şok... Şok... İstanbul lu ve diğer illerden iştirak edemeyen Gizli Mabet sakinlerini kıskançlıktan çılgına çeviren bu haber kamuda büyük yankı buldu. Chillout kod adlı Sayın Mabet yöneticisi "kıskananlar çatlasın" tadındaki bu haberi verdikten sonra Mally kod adlı mabet üyesi cinnet geçirip, iş yerindeki bilgisayarına kafa atarak intihara kalkıştı Sayın Seyirciler...

Nerede bu yetkililer ? Neden bu çaresizliğe bir dur denilmiyor ? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu Sevgili izleyenler? Gelişmelerle karşınızda olmaya devam edeceğiz...

Syn. Chillout benim beynimi kitlemenizi rica edeceğim :hang: Bu nedir bu nasıl bir şanssızlıktır :( Ayın 15inden sonra yapsanız olmaz mıııı:boat: Ağlamak istiyorum!

Şu anda Cibabuyla mesajları okuyoruz ve hakikaten çatlıyoruz. Her hafta da olmaz ki canım...:) Ülkemizde çok güzel şehirler var, İzmir ve Bursa en güzelleri hatta :D Hep Ankara hep Ankara sıkılırsınız :)

Şu anda Cibabuyla mesajları okuyoruz ve hakikaten çatlıyoruz. Her hafta da olmaz ki canım...:) Ülkemizde çok güzel şehirler var, İzmir ve Bursa en güzelleri hatta :D Hep Ankara hep Ankara sıkılırsınız :)
Ülkemizin güzel şehirlerinden, üyelerimiz o güzellikleri Ankara'ya taşısınlar istiyoruz.

Başımın üstünde yeriniz var ama malum babama sizin kim olduğunuzu anlatmam biraz zaman alabilir :D
Bizim sadece majisyen kimliğimiz yok. Aramızda sosyolog, bilim adamı,iç mimar, dalış eğitmeni, heykeltraş, öğretmen, üniversite öğrencisi vs. vs. gibi çeşitli sosyal kimlikler de var :) İstenilen her şekilde tanınırız. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri