Yaşarken/Güne artık gülümseyerek başlamalı...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alin

Kayıtlı Üye
Gerekçelere bağlamadığında ve tüm evrenin mucizesini keşfettiğinde, açılır mutluluk kapıları. Şükürle, sevgiyle, sana sunulanı anlayarak, yaşam anlamını bularak, mutlu olunabilir ancak....Kimse dünyaya kristal fanuslar içinde, tasasızlık vaadiyle gelmedi. Bir iyilik yap herkese, kendine acıma, hayata lanetler okuma.
Bir kere dahi kahkaha atabildiysen içten, yüzmeyi öğrenmek gibidir mutluluk... Artık biliyorsun, acı dehlizinde boğulman, şımarıklığındandır ancak....Acılarını tecrübe, mutluluklarını sevinç sandıkları kabul et ve hangisine ihtiyaç duyarsan çıkar ve sadece "AN"ın için kullan. Zor görünmesin, zor kılan sadece biziz...
İçindeki kıpır kıpır çocukla, olgun, tecrübeli ihtiyarı aynı zamanda kucakla ve ne geçmişin, ne geleceğin olsun aslolan. Hepsini bu anda barındır....
Her şey gibi mutluluk da bulaşıcıdır emin ol, bir tek gülümsemenle bile neler başkalaşabilir dalga dalga..Sen de o denizin damlasıyken, nasıl da sana geri dönecektir yolladığın her tebessüm....
Alin.
Alıntı değil.
Siz de mümkünse kendiniz yazın, değilse başka yerden sizi motive edecek yazıları kağıda not edin ve ya pc açılışınızda masa üstüne atın, olumlamaların yanında bunları da okuyun. Yeter ki hayatın mutluluk ve amaçlarla dolu olduğunu hatırlayın. Mutsuzluk nedenleri hatırlandıkça günümüze nasıl da yansır, ya mutluluk için bu küçük hatırlatmalar yetiyorsa? Şarkılar dinleyin acı yüklü olmasınlar, biraz gerinin, dileyen spor yapsın, dileyen dans etsin,.Hiç bir şey yapamazsanız eskiden kalan tatlı bir anınızı, bir fıkrayı ya da bebekleri, evcil hayvanları, yüzünüzdeki somurtuyu alacak bir şeyleri düşünüp gülümseyin. Şimdi bir de böyle deneyin olumlamaları, enerji çalışmalarını, dualarınızı. Başlarda zorlayarak ama sonraları istekle, hevesle yapabilirsiniz, sorun değil yeter ki ertelemeden denemeye başlayın. İnanın çok ama çok farklı olacak geri dönüşümleri. Hepinize güleç yüzlü günler :)

Güne pozitif başlamayan kalmasın tekrardan :) Ne demişler bu gün kalan hayatınızın ilk günü. Madem ki yaşadığımız olayları, yaydığımız enerjiyle değiştirebiliyoruz. Şimdi bize keyif veren şeyleri yapmaya başlarken, bu günü ve bundan sonra kalanları çok daha keyifli, anlamlı yaşayabiliriz. Pazartesi sendromu da neymiş...Denemekte fayda var.. Haydi birazcık tebessüm, umut, inanç :) Hepimize güleç yüzlü günler....

Günden mi kaynaklı bilmiyorum ama müthiş bir enerji var bu sabah.:) Yolda sebepsiz yere gülümsemekten az kalsın kahkaha atmaya yeltendiğimi farketmemle normal halime geçmem bir oldu.

Sevgiyle ve neşeyle...

Güne pozitif başlamayan kalmasın tekrardan :) Ne demişler bu gün kalan hayatınızın ilk günü. Madem ki yaşadığımız olayları, yaydığımız enerjiyle değiştirebiliyoruz. Şimdi bize keyif veren şeyleri yapmaya başlarken, bu günü ve bundan sonra kalanları çok daha keyifli, anlamlı yaşayabiliriz. Pazartesi sendromu da neymiş...Denemekte fayda var.. Haydi birazcık tebessüm, umut, inanç :) Hepimize güleç yüzlü günler....

Sevgili Alin, ne içtin böyle sabah sabah :D

Daha çay bile içmedim :) hatta uyumadım bile ama olsun :) Bıkmadık mı yahu hep kasvetler bulaşıyor. Dertler sevdiklerimizdeyse bize de bulaşıyor üzülüyoruz, diğerlerindeyse kendileri gelip bulaşıyor yine sıkılıyoruz :) Virüsler bulaşıyor, her olumsuzluk ürüyor üstümüze yapışıyor da...Biraz da keyifler bulaşsın fena mı olur? Hatta sadece iyileri kabul edelim, başkaları misafir almak yok... Hadi ama gülümsediysek sorun yok :)

Daha çay bile içmedim :) hatta uyumadım bile ama olsun :) Bıkmadık mı yahu hep kasvetler bulaşıyor. Dertler sevdiklerimizdeyse bize de bulaşıyor üzülüyoruz, diğerlerindeyse kendileri gelip bulaşıyor yine sıkılıyoruz :) Virüsler bulaşıyor, her olumsuzluk ürüyor üstümüze yapışıyor da...Biraz da keyifler bulaşsın fena mı olur? Hatta sadece iyileri kabul edelim, başkaları misafir almak yok... Hadi ama gülümsediysek sorun yok :)

Bende hayata hep gülümseyerek bakıyorum ama benimki genelde alaycı bir gülümseme oluyor :)
Tamam biraz da bunu deneyelim :)

bunu ben bilinçsizce senelerdir yaparım ve enerjisi düşük somurtkan insanlara söylerim. Yaşadığımız , başımıza gelen felaketler aslında kötü gibi görünen bununla birlikte bizi koruyan şeyler. Zaman geçtikçe anladım ve kendimi doğrularımla yaptığım yanlışlarımla seviyorum. :)

Pazartesi sendromu yaşamıyorum, pazartesi de neymiş? O korksun benden. Şaka bir yana hakkikatten yaşamıyorum ve Pazartesilerini seviyorum. Kendimi tazelenmiş hissediyorum. Yeni bir güne merhaba diye hazırlıyorum. Her Pazartesi şükrediyorum, gidecek bir işim var ve seni özledik, hafta sonun nasıl geçti diyen sevgili arkadaşlarımız var.

Geri