Yardım Edebilir misiniz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lenas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lenas

Kayıtlı Üye
Öncelikle konuyu doğru yere mi açıyorum bir fikrim yok , yanlışsa özür dilerim lakin bu mesele kafamı çok kurcalıyor .
Nereden başlayacağımı bilemiyorum esasında . Benim bir kuzenim var biraz deli doludur , hafif çatlak gibidir . Neyse bu , annem ve halam aynı iş yerinde çalışıyorlardı . Kuzenimin ismi Sevda bu arada . Böyle muska , büyü falan bu işlere de ilgisi olan biri . Bunu da sık sık dile getirir yani gittiği yerleri söyler . İş yerinde anlaşamadığı bir kadın vardı bu kuzenimin . Bir gün bize geldi . Güya baktırmış birine . O kadın patrona büyü yaptırmış güya sıkı fıkı olsunlar işten çıkarmasın diye . Kuzenim de baya bir yalancı olduğu için -hatta açık söylemek gerekirse biz şizofren olduğundan bile şüphelendik - annemle biz inanmadık güldük geçtik . Bir kaç gün sonra kapıya geldi . Anneme bir poşet içinde üstünde arapça yazılar olan bir ekmek getirdi . Güya iş yerindeki bu kadın ile patronun arasına bozmak için ekmeğe büyü yazmış . Onu da anneme getirmiş . Annem bir gün evde saklayıp köpeklere yedirecekmiş ki araları kedi köpek gibi olsun . Ben anneme kızdım tabi alma şöyle şeyler dedim ama allem etti kallem etti verdi ekmeği . Annemde buzdolabına koydu tabi . Ama bütün gece diken üstünde yatmış ertesi sabah hemen geri teslim etmiş . Artık o ekmeğe ne yaptı günahı onun boynuna . Uzun oldu kusura bakmayın . İşin özüne gelecek olursak ben şüphelendim bu ekmekten . Günahını almak istemem ama kuzenimin bunu bizim için yaptığını ve özellikle burada saklattığını düşünüyorum . Zaten bir eve girdi mi iki dakika oturmaz her yeri kurcalar . Garip , değişik huyları var . Babam bize , anneme karşı çok değişti . Hatta annemi aldatıyor bile olabilir . Ya bağırıp çağırıyor ya da ilgisiz davranıyor . Eskiden de böyleydi lakin son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı evi otelmiş gibi kullanıyor resmen. Acaba böyle bir büyü yapılabilir mi ? Kişi bunu kendisi yazabilir mi ? Çünkü böyle bir yeteneği olduğunu sanmıyorum . Ve varsa bundan nasıl kurtulabiliriz ? Bilen yardımcı olursa çok sevinirim . Çünkü artık evde garip garip sesler duyuyoruz , çoğu kez uyuyamıyorum rahat hissetmiyorum , sevdiğim evden nefret etmeye başladım bir anda . Teşekkürler şimdiden .

Böyle bir büyü mümkündür . Fakat kuzeninizin size bir büyü yapıp yapmadığı hakkında birşey söyleyemem yaptırdı derim yaptırmamıştır iftira olur .
, Bana soracak olursanız bakım yaptırmanızı öneririm , havas ilminde büyük yerlere gelmiş kişi sizde büyü olup olmadıgı söyleyebilir büyü varsa bozabilir.
Büyü yapmak bana göre zor bir iş değildir , İnsanlarla iletişime geçip kötü şeyler öğretmeye gönüllü binlerce cin var :) Şunu unutmayın ; Şeytanilerle irtibata her insan geçebilir ama rahmanilerle herkes irtibata geçemez . Sevgiyle ..

http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=36646&highlight=sihri+batıl+etme
ya da

EL-HALİM: "Günahkarların rızkını kesmeyen, mühlet tanıyan,
ihmal etmeyen." BU İSMİN HUSUSİYETLERİ: 1- Etrafını ezen zalimin karşısında bu mübarek
ismi şerifin okunması gazabının geçmesine vesile
olur. 2- Bu ismin adedi 88, saati Zuhâl'dir. Sinirli
insanların okuması sinirlerinin geçmesine vesile
olur. 3- Bir kağıda yazılarak mahsul olan yerin dahiline
asılırsa afatlardan korur. 4- Bir meyveye yazılarak bir kimseye yedirilirse o
kimsenin muhabbeti celb edilmiş olur. 5- Vird edinerek okuyanlar arifler zümresine dahil
edilir.

istediğinizi uygulayabilirsiniz.

Konu açarken 'bir bakar mısınız,yarım,acil...vb' başlık açmak yasaktır,lütfen birdaha konunuzu açıklayacak bir başlık atınız ki tıklayıp bakacak olan ne içerikli ise ona göre baksın.
İyi forumlar

bende dediğiniz gibi kuzeniniz şizofren. yani herşeye de cinleri katmak doğru olmaz. evde sesler geliyorsa bunun sebebi sadece ama sadece cinler değildir yada ilk akla gelecek şey cinler değildir. . psikolojik anlamda bazen yorulabiliyoruz buda insanlara bakış açımızı değiştirir. bazı aylar stresden kızabilriz bağırabiliriz.bu doğal bir olaydır. yanlış anlamayın büyü yoktur yada sizde büyü yoktur demiyorum. sadece ilk akla gelen büyü olmasın diyorum

Geri