Foto koymanız mümkün mu?Merhaba bizim evde yağlı ve yanmış saplar bulduk. Evden kimse koymamış yani, sanki birisi koymus gibi. Ne olabilir?
Sorma hocam ya nasil bozabiliriz bunu yani bu büyüyse bile ne büyüsü?Offf, düşman resmen kaleyi içten fethetmiş.
Sorma hocam ya nasil bozabiliriz bunu yani bu büyüyse bile ne büyüsü?
Evet arka plan harika.. büyü şüphesi paylaşımı değil de sanki bir filmden sahneŞimdi hocam ben resimdeki yanmış kibriti görünce gerçek sandım. Hatta kibritin o sapını senin bahsettiğin sap SANDIM. Az kalsın "kibrit daha sönmemiş, faili fazla uzaklaşmış olamaz" yazacaktım.
Ama şimdi yiğidi öldür hakkını yeme ; açtığın konunun anlam ve bütünlüğüne daha uygun bir arka plan kombini yapamazdın. Kitap güzel mi bari? Aşk hikayesi mi?
Ezgin Kılıç'ın "Har ve Kül" adlı kitabı, içsel yolculuklar, aşk, acı ve kayıplar üzerine kurulu bir hikaye anlatır. Kitap, ana karakterin geçmişiyle yüzleşme sürecini, yaşadığı travmalarla başa çıkma çabasını ve bu süreçte kendi iç dünyasında yaşadığı değişimleri ele alır. Hikaye, insanın kendi içindeki karanlıkla mücadelesini, kaybolmuşluk hissini ve yeniden doğma arzusunu işler.Şimdi hocam ben resimdeki yanmış kibriti görünce gerçek sandım. Hatta kibritin o sapını senin bahsettiğin sap SANDIM. Az kalsın "kibrit daha sönmemiş, faili fazla uzaklaşmış olamaz" yazacaktım.
Ama şimdi yiğidi öldür hakkını yeme ; açtığın konunun anlam ve bütünlüğüne daha uygun bir arka plan kombini yapamazdın. Kitap güzel mi bari? Aşk hikayesi mi?
yanmış bitmiş mum veya gaz lambası fitili vs olabilir
Foto bayağı sanatsal olmuş! Yalnız bakmamı zorlaştırıyor.Tabiki buyurun