Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar
Bir çok yerde inisiyasyon(wicca) kelimesini duydum. Forumda da birkaç bilgi var , okudum ama ben hâlâ tam olarak anlamış değilim. Bana inisiyasyonun ne olduğunu ve nasıl yapıldığını anlatabilecek biri var mı?
Soru açık olmamış Sorduğunuz "inisiyasyon" nedir ne demektir mi? Yoksa wicca inancına bağlı inisiyasyonları öğrenmek mi?
İkisinin aynı şey olduğunu zannetmişsiniz gibi?
İlk söylediğimiz için sözlük açıklamasına bakınız ; [http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=676]
'inisiyasyon' bir şeyle uyumlanma anlamına gelir. Kendi enerjinizi o enerjiye uyumlarsınız. Ama wicca bir inanç biçimi. Uyumlama gerektirir mi bilmiyorum, duymadım da..
araştırmaya ilk başladığımda wicca inancında inisiyasyonun çok önemli olduğunu okumuştum ama hiçbir yerde inisiyasyonun nasıl uygulandığı hakkında bilgi verilmemiş.
İnsiye edilme kovan'da geçerli olan bir durum.Kovan'daki insiyatörler tarafından insiye ediliyorsun.Orada kastedilen bu.İnsiye edildiğin enerjiler elementlerin enerjiileri galiba,tam emin değilim.
İnsiye edilme kovan'da geçerli olan bir durum.Kovan'daki insiyatörler tarafından insiye ediliyorsun.Orada kastedilen bu.İnsiye edildiğin enerjiler elementlerin enerjiileri galiba,tam emin değilim.