Zenginlik İçin Enokyan Dili (Melek Dili)

urum ben bu yazdıgınız yazıları deneyecegim fakat sunuda size danısmak istedim.Sorum belki sacma gelebilir ama kusra bakmayın.Siz bu sozleri denediniz mi acaba?Yani bu sozlerin islerligi var mı sizce?

bu okumaları yapmadan önce bir çalışma yapmak gerekiyormu nasıl okumak lazım ve kaç kere okumak gerekli..

evet bende çok merak ettim bişey düşünmek gerekiyormu okurken yada nasıl bir etkisi var işinde başarı başarıda para getirsin diyemi okudun işlerinmi açıldı

sevgili urum ben enokyan dili okumaya başladıktan sonra yaşadıklarımla ilgili melek günlüğü tutuyorum,çok faydalı tavsiye ederim teşekkürler sağol ışığın bol olsun

bunun anlamı verir misin urumhamatahayil ve okunuşu normal Türkçe mi yoksa enokyan fonetiğine göremi okucağız?

Urum nasıl yazmışsa o şeklikde okuyun bu yazılanlar zaten tercüme edilerek yazılmıştır.Bu nedenle yazılanlardan farklı bir şekilde okumanız gerekmez.

Sağol.Anlamınıda açıklarsanız iyi olacak insan bilmediği şeyi okumakta bayağı teretdüt ediyor.

bence okumayın içinde kötülüklerin efendisine sığınırım diye kelime var sakın okumayın

enokyan dilinde söylediğini kelimeyi karşılaması için 'BABALON' kelimesi geçmesi gerekir. verilen metindede böyle bir kelime geçmiyor.

Metinde geçen 'Governor' kelimesi efendi anlamına gelebilcek bir kelime ama metinde başlangıçın efendisi Pereta olarak geçiyor. yani söylediğiniz gibi kötülüklerin efendisine bir itaf yoktur.

enokyan dili gercekten ilgimi cekti vermis oldugun bilgiler için tesekkurler urum hepsini teker teker deneyecegim

buarada osiris tehlikeli oldugunu soylemişsin bunun nedenini sorabilirmiyim acaba?

Geri