Sağlam torpil + millet vekili tanıdık :dYöneten biri olmak için esmalardan hangisini tavsiye edersiniz
Şeriata hakiki ve samimi şekilde bağlı kalmak şartıyla
Ülkede Yöneten bir vasıfta belki bir vekil belki bir başkan olabilmek için
Ne önerirsiniz? Teşekkür ediyorum
İşte sağlam torpilin olduğu yerde istikrarla çalışarak bir yere gelmek zor en büyük torpilim Allaha olan yakınligim olsun istiyorumSağlam torpil + millet vekili tanıdık :d
Merlin bazen çalışarak bazı işler yoluna girmiyor artık Allah katından bir fırsat gelmesini bekliyor insanSenin oturup kendin çalisman lazim.İşlevlerini bilmen lazım.Tecrübe etmen lazım.Esmalar birer okyanusdur.Alemde etksi hızlıdır.Ama bunlar zamanla olur.Sureç içerisinde olur.O yüzden birilerine sürekli soru sormak yerine araştır incele tecrübe et.
Yönetici Başkan olmakta nasip işidir.Esmalarla dua edersin Allah tan istersin olur olmaz Allah in bileceği iş.
Dünya da makam isteyeceğine manevi hal sahibi ol.Manevi makam sahibi ol.O zaman Allah yaptırım gücü verir sana.
Ahirzamanda iş ehil olmayanların eline verilecek.Yani sistem böyle sabret.Herkes aynı sıkıntılari çekiyor.Devran bir gün döner merak etme.Merlin bazen çalışarak bazı işler yoluna girmiyor artık Allah katından bir fırsat gelmesini bekliyor insan
Bu işe girince benim yaptığım eleştiri üsttekilerin küfürlerinden daha şiddetli oluyor gözlerinde
Teşekkürler MerlinAhirzamanda iş ehil olmayanların eline verilecek.Yani sistem böyle sabret.Herkes aynı sıkıntılari çekiyor.Devran bir gün döner merak etme.
Dünyadaki tüm politikacılar tam da bu ozelliklere sahipler. Siz farklı bir boyutta yaşıyorsunuz galiba.Merhaba,
Yönetici olabilmek için esmalara-zikirlere ya da doğaüstü güçlere değil, sağlam bir iradeye ve tarafsız bir adalete ve mutlak bir liyakate ihtiyacınız var.
Saygılarımla.
Merhaba Absoluta,Dünyadaki tüm politikacılar tam da bu ozelliklere sahipler. Siz farklı bir boyutta yaşıyorsunuz galiba.
Olmalılar diye düşünüyorum. Fakat değiller. Ve saydın özelliklere sahip birine yönetici olmaya müsade etmezler. Ondan bahsettim.Merhaba Absoluta,
Bence sen farklı bir boyutta ya da dünyada yaşıyorsun. Dünyada ki tüm politikacılar-devlet yöneticileri bu özelliklere sözde değil özde sahip olsalardı, şu an insanlık olarak bu durumda olmazdık. Eğer ki hepsinin çok adaletli, liyakatli ve muazzam bir iradeye sahip olduğunu düşünüyorsan bilemem tabi ki.