zayıflık için...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan menthoLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

menthoLL

Banlı Kullanıcı
arkadaşlar ve ilgili kişiler sizlere şunu sormak istiyorum ; benim kardeşim 16 yaşında çok iştahsız ve aşırı zayıf günde sadece bir ögün yemek yiyor yani aşırı iştahsız...bu konuda yapılabilecek birşey varmı acaba?

Her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı polan alırsa kısa süre içinde kilo almaya başlar. Çiçek poleni aktarlarda bulabilirsiniz

Poleni ve pekmezi denedik ama fayda etmedi.. Çok uzun süre mi kullanmak gerekiyor? Bunlardan daha çok iştahını açacak bişey olmalı aslında

Poleni ve pekmezi denedik ama fayda etmedi.. Çok uzun süre mi kullanmak gerekiyor? Bunlardan daha çok iştahını açacak bişey olmalı aslında

Aktarlarda özel macunlar hazırlanıyor, harnup pekmezi arı sütü ceviz içi vs ile güzel karışımlar var sanırım 1-2 ay devam etmek yeterli olacaktır..

Ben de küçükken çok iştahsızdım.Arı sütü kullandım bir süre.Hem iştahı açıyor hem kilo aldırıyor.Deneyin derim.

Arı sütü,polen vs ne kadar kullanılsa bile ana problem iştahsızlık olduğu için kullanım bittiği gibi kilo kaybı gerçekleşiyor, bunun olmaması için de kullanılan şey her ne ise onu sürekli kullanmak gerekiyor, ancak etrafından zaten sürekli kilo konusunda negatif eleştiriler alan insan bir süre sonra hem psikolojik hem fizyolojik olarak yemek yemekten tamamen sıkılır hale geliyor, sonuç olarak başa dönülüyor.. bu aşamaları bizzat yaşadım.. unutulmaması gereken şey de şu sanırım, fazla kiloları olan bir insan için kilo vermek nasıl zorsa ve başlı başına bir problemse, aynı şey zayıf olan bir insanın kilo alması için de geçerli..

arkadaşlar ve ilgili kişiler sizlere şunu sormak istiyorum ; benim kardeşim 16 yaşında çok iştahsız ve aşırı zayıf günde sadece bir ögün yemek yiyor yani aşırı iştahsız...bu konuda yapılabilecek birşey varmı acaba?

sipraktin isimli bir şurup var acayip şekilde iştah açıyor. denenmiştir. tabi eczacı veya doktor tavsiyesiyle alın. aslında alerji şurubudur yan etkisi iştah acıyor. kullanımda hiç bir zararı yok. yaz günü bünyesini etkileyen bi alerji varsa ondan da kurtulmuş olursunuz tabi varsa ;)

tsk ederim fikirleriniz için..sipraktini denemiştik ama olmadı ayrıca uyku yapıyordu :D neyse o karışımı deneyelim bakalım..1-2 ay sonra yazarım tekrar sonuca göre:D

prima bolon depot adlı bir iğne war sporcuların kilo alıp bunu kasa çewirmek için kullandıkları bir iğne bir nevi doping.bana spor yaptığım dönemde hocam yaptırdı şu ara bende kilo werdim dra gidip tahlillerimden sona uygunsa yaptırcam iğne adını dra söylerseniz kardeşinizin bünyesine uygun olup olmadığını söyler duruma göre kullanırsınız ayda bir yada 3 ayda bir vurularn bir iğnedir ama zayıflıkta bir nimet bence sağlığı yerinde ise çok üzülmeyin. yaşıda çok önemli ergenlıik döneminde değişimler olabililir.

16 yasinda bir gencin henüz hormonel dengesi tam saglanmamistir,gencin kan degerlerinde bir sorun yok ise yada genel saglik sorunlari yok ise bir kac yil daha beklemenizi tavsiye ederim

Arı sütü,polen vs ne kadar kullanılsa bile ana problem iştahsızlık olduğu için kullanım bittiği gibi kilo kaybı gerçekleşiyor, bunun olmaması için de kullanılan şey her ne ise onu sürekli kullanmak gerekiyor, ancak etrafından zaten sürekli kilo konusunda negatif eleştiriler alan insan bir süre sonra hem psikolojik hem fizyolojik olarak yemek yemekten tamamen sıkılır hale geliyor, sonuç olarak başa dönülüyor.. bu aşamaları bizzat yaşadım.. unutulmaması gereken şey de şu sanırım, fazla kiloları olan bir insan için kilo vermek nasıl zorsa ve başlı başına bir problemse, aynı şey zayıf olan bir insanın kilo alması için de geçerli..

Harfi harfine katılıyorum..Bende küçükken çok zayıftım etraftan gelen olumsuz eleştiriler beni psikolojik olarak daha fazla etkilemişti ama sonraları düşünmemeye başladıkça ve eleştiriler (lütfen bu konuda yorum yapmayın die kızmam üzerine)azalınca gayeeet güzel kilo aldım..Sanırım kardeşimde benimle aynı problemi yaşıyor :S

prima bolon depot adlı bir iğne war sporcuların kilo alıp bunu kasa çewirmek için kullandıkları bir iğne bir nevi doping.bana spor yaptığım dönemde hocam yaptırdı şu ara bende kilo werdim dra gidip tahlillerimden sona uygunsa yaptırcam iğne adını dra söylerseniz kardeşinizin bünyesine uygun olup olmadığını söyler duruma göre kullanırsınız ayda bir yada 3 ayda bir vurularn bir iğnedir ama zayıflıkta bir nimet bence sağlığı yerinde ise çok üzülmeyin. yaşıda çok önemli ergenlıik döneminde değişimler olabililir.

Sağlığı gayet iyi ama yemek yemediği için çok aşırı halsiz ve yorgun hissediyor..O iğneyi araştıracağım yan etkisi yada hormonal dengede bir bozukluk yapmıyordur inşallah..

tsk ederim fikirleriniz için..sipraktini denemiştik ama olmadı ayrıca uyku yapıyordu :D neyse o karışımı deneyelim bakalım..1-2 ay sonra yazarım tekrar sonuca göre:D

Sanırım bir doktora başvurmanız gerek ... Çoğu tavsiyeleri denemişsiniz anladım kadar ile ..Ciddi bir rahatsızlığı söz konusu olabilir

16 yasinda bir gencin henüz hormonel dengesi tam saglanmamistir,gencin kan degerlerinde bir sorun yok ise yada genel saglik sorunlari yok ise bir kac yil daha beklemenizi tavsiye ederim

Zayıflık bizde ailesel sanırım..Annemde 20li yaşlarından sonra kilo almış..Evet sağlık sorunu yok ama o kadar iştahsızken nasıl sağlığı iyi oluyor anlamıyorum.Sorun sadece zayıflığı değil,iştahsızlığa bağlı olarak aşırı halsiz ve yorgun..O yaşta bi çocuğun arkadaşları gibi olmasını istediğim için yardım istiyorum çünki yaşlı bi kadın gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri