Yıllar Önce Yaşadığım Bir Olay

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan byaktif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byaktif

Kayıtlı Üye
İlk Olarak Yaşım 17, Konuyu Açmak İstedim Çünkü Bu Yaşadığım Olay Aklıma Düştü Size Sormak İstedim. 4 Yil Önce Kuzenimle Bilgisayarda Değişik Olaylari Araştirip Videolar İzliyorduk İnternette Cin Çıkarma Videosu Bulduk İzlemiştik İlk Biraz Güldük Dalga Geçtik Ama Gece Yatarken Korkuyorduk. Bundan 1 Hafta Sonra Ben Eve Döndüm Ve Bu Aklımdan Çıkmadı Hep Onlari Düşünüyordum Aklıma Geliyorlardı. Biraz Daha Araştırdım Konunun Derinine İndim "Tabikide Bu Benim Zararıma Oldu" Artık Her Yanlız Kaldığımda Dua Okuyordum Çünkü Aklıma Geliyorlardı. Gece Saat 00:03 Gibiydi Banyoya Giricektim Annem Babam Hala Uyanikti Bende Banyoya Girdim Suyu Açtim 5 Dk Sonra Gene Aklima Geldiler Aklıma Gelir Gelmez Elektirikler Kesildi. Banyoda Bağrış Çığrış Çıktım Anneme Anlattım Ve Dua Okuduk Beraber. Sonrada Bidaha Onlari Düşünmedim. Sizce O Gece Elektiriklerin Gitmesinin Sebebi Cinlermi ? Bana Bir Uyarimi Verdiler ?

tesadüf olmuştur diye düşünüyorum. çok kafayı takarsan çok düşünrsen hele bide korkarsan karşında sana durup baktıklarını bile sanarsın.

evet nira'ya katılıyorum, elektrik akşam çok korktuğunuzda veya arkadaşınızla izlerken de kesilebilirdi; tesadüf.

İlk Olarak Yaşım 17, Konuyu Açmak İstedim Çünkü Bu Yaşadığım Olay Aklıma Düştü Size Sormak İstedim. 4 Yil Önce Kuzenimle Bilgisayarda Değişik Olaylari Araştirip Videolar İzliyorduk İnternette Cin Çıkarma Videosu Bulduk İzlemiştik İlk Biraz Güldük Dalga Geçtik Ama Gece Yatarken Korkuyorduk. Bundan 1 Hafta Sonra Ben Eve Döndüm Ve Bu Aklımdan Çıkmadı Hep Onlari Düşünüyordum Aklıma Geliyorlardı. Biraz Daha Araştırdım Konunun Derinine İndim "Tabikide Bu Benim Zararıma Oldu" Artık Her Yanlız Kaldığımda Dua Okuyordum Çünkü Aklıma Geliyorlardı. Gece Saat 00:03 Gibiydi Banyoya Giricektim Annem Babam Hala Uyanikti Bende Banyoya Girdim Suyu Açtim 5 Dk Sonra Gene Aklima Geldiler Aklıma Gelir Gelmez Elektirikler Kesildi. Banyoda Bağrış Çığrış Çıktım Anneme Anlattım Ve Dua Okuduk Beraber. Sonrada Bidaha Onlari Düşünmedim. Sizce O Gece Elektiriklerin Gitmesinin Sebebi Cinlermi ? Bana Bir Uyarimi Verdiler ?
o günden sonra bidahada düşünmedim diyonuz şuhanki tavrınız hergün onları düşünüyonuz ve araştırıyonuz belli ediyor beyniniz artık onlarla dolmuş sizin herşeyi ona bağlamaya bakılırsa çok merak ediyonuz ve araştırıyonuz daha fazla araştırmamanız yararınıza olur

Elektrik kesilmesi gibi bir olayı cinlere bağladıysanız piskolog yardımı almanız şart efendim.Fazla vakit kaybetmemenizi öneririm. İyi forumlar

Bu konuda çok açıklama yaptık bir daha yapalım. şimdi siz sanıyorsunuz ki biz onları göremiyoruz ama onlar biri görüyor. İnsanlardan nasıl bazıları görebiliyorsa varlıklardan bazıları bizi görebiliyor. geçiş yolları tek taraf için değil çift taraf için kapatıldı.

Varlık şimdi bir elektriği kesmek için mi (bir de maddeye etki edebilecek güçte olanlar) bu kadar yasak ve bedelleri ağır bir şey için kapıdan geçecek . niye?

Bu konuda çok açıklama yaptık bir daha yapalım. şimdi siz sanıyorsunuz ki biz onları göremiyoruz ama onlar biri görüyor. İnsanlardan nasıl bazıları görebiliyorsa varlıklardan bazıları bizi görebiliyor. geçiş yolları tek taraf için değil çift taraf için kapatıldı.

Varlık şimdi bir elektriği kesmek için mi (bir de maddeye etki edebilecek güçte olanlar) bu kadar yasak ve bedelleri ağır bir şey için kapıdan geçecek . niye?

"geçiş yolları TEK TARAF İÇİN DEĞİL ÇİFT TARAF İÇİN kapatıldı" bunu biraz açar mısınız?

tek insanlar için değil onlar içinde yollar kapatıldı mesela bizim dünyamıza müdahale demezler demke istiyor sanırım sayın urum bitke insanlar için değil onlar içinde kapı kapalı

Şimdi altın çağ döneminde insan ve diğer varlıkla bir arada yaşıyordu, bu gün klasik tarihin tanrı diye yorumladığı insana benzer pek çok resim ve heykel o varlıklardır. onlara biçilmiş özellikler o varlıkların yetenekleridir. örneğin şifa tanrısı diye klasik tarihin lanse ettiği şey Tanrı değil şifacı bir varlıktır. Bilim diye bu gün kabul ettiğimiz şey kadim dönemlerde sihir di. Sihir sihir bilen varlıktan tarafından öğretiliyordu. Daha sonra insanlar nasıl günümüzde bilimin bilgisini kötüye kullanıyorsa o dönemde de sihir bilgisini kötüye kullanmaya başladı ve boyutlar içindeki ve boyutlar arasında ki kapa iki taraf içinde kapatıldı. Biz nasıl orayı göremiyor görebilmek için büyük çabalar sarf ediyorsak bizim gibi üçüncü boyut varlıkları da bizi göremiyor, görebilmek ve bizim tarafımıza geçebilmek çok çaba sarf ediyorlar. Aynı yerde yaşıyoruz ama birbirlerinden habersiz olarak.

Biz boyutlar arası iletişimde nasıl enerji, fizik ve ruhi sıkıntılar çekiyorsak diğer varlıkların da buna benzer durumlar yaşadığını düşünüyorum. Bana göre bu deneyimlerde bazen sadece rahatsız edilen değil rahatsız eden de oluyoruz. Ancak son yıllarda iletişim vakalarının değişimler sonucunda arttığına fakat bilgi eksikliği, insanların psikolojik ve parapsikolojik olayları ayırt etmekteki yetersizliğinden dolayı bu durumun bazen havada kaldığına inanıyorum.

Hepinizin yorumlarını Okudum. Yanlız AğLan'nın Söylediği "Kurduğu Cümle" Beni Etkiledi Çünkü Gerçeği Açıklıyor. Ogünü Hiç Unutmadim Artık Pek Korkmasamda Bu Konulara Merakım Var Hep Araştiyorum Gözüme Onlar Hakkında Ufak Bir Şey Çarpsa Bile Açıyorum.

Benim de başıma geldi geçen gün banyoda tam filmlerde içine cin giren insanları düşünüyordum tam o anda elektrikler kesildi ardından banyodan koşarak çıktım fakat daha sonra yaptığıma bakınca kendime güldüm.

Benim de başıma geldi geçen gün banyoda tam filmlerde içine cin giren insanları düşünüyordum tam o anda elektrikler kesildi ardından banyodan koşarak çıktım fakat daha sonra yaptığıma bakınca kendime güldüm.
gerçekten insan çok fena korkar o anda tahmin edebiliyorum kalp atışlarınızı korkunuzu :D

Geri