"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

wicca ismi...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan W-blacK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

W-blacK

Kayıtlı Üye
Benim sormak istediğim aklıma takılan bır soru var.
adanma ritueli'ni yapdım o rituel'in bir parçasıda wicca adımız. o adımızı kimselerin bilmemesi gerekiyor,sadece rituel'de tanrı ve tanrıcamızın huzuruna cıkacağımız zaman o isimleri kullanmamız gerekıyor fakat bildiğim kadarıyla coven olarak da rituel var orada tanrı ve tanrıcamızın huzuruna cıkınca wiccan adımızı soylemelımıyız soylesek ozaman baskası adımızı duymus olur.Bu konuda bilgisi olan beni aydınlata bilir mi ?
Şimdiden teşekkürler.

Bu size kalmış bir şey eğer Coven'ınıza güveniyorsanız söyleyebilirsiniz yada o ritüel de içinizden söylersiniz isminizi. Bu tamamen size kalmış bir şey. Çünkü Coven'dakilerle bağınız kardeşinizle olan bağınız gibi oluyor. Tamamen size kalmış..

peki ismimizi onlar duyunca ne gibi seyler olabılır kötü manada, örnek verebilirmisiniz ?

Aranız bozulursa eğer size karşı büyü yapmak isterlerse bu isminizden faydalanabilirler. Çünkü wiccalar için bu isimleri çok daha önemli ama şu da var eğer size bir zarar verip büyü yapmak isterlerse her türlü yaparlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri