ShadowKissed
Kayıtlı Üye
Bir insanın size karşı hissettiklerini, düşündüklerini gelip itiraf ettirecek birşey var mı? çevirgel, sevgilim bana donsün gibi birşey değil; aksine gelip bütün düşündüklerini ortaya dokebilecek birşey ?
bazen gerçekler acıtıyor insanı, hiç bilmemek belkide en iyisi...
öğrenmek için uğraşmadığım halde,allah vergisi, kimin hakkımda ne düşündüğü bir şekilde karşıma çıkıyor,öğreniyorum. canım inanın her defasında daha fazla yanıyor. öğrenmek için hiç uğraşmayın olmuyorsa olmuyordur.
bence hiç bekleme, gidip sen itiraf et
üstad bende var böyle bişide ben büyü müyü uğraşmıyorum hani tamamen çene oturup konuşcaksın öle bi konuşcaksınki böyle içten samimi olcak belirtçeksin bide istesede istemesede seni böyle tamamen hissetçek anlıcak hani öle konuşcaksın bunun için diksiyon dersi verememem kendimde de konuşma kusurları var ama bu muhabbetin nasıl olduğunu açıklayabilirim sanırım...boş sıkmıyorum eski sevgilimde çok şeyini öğrendim şimdikinde istemedim ama hala anlatıyo sanırım şeytan tüyüde işe yarıyo bunda ama şaka bi yana konuşmayı kelime seçmeyi bildikten sonra her şey mevcut arkadaşlar hayırlı günler herkeze...
ben beş yıl çözemedim saplanıp kadım:banghead: sonra yine bir psikopat hiç açıklama yok ben derimki ne kadar net davranırsanız okadar iş çeviriyorlar bence fazla düşünme kafayı sıyırırsın bende aynı durumdayım tarot yetiyor şimdilik!
Tarotta tabii çıkıyor. Bunun için iyi bir yorumcu olmalı. Kartları doğru yorumlayıp, bütünleştirmeli.
ben pek tarot bolümüne falan bakmadım arkadaşlar bu sitede uzaktan tarot falı bakabilen var mı?
Sitemizde tarot bakımlarını yule yapmaktadır, ücretlidir. Kendisine mesaj atabilirsiniz.