Zikir halkasında birden ortaya çıkan varlık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ruban
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ruban

Kayıtlı Üye
[video=youtube;8x38WH2fssQ]http://www.youtube.com/watch?v=8x38WH2fssQ[/video] son saniyelerde motajmı bilemiyorum bir varlık gördüm sizce montajmı

Ben birsey göremedim, eger arka cepheden gelen ve merdivenlerde düsüp yere yigilan kisiye diorsaniz o bir insan degilmi :)

Merdivenlerden gelen insan küçük çocukta, bende sen gibi bir şey göremedim! Ne var ki orada???

Çocuk napıyorlar diye merak ediyor ve onları izliyor ve oradaki kenarlıklara tırmanıyor arkadaşım siyah gölge gibi belirmiş video çekiminden dolayı varlık olduğunu düşünmüşsün o bir çocuk sadece ;)

Konuyu hortlatmis gibi olacagim ama ben de bir sey goremedim.yuvarlanip dusen bir cocukcagiz var sadece. Bir de sunu cok merak ettim bu amcalar neden egzersiz hareketi yapiyor? Oturup dogru duzgun zikir cekmek yerine neden bu tuhaf hareketi yapiyorlar?

Konuyu hortlatmis gibi olacagim ama ben de bir sey goremedim.yuvarlanip dusen bir cocukcagiz var sadece. Bir de sunu cok merak ettim bu amcalar neden egzersiz hareketi yapiyor? Oturup dogru duzgun zikir cekmek yerine neden bu tuhaf hareketi yapiyorlar?

Her tarikatın zikir şekli farklıdır.
-Sessiz Zikir (Kalp Zikri)
-Sesli Zikir
-Sesli ve hareketli zikir gibi farklılıklar vardır.
Kısaca o kişilerin yaptığı şey bir ''egzersiz hareketi'' değil,bir zikir şekli.

Egzersiz hareketi tabirini sakavari bir soylem olarak kullanmistim :) Bu hareketin sebebini merak ettim sadece. Yani ne oluyor bunu yapinca kendilerinden mi geciyorlar, cezbeye gelmek icin mi yapiyorlar vs bir sebebi olmali diye dusundum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri