Ü Üye silindi 58480 4 Şub 2020 #22 yay' Alıntı: Bir ben yüzünden zengin olamayacak mıyım ben şimdi? Genişletmek için tıkla ... Aynen Eline bir pilot kalem alıp, yüzündeki ilgili yere bir ben yapana kadar zenginlik zor. *** Bende de 48' de var. Yalancıymıșım. İyi bir diplomat, pazarlamacı ve algı yöneticisi ve hatta geleceğin siyasi dehası demiyor da... ? Neyse gözümün beni gözümün çiçeği oldu. ?
yay' Alıntı: Bir ben yüzünden zengin olamayacak mıyım ben şimdi? Genişletmek için tıkla ... Aynen Eline bir pilot kalem alıp, yüzündeki ilgili yere bir ben yapana kadar zenginlik zor. *** Bende de 48' de var. Yalancıymıșım. İyi bir diplomat, pazarlamacı ve algı yöneticisi ve hatta geleceğin siyasi dehası demiyor da... ? Neyse gözümün beni gözümün çiçeği oldu. ?
Ü Üye silindi 58480 4 Şub 2020 #24 yay' Alıntı: Benim olmadığı için değil olduğu için fakirim @dennise Genişletmek için tıkla ... Tmm işte, 17 numaralı bölgeye ben çiz, iki kat büyük olsun. Hatta 3. Numaralı yere de bir nokta at. Paralar boşa gitmesin. ?
yay' Alıntı: Benim olmadığı için değil olduğu için fakirim @dennise Genişletmek için tıkla ... Tmm işte, 17 numaralı bölgeye ben çiz, iki kat büyük olsun. Hatta 3. Numaralı yere de bir nokta at. Paralar boşa gitmesin. ?
U Utopia 29 Ara 2020 #25 4. Dört kere evlenecek. 5. Boşanacak Dört kez evlenmek için boşanmak da gerekiyor mantıken