"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yag büyüsü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vladious
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vladious

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar öncelikle herkese selam ve sevgilerimi sunuyorum.Bizim evin pencere aralarında sürekli hayvan yağı çıkıyor.Hangi hayvan neresinden alınıyor bu yağ bilmiyorum.Bir şey yapmamıza gerek var mı acaba?Büyü mü acaba neler yapabiliriz bu konu hakkında. Esmaül hüsna ile dua etsek olur mu?Dediğim gibi ne yapacağımı bilemediğim için sizlerden cevap alma gereksinimi duydum. Herkese şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Ortada bir büyü var mı yok mu daha o bile belli değilken insanlar size nasıl dua tavsiyesinde bulunsun ki ?bu tür ortamlarda dua ikiye ayrılıyor bunuda belirtmek isterim sitemizde kastedilen dualar bildiğimiz Allah ile kul arasında olan dualar değildir.Eğer bir büyü var ise kafamıza göre çözüm üretmek yerine ne yapılacağı konusunda uzman birinin tavsiyesine uymanız gerek.Ama sırf penceredeki yağlara bakarak büyü var düşüncesine kapılmamanızı tavsiye ederim

Cevabiniz için tesekkur ederim.Surekli oluyor bunlar bir hayvanin kuyruk yagi ama hangi hayvan bilemiyorum. Normal sivi yag degil. Pencere sineklik girslerinin altina koyuyorlar catiya koyuyorlar nasil yapiyorlar nicin yapiyorlar anlamiyorum.Bisey yapmamıza gerek var mı acaba? O yagdan sonra butun tarlamiza dolu vurmustu.Hic mahsul alamadik.

Benim aklıma da domuz yağı geldi. Birisi iş yerimizin pencerelerinin altlarına ve kapılara sürmüştü. Kazıya kazıya çıkarmaya çalıştık ama tamamen çıkmadı. Sonrası malum,iflas ettik dükkanımız da satıldı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri