Yapılan büyü varken

Bence siz Kerimali bey ile bir görüşün o ne yapılması gerekiyorsa dürüst şekilde söyler size . Başka yerlerde boşuna para kaptırma ihtimaliniz çok yüksek medyumum diye gezinen bir çok dolandırıcı var ortada, Urum gerçek manada metafizik konularına hakim uzman bir medyumdur siz onunla görüşün bence.

Bence siz Kerimali bey ile bir görüşün o ne yapılması gerekiyorsa dürüst şekilde söyler size . Başka yerlerde boşuna para kaptırma ihtimaliniz çok yüksek medyumum diye gezinen bir çok dolandırıcı var ortada, Urum gerçek manada metafizik konularına hakim uzman bir medyumdur siz onunla görüşün bence.
Yazdım ama yardımcı olmadı maalesef

Aynı amaç için çalışanların bir mantığı vardır. Bu mantık içinde eğer çalışma istenilen başarıyı sağlamazsa iptal edilir. Bekleme süresi geçtikten sonra aynı çalışma ya da başka çalışma yapılabilir.

Lakin konu aynı ama çalışma prensipleri farklı ise başka başka çalışmalar yapılabilir.

Örneğin element toprak, gezegen marş, çalışma dişil

Diğer çalışma da element su gezegen Venüs çalışma eril.

Birbirlerini negatif etkilemezler çalışma yapılabilir.

Keşke mişket oyunu gibi olsa di mi ?
Çembere doğru atılan her bir misket önceki misketleri çemberin dışına çıkarsa ve geçersiz kılsa. Hem piyasalar da canlanır.
Curling sporu gibi olsa keşke. Büyüyle gelen cini , bedene evvelden gelen cin hadi kardeşim başka kapıya diye kovsa. ya da dağdan gelen cin bağdakini kovsa. Ama işte öyle olmuyor.

haha aklıma geldi diyelimki senin cingöz kendi medyumuyla yolları ayırmaya karar verdi.. büyü camiasındaki yeniliklere ayak uydurmak, son moda en son teknoloji büyüleri deneyimlemek için -tabi bunun sana da faydası var, mesela artık cin yollamaz ama bir yeşil uzaylı bulur 7/24 yanında korumalık yapar sana.. tabi bu süreçte hadi diyelim Urum u buldu Urum da bahsettiği kişinin sen olduğunu başta anlamadı ve işi kabul etti ee nolacak sonuç kendi büyü yapıp kendi mi bozacak etik olarak evet demişken sözünden dönüp işi yarıda bırakmak da olmaz :ROFLMAO: Sen gayet naif dersin bu ay benim işimi yapın gelecek ay hanım cingözüme vakit ayırın ben beklerim 😂

Hali hazırda yapılan bir büyü varken ekstra bir büyü daha yapılsa olumsuz sonuç doğurur mu
Açtığınız diğer konuları da göz önünde bulundurarak söyleyebilirim ki iradeniz çok zayıf, kendinize saygınız yok ve takıntılı birisiniz. Buradan çıkarmanız gereken dersleri çıkarın, eksiklerinizi düzeltmek için çabalayın. Bu zayıflıklara sahip birini kimse hayatında istemez, dost acı söyler. Lütfen kendinizi toparlayın ve önünüze bakın o zaman her şey yoluna girecektir.

haha aklıma geldi diyelimki senin cingöz kendi medyumuyla yolları ayırmaya karar verdi.. büyü camiasındaki yeniliklere ayak uydurmak, son moda en son teknoloji büyüleri deneyimlemek için -tabi bunun sana da faydası var, mesela artık cin yollamaz ama bir yeşil uzaylı bulur 7/24 yanında korumalık yapar sana.. tabi bu süreçte hadi diyelim Urum u buldu Urum da bahsettiği kişinin sen olduğunu başta anlamadı ve işi kabul etti ee nolacak sonuç kendi büyü yapıp kendi mi bozacak etik olarak evet demişken sözünden dönüp işi yarıda bırakmak da olmaz :ROFLMAO: Sen gayet naif dersin bu ay benim işimi yapın gelecek ay hanım cingözüme vakit ayırın ben beklerim 😂
Arkadaşımla konuştum bugün benimki tekrar özüne dönmüş. Kendi yaşlarında veya daha büyük yaşta adamların yüzüne gülüp umut verip para alıyormuş onlardan arkadaşım söyledi tabi ne derece doğru bilmiyorum, sonra da gidiyor hala ısrarla bağlama deneyip duruyor bana. 4 ay öncesinde umreye gittiğinde biraz olsun düzelir, akıllanır bu işleri ve büyü merakından vazgeçer diye umudum vardı artık tamamen düzelmez hiç bir şekilde...

Arkadaşımla konuştum bugün benimki tekrar özüne dönmüş. Kendi yaşlarında veya daha büyük yaşta adamların yüzüne gülüp umut verip para alıyormuş onlardan arkadaşım söyledi tabi ne derece doğru bilmiyorum, sonra da gidiyor hala ısrarla bağlama deneyip duruyor bana. 4 ay öncesinde umreye gittiğinde biraz olsun düzelir, akıllanır bu işleri ve büyü merakından vazgeçer diye umudum vardı artık tamamen düzelmez hiç bir şekilde...
Ayy ne umudu daha.. hayallerimin peşinden koşarken seninki gibi umut istiyorum 😂

Ayy ne umudu daha.. hayallerimin peşinden koşarken seninki gibi umut istiyorum 😂
Son zamanlarda tanımadığım numaralar aramaya başladı, dün telegram hesabıma tanımadığım ve sahte olduğu resminden belli olan bir kadın profili mesaj yolladı, Urum korumayı da yollamış kargo ile, bağlama yapamayınca artık ne tür şeylerle karşıma çıkacak bilemiyorum. Öyle kolay vazgeçecek biri değil maalesef aşırı derecede takıntılı , buna da çok şahit oldum arkadaşım vasıtasıyla....

Aynı amaç için çalışanların bir mantığı vardır. Bu mantık içinde eğer çalışma istenilen başarıyı sağlamazsa iptal edilir. Bekleme süresi geçtikten sonra aynı çalışma ya da başka çalışma yapılabilir.

Lakin konu aynı ama çalışma prensipleri farklı ise başka başka çalışmalar yapılabilir.

Örneğin element toprak, gezegen marş, çalışma dişil

Diğer çalışma da element su gezegen Venüs çalışma eril.

Birbirlerini negatif etkilemezler çalışma yapılabilir.
anne babaya ayrılmaları için yapılan büyü çocuklara geçer mi? ama büyü bozulup anne baba ayrılmamış olsalar bile..
ve tüm çocuklarının boşanmış olması ve ilişkilerinin sürekli sonlanması bu büyünün etkisi olabilir mi acaba?

anne babaya ayrılmaları için yapılan büyü çocuklara geçer mi? ama büyü bozulup anne baba ayrılmamış olsalar bile..
ve tüm çocuklarının boşanmış olması ve ilişkilerinin sürekli sonlanması bu büyünün etkisi olabilir mi acaba?

İşlem hedefi ilgilendirir. Başkasına buluşamaz. Soy için işlem yapıldı ise o ayrı tabi.

Anadolu da çok karşılaşırız soyu sopu kurusun diye. Böyle bir şey ise olabilir.

çocukların durumu başka bir sebepten de olabilir bakmak lazım.

Lakin a kişisine yapılan işlem b kişisini etkilemez

İşlem hedefi ilgilendirir. Başkasına buluşamaz. Soy için işlem yapıldı ise o ayrı tabi.

Anadolu da çok karşılaşırız soyu sopu kurusun diye. Böyle bir şey ise olabilir.

çocukların durumu başka bir sebepten de olabilir bakmak lazım.

Lakin a kişisine yapılan işlem b kişisini etkilemez
çok iyiymiş, gerçekten sevindim. çok tşk ederim.
yok kurumamış torunları var çok şükür :) ama sürekli boşanmalar, sürekli ayrılıklar.. bunun sebebi başkadır diyorsunuz.
ben de üzerimde büyü olup olmadığına dair okunması gereken birçok şey okudum rahatsızlık vs hiç duymadım. ama tabiki yolu bu değildir bileimyorum

Geri