Ya kahhar zikri ne kadar kuvvetlidir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AsiRuhh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AsiRuhh

Kayıtlı Üye
Dün gece bir karabasan ile aniden tetiklendim genelde rukiye açarım fakat bu kez kendim yapasım geldi, ateşten yanan bedenimi imajine ettim ve onu da yakmaya çabaladım, inanılmaz kısa bir süre içerisinde kayboldu bu başarıyı bende beklemiyordum. Bu zikir enerjisel olarak mı bu kadar güçlü ben bunu nasıl becerebildim bir üstad gibi onu anlayamadım. Bilgisi olanlar dahilinde cevap rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler 🙏🏻

Ya Kahhar zikiri çok kuvvetlidir evet.Kahir için okunur.
Nefsini kahır etmek içinde okunur.Dusmani kahır etmek için de okunur.Ama kahır uygulamalarinda eğer haksız iseniz işlem size geri döner.
Bu yüzden dikkatli okuyun.Sebebsiz yere okumayın.Ya Kahhar zikiri düşmanin hayatına bile mal olacak kadar kuvvetlidir.Eğer size zulüm eden birileri varsa okuyun.Ya Kahhar zikirnin hadimleri acımasızdir.Dedigim gibi yanlış yere okumayın.Hersey niyete göre form alır.Esmanin sıfatını kazanmak içinde okuyabilirsiniz.

Bazı altın kurallar var bilinmesi gereken :

1- Her amel, kesinlikle sahibine aittir. Ona geri döner. Biz nasıl ki Allahtan geldik ve ona döneceksek, bizim başlattığımız enerjiler de bize geri dönerek bizim sırlı katmanımızı oluştururlar.

2- Hayat müşterektir. Hayatımıza giren her insan, aslında bizim bir gölge suretimizdir. Bizde pasif olan ama diş dünyada aktive olmuş yanımızdır. O yüzden Başkalarında bizi rahatsız eden şeyler, aslında kendimizi daha yakından tanımamıza yardım ederler.

O halde kahır enerjisi yolladığımız kişi, aslında kendi gölge yanımızda bir quantum koridoru oluşturmuştur ve bizim kendi iç alemimizin bir demirbaşı olmuştur.

Bu da şu demek : kahrettiğin kişi, içten içe senin de kahroluşun demek. Çünkü onla koparmak istemediğin bir bağın var. Bu bir solucan deliği koridorudur. O kişi üzerinden sana akar. O kişinin kahrolduğunu ısrarla görmek istemek demek, aslında gölge yanındaki sen cayır cayır yanıyorsun demektir.

Çok dikkatli olmak gerek.
Başkalarından önce kendi nefsini yakan kişi, başkaları ile olan imtihanında daha avantajlı konumdadır. Çünkü bu sefer de kendi üzerinden başkasını yakabilir gerekli görürse. Ama başkalarını kendinden önce yakma fikri kesinlikle intihar gibi bir şeydir.

1- Her amel, kesinlikle sahibine aittir. Ona geri döner. Biz nasıl ki Allahtan geldik ve ona döneceksek, bizim başlattığımız enerjiler de bize geri dönerek bizim sırlı katmanımızı oluştururlar.

2- Hayat müşterektir. Hayatımıza giren her insan, aslında bizim bir gölge suretimizdir. Bizde pasif olan ama diş dünyada aktive olmuş yanımızdır. O yüzden Başkalarında bizi rahatsız eden şeyler, aslında kendimizi daha yakından tanımamıza yardım ederler.

O halde kahır enerjisi yolladığımız kişi, aslında kendi gölge yanımızda bir quantum koridoru oluşturmuştur ve bizim kendi iç alemimizin bir demirbaşı olmuştur.

Bu da şu demek : kahrettiğin kişi, içten içe senin de kahroluşun demek. Çünkü onla koparmak istemediğin bir bağın var. Bu bir solucan deliği koridorudur. O kişi üzerinden sana akar. O kişinin kahrolduğunu ısrarla görmek istemek demek, aslında gölge yanındaki sen cayır cayır yanıyorsun demektir.

Başkalarından önce kendi nefsini yakan kişi, başkaları ile olan imtihanında daha avantajlı konumdadır. Çünkü bu sefer de kendi üzerinden başkasını yakabilir gerekli görürse. Ama başkalarını kendinden önce yakma fikri kesinlikle intihar gibi bir şeydir.
Peki hayatımiza giren her insan biz kendimizi dönüştürdükçe mi yansıma değişecek.Biz olamamız gereken yere gelince mi onlarda belli bir yere gelecek.Veya sürekli dönüştürdükçe farklı yansımalar mi çıkacak?

Peki hayatımiza giren her insan biz kendimizi dönüştürdükçe mi yansıma değişecek.

Kesinlikle. İnsanlar bunun böyle olacağını zaten her yerden okuyorlar, her disiplinde bu var. Ama kendilerini dönüştürmek zahmetli olduğu için bu gerçeği kolayca tecrübe edemiyorlar.

Çünkü bir noktada affetmek gerekiyor. Hoş görmek gerekiyor. Özgürleşebilmek için hakkını helal edebilmen gerekiyor. Yoksa yaran kapandikca, kendi kendine onu deşerek kanatıyor olursun . İçten kendini onarabilirsen başkalarının canını sıkacak yönlerini göremiyorsun bile artık. Kim bilir neler yaşadılar da böyle oldular diyorsun. Kişisel algılama yanılgın kapanıyor. Allah onları da farkındalıkla sifalandırsın diyorsun. Neden? Çünkü sen şifa bilinci ile bakıyorsun. Araz bilinci etkisinde iken o kişiyi yok etmek istiyordun halbuki.

Boğuşmak istediğimiz herkes, aslında nefsimizin ta kendisinin senkron bilinclerle ortak alanda kalıp, aynı akıbeti paylaşmak istemesinden doğar.

Son düzenleme:
İnsanları caydıracak ve onları kırmızı çizgilerinin dışında tutacak güçler yayman başkadır;

İnsanları tahrik ederek onları başına bela olacak canavarlara dönüştürecek güçler yayman bambaşkadır.

Kin tutan kişiler aslınsa başkalarının kötü ve çirkin davranışlarını hedef almış gibi gözükseler de, aslında kendileri de aynı enerji ile yüklü olduklarını asla göremezler. Onlara kendileri artık başkaları üzerinden gösterilir.

Evren şu mesajı veriyor aslında :
Kendine saygı duymuyorsan, sana kendini bile hiçe saydırırım. Kendini sorgulamıyorsan sana bir yanılgı olarak başkalarını sorgulatırım. Hayatına öyle kişiler girer ki, onlar da senin gibi kendilerindeki durumun vahametini göremeyen, kendine karşı kör, ama senin kusurlarına karşı ayık olurlar.

Böylece birbirinizin kusurlarını görecek kadar marifetli, ama kendinizi göremeyecek kadar gafil kalırsınız. Yani gelişiminiz durur, hatta tersine gelişirsiniz diyor. Şeytanin kucağına düşmek te bir gelişim sahasıdır.

Nefsini kahır etmek içinde okunur.Dusmani kahır etmek için de okunur.Ama kahır uygulamalarinda eğer haksız iseniz işlem size geri döner.
Bu yüzden dikkatli okuyun.Sebebsiz yere okumayın.Ya Kahhar zikiri düşmanin hayatına bile mal olacak kadar kuvvetlidir.Eğer size zulüm eden birileri varsa okuyun.Ya Kahhar zikirnin hadimleri acımasızdir.Dedigim gibi yanlış yere okumayın.Hersey niyete göre form alır.Esmanin sıfatını kazanmak içinde okuyabilirsiniz.
Gecen gün bu esma'nın sigil'ni yapıp kullanmanın da nasıl bir etki yapacağını da düşündüm. Böyle
şeyleri her ne olursa olsun hiç düşünmezdim. Fakat son zamanlarda düşünüyor ve hoşuma gitmiyor...
toplumun bir batak haline dönüşmesini gittikce daha yoğun hissediyor ve her an negatif bir enerji enjekte halinde olduklarıni görüyorum...

Kendimizi korumanın daha güç hale geldiği ortada.
sigıl gerçekten ne kadar etkili olabilir?

Gecen gün bu esma'nın sigil'ni yapıp kullanmanın da nasıl bir etki yapacağını da düşündüm. Böyle
şeyleri her ne olursa olsun hiç düşünmezdim. Fakat son zamanlarda düşünüyor ve hoşuma gitmiyor...
toplumun bir batak haline dönüşmesini gittikce daha yoğun hissediyor ve her an negatif bir enerji enjekte halinde olduklarıni görüyorum...

Kendimizi korumanın daha güç hale geldiği ortada.
sigıl gerçekten ne kadar etkili olabilir?
Sigillar üzerinde hiç çalışmadım ben.Ars Goetia çok fazla sigil var.
Havass kitaplarında Ya Kahhar vefki var.
Ya Kahhar isiminin vefkini üzerine taşıyan.Dusmanlari ona zıt olsabile galip olur her zaman.

Misal veriyorum bir insanın yönetici esmasi Ya Kahhardir.Bu insanin yeteneği de varsa çok kolay mafya olur.
Çünkü o sıfat onu sürekli yönetir.İşleride rast giderse işte bu tarz karakterlere bürünür.

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.Frekans olarak bir sürtünme kuvveti gibi insanların iletişimi oluyor.Ayna nöronları da bunun bir bilimsel boyutu.Zalimlik çok fazla ve ötekinin yarın zalim olabilme ihtimali bir gerçek.Domino taşı gibi ben çekiyorsam sende çekeceksin.Nefret döngüsü.Ailedeki madde kullanımı ile çocuğun bunu kullanma ihtimali doğru orantılı.Genetik olarakta tamamen benzememe ihtimali var.

Çok yaptığım bir çalışma değil tehlikelilerini biliyorum bir anda aklıma düştü ve yaptım. Sadece nasıl becerdim onu anlayamadım hepsi bu

Merhaba merlin verdiğin değerli bilgiler için teşekkür ediyorum bu zikri haksizliga karsi nasıl okuyalim örneğin x isim olsun
X in haksızlıgınin bitmesi için nasil zikredelim

Yaşama tutunabildigin kadar kuvvetlidir
Sanılanın aksine bir çok insan yaşama o kadar da bağlı değildir. O yüzden inançları da tam devirle dönmez, haliyle zikirleri de.

Merhaba merlin verdiğin değerli bilgiler için teşekkür ediyorum bu zikri haksizliga karsi nasıl okuyalim örneğin x isim olsun
X in haksızlıgınin bitmesi için nasil zikredelim
O kişiyi imajine ederek Ya Kahhar okuyacaksınız.Ama yüksek okursanız tehsir eder.Eğer size bir zulüm yaptıysa.Kendi hayatında bela musibetle karşılaşır.
Ya Kahhar,Ya Cabbar,Ya Muntakim şekilde okuyabilirsiniz.
Haksız yere okursanız size geri döndürürler.Dikkatli olun.

O kişiyi imajine ederek Ya Kahhar okuyacaksınız.Ama yüksek okursanız tehsir eder.Eğer size bir zulüm yaptıysa.Kendi hayatında bela musibetle karşılaşır.
Teşekkürler merlin hayırlı akşamlar

Havass kurallari şeriata göre işler.Sana biri tokat atarsa.Sende ona atabilirsin.

Geri