Varlık Davetlerinin Başarısız Olmasının Sebepleri Neler Olabilir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nyksse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nyksse

Banlı Kullanıcı
Merhaba

Uzun zamandır bu konu hakkında bilgi almak istiyordum, bilgi sahibi arkadaşlar yardım edebilirlerse çok sevinirim. Varlık kavramını geniş olarak inceleyebiliriz fakat özellikle cin ve demon davetlerinde kişi sürekli denemesine rağmen hiçbir sonuç alamıyorsa bunun sebepleri neler olabilir?

Ya da mesela bazı varlıklar direk olarak insanlara musallat olabiliyor hiç bir davet vs. tecrübeleri olmamasına rağmen. Varlıklar bu kişileri neye göre seçiyorlar, ya da onları seçen ne oluyor? Neden davet yapan bir kişiye gitmek yerine alakası olmayan insanlara bu kadar kolay musallat olabiliyorlar?

Bir de şöyle bir soru yönelteyim, varlık davetlerinde kullanılan malzemelerin önemi ne boyuttadır? Yani bir daveti gerçekleştirirken önemli olan varlığı çağırmaya ne kadar konsantre olup ne kadar istekle davet ettiğimiz midir, yoksa mekanda bulunan materyaller tam olmadan ne kadar istersek isteyelim davet gerçekleşmez mi? Yani bir kişinin sadece günlerce konsantre olup davet ederek bir varlığı çağırması mümkün olabilir mi?

Bir de son olarak, bazen kişinin imkanları ya da enerjisi yeterli olmadığında özellikle demon davetlerinde başka bir medyum vs. aracılığıyla davet-anlaşma yapılabildiğini biliyorum. Böyle bir imkanımız varsa bu alanda güvenilir kişilere nasıl ulaşabiliriz?

Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.

Merhaba

Uzun zamandır bu konu hakkında bilgi almak istiyordum, bilgi sahibi arkadaşlar yardım edebilirlerse çok sevinirim. Varlık kavramını geniş olarak inceleyebiliriz fakat özellikle cin ve demon davetlerinde kişi sürekli denemesine rağmen hiçbir sonuç alamıyorsa bunun sebepleri neler olabilir?

Ya da mesela bazı varlıklar direk olarak insanlara musallat olabiliyor hiç bir davet vs. tecrübeleri olmamasına rağmen. Varlıklar bu kişileri neye göre seçiyorlar, ya da onları seçen ne oluyor? Neden davet yapan bir kişiye gitmek yerine alakası olmayan insanlara bu kadar kolay musallat olabiliyorlar?

Bir de şöyle bir soru yönelteyim, varlık davetlerinde kullanılan malzemelerin önemi ne boyuttadır? Yani bir daveti gerçekleştirirken önemli olan varlığı çağırmaya ne kadar konsantre olup ne kadar istekle davet ettiğimiz midir, yoksa mekanda bulunan materyaller tam olmadan ne kadar istersek isteyelim davet gerçekleşmez mi? Yani bir kişinin sadece günlerce konsantre olup davet ederek bir varlığı çağırması mümkün olabilir mi?

Bir de son olarak, bazen kişinin imkanları ya da enerjisi yeterli olmadığında özellikle demon davetlerinde başka bir medyum vs. aracılığıyla davet-anlaşma yapılabildiğini biliyorum. Böyle bir imkanımız varsa bu alanda güvenilir kişilere nasıl ulaşabiliriz?

Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.

Sonuç alınamamasında sebepler çoktur. Sizde belki 1 belki 10 sebep vardır. Bu incelense de bazen gizli olması gereken sebepler de çıkabilir.

Diğer sorularınıza kısa yanıtlar:
- Davetle musallat aynı değildir. Musallata dönüşen hatalı davetler olabilir, ki zaten istenmeyen bir şey olduğunda adı davet olmaz. Dediğiniz tarzda istemsiz varlık münasebetlerinin sayısız sebebi olabilir. En yaygın sebep, kolay enerjisinin tespiti yapılıp, enerjisi sömürülebilen kolay hedeflerdir. Madde dünyada da soyut dünyada da enerjinin ''en az enerji harcayarak'' ele geçirileni makbüldür. İnceleyin anlayacaksınız.
- Malzeme elbette önemlidir. Amber mi kullanacaksınız mesela, gidip balmumundan esanslı sentetik bir şeyle buhur yapmanın hiçbir mantığı yok, sağlığa da zararlı. Bu en basit örnek. O sebeple malzeme önemli. Bir de malzeme kadar malzemeyi bir nevi manyetik hale getirmek gerekir. Ayrıca kullanılacak eşyalara en başta siz enerjinizi katamazsanız iş baştan yatmış demektir. En kaliteli malzeme de kullanılsa boşa düşer bu şekilde. Konsantre olmak çok genel bir tanım. Sadece oturup düşünmek 1 saniyede bile etki edebilir 100 yılda etki etmeyebilir. :) Bu tamamen sizin gerçek enerji potansiyelinize, dönüştürebilme gücünüze, varlıkla uygun frekans aralığında olabilme ile alakalıdır.. Zaten bu tarz davetlerde sizin korumanız yoksa, her adıma tam vakıf değilseniz istediğiniz kanala ulaşamayacağınız gibi, beleşçi, doyumsuz, leş kuşları gibi düşük varlıklar akın eder o güzel enerjiden beslenmek için.

- Bu tamamen ala veredir. Varlık için kimse kimseye çalışma yapamaz. Varlık hediye edemez anlamında söylüyorum. Bakın, varlık görevlendirilebilir bir süreliğine belli bir görev için, varlık musallat edilir pislik için, ama miras (kan bağı olacak) hariç kimse kimseye varlık devredemez, bir başkası davet eden bir kimse gibi faydalansın diye varlık davet edemez. Belli bazı tek seferlik faydalar için yapabilir. Kalıcı veya davet yapanın tasarrufu gibi olmaz özetle. Bu sebeple de bu işi yapıyorum diyen kişi zaten güvenilir değildir.

Cevabınız için teşekkür ederim. Elbette çok fazla sebep çıkabilir ortaya ama sanırım en önemlisi ve yaygını o varlığı çağırmak için yeterli enerjimizin olmamasından kaynaklanıyor. Ya da yeterli enerji demeyelim de sanırım enerjiyi doğru yönlendirememek de diyebiliriz buna. Peki, enerjiyi özellikle davet konularında doğru yönlendirmek adına ne gibi çalışmalar yapılabilir, ya da enerji yükseltmek adına? Ben enerjiler konusundaki bağı pek anlayamadığım için soruyorum, mesela reiki konusunda uzman kişiler aynı zamanda enerji konusunda da belli bir seviyeye gelmiş, enerjilerini yükseltmiş kişiler midir? Yani bu tarz uyumlamalar almak, şifa enerjilerine vs. insiye olmak da kişinin genel anlamdaki enerjisini arttırır mı acaba, davetlerinde fayda sağlar mı? Sanırım enerji artırmak ve yönlendirmek için meditasyon yapmamızı önereceksiniz. Bunun dışında yapabileceğimiz şeyler var mı?

Bir de bir diğer başarısızlık sebebi olarak şöyle bir şey sormak istiyorum. Kişinin başarısız olma sebebi, davetin başka bir varlık tarafından engelleniyor olması olabilir mi? Yani koruma amacı güden bir varlık, negatif davetleri engelleme gücüne sahip midir? Bunu da merak ediyorum fakat sanırım kişi istedikten sonra o varlığı devre dışı bırakacak inançla daveti gerçekleştirebilir değil mi?

Demek istediğinizi anladım, elbette kullandığımız maddelerin kalitesine kadar önemi var fakat asıl önemli olan şey, maddeleri değerli yapan şey sanırım yine bizim onlara yüklediğimiz enerji ve inancımız oluyor. Ben yine de bir insanın, çok yüksek kademeli olmasa da sadece isteyerek ve tüm enerjisini ortaya koyup davetler yaparak bir şeylerle iletişime geçebileceğini düşünüyorum. Belki demon olmaz ya da üst kademeden bir varlık gelmez, ama en kötü ihtimalle parazit varlıkları çekiyoruz zaten. Tabi bu ne kadar iyi bir şey tartışılır ama enerji emilmesi olayı da tecrübe edilmesi gereken bir şey. :)

Bahsettiğim davetler para karşılığı yapılan davetlerdi. Mesela bir kişinin bir medyumla anlaşması, medyuma gerekli paranın vs. her ne isteniyorsa ödenmesi ve davetin medyum aracılığıyla gerçekleştirilmesi. Özellikle demon davetlerinde sık yapılan bir şey olduğunu biliyorum bunun. Tabiki medyuma göre verilen-alınan şey değişebilir, ama zaten varlık gelmese bile medyum her türlü parasını almış oluyor. Varlık geldiğinde de belki aracı sıfatıyla yapılan anlaşmadan faydalandığı noktalar oluyordur tabi bunu bilemem. Ama bu tarz şeylerin yapıldığını birden fazla kişiden duydum. Ama dediğiniz gibi, bu alanda güvenilir insan bulmak çok zor. Zaten birinin birine yardım amaçlı varlık göndermesini saymıyorum bile, bu devirde onu yapacak insan yoktur.

Cevabınız için teşekkür ederim. Elbette çok fazla sebep çıkabilir ortaya ama sanırım en önemlisi ve yaygını o varlığı çağırmak için yeterli enerjimizin olmamasından kaynaklanıyor. Ya da yeterli enerji demeyelim de sanırım enerjiyi doğru yönlendirememek de diyebiliriz buna. Peki, enerjiyi özellikle davet konularında doğru yönlendirmek adına ne gibi çalışmalar yapılabilir, ya da enerji yükseltmek adına? Ben enerjiler konusundaki bağı pek anlayamadığım için soruyorum, mesela reiki konusunda uzman kişiler aynı zamanda enerji konusunda da belli bir seviyeye gelmiş, enerjilerini yükseltmiş kişiler midir? Yani bu tarz uyumlamalar almak, şifa enerjilerine vs. insiye olmak da kişinin genel anlamdaki enerjisini arttırır mı acaba, davetlerinde fayda sağlar mı? Sanırım enerji artırmak ve yönlendirmek için meditasyon yapmamızı önereceksiniz. Bunun dışında yapabileceğimiz şeyler var mı?

Bir de bir diğer başarısızlık sebebi olarak şöyle bir şey sormak istiyorum. Kişinin başarısız olma sebebi, davetin başka bir varlık tarafından engelleniyor olması olabilir mi? Yani koruma amacı güden bir varlık, negatif davetleri engelleme gücüne sahip midir? Bunu da merak ediyorum fakat sanırım kişi istedikten sonra o varlığı devre dışı bırakacak inançla daveti gerçekleştirebilir değil mi?

Demek istediğinizi anladım, elbette kullandığımız maddelerin kalitesine kadar önemi var fakat asıl önemli olan şey, maddeleri değerli yapan şey sanırım yine bizim onlara yüklediğimiz enerji ve inancımız oluyor. Ben yine de bir insanın, çok yüksek kademeli olmasa da sadece isteyerek ve tüm enerjisini ortaya koyup davetler yaparak bir şeylerle iletişime geçebileceğini düşünüyorum. Belki demon olmaz ya da üst kademeden bir varlık gelmez, ama en kötü ihtimalle parazit varlıkları çekiyoruz zaten. Tabi bu ne kadar iyi bir şey tartışılır ama enerji emilmesi olayı da tecrübe edilmesi gereken bir şey. :)

Bahsettiğim davetler para karşılığı yapılan davetlerdi. Mesela bir kişinin bir medyumla anlaşması, medyuma gerekli paranın vs. her ne isteniyorsa ödenmesi ve davetin medyum aracılığıyla gerçekleştirilmesi. Özellikle demon davetlerinde sık yapılan bir şey olduğunu biliyorum bunun. Tabiki medyuma göre verilen-alınan şey değişebilir, ama zaten varlık gelmese bile medyum her türlü parasını almış oluyor. Varlık geldiğinde de belki aracı sıfatıyla yapılan anlaşmadan faydalandığı noktalar oluyordur tabi bunu bilemem. Ama bu tarz şeylerin yapıldığını birden fazla kişiden duydum. Ama dediğiniz gibi, bu alanda güvenilir insan bulmak çok zor. Zaten birinin birine yardım amaçlı varlık göndermesini saymıyorum bile, bu devirde onu yapacak insan yoktur.
Herşeyden önce belirteyim ki, bir kişi uygun değilse ne çalışması yaparsa yapsın varlık etkileşimine giremez.
Önce ne için istiyorsunuz? Amaç önemli. Amacına uygun varlığı bilmek önemli. Çağırma tekniklerini de eksiksiz bilmek lazım.
Enerji yönlendirmek, enerjiyi dönüştürmek her şey bu zaten. Bunu yapabileceğiniz çok yollar var ama en sağlıklı biçimde yapabilmek için bir hayat tarzı gerekir. Evet teknikler var, uygulama var, pratik var ama o özel enerji yoksa yoktur. Ortaya çıkarabilmek için de oldukça sade bir hayat gerekir. Bu da günümüzde çok pahalı zira her şey o kadar karıştırıldı ki, sadelik pahalı oldu. Kısaca her şeyden önce bunu bir hayat tarzı olarak görmek lazım o yüzden doğuştan yoksa, kazanmak çok zor.

- Başka bir varlık engel olabilir elbette. Bu varlık evrensel yasalara uygun biçimde, bizzat sistemin eş zamanlı görevlerinden birindeyse engelleyemezsiniz, o koruma görevini yapacaktır. Eğer bu varsa ve siz de farkındaysanız ne istediğinizin farkında olup olmadığınızı sormak durumunda kalırım.

- Bir şeylerle iletişime geçmek biraz garip bir söylem. Davetler bir hedefe yönelik yapılır. Öyle salınmaz enerji, yoksa ölümcül olabilecek kadar ciddi etkilere maruz kalınabilir. Bunun deneyimlenecek bir yanı yoktur yani. Bile bile zarar görmeye çalışmak kötü bir durum olur.

- Dediğim gibi bir amaç için varlık çağrılabilir. Bir başkasına devretmek (!) için çağrılmaz. Bilgi almak için vs. çağrılabilir o medyum tarafından, ha tabi bunların sapığı var, sahtekarı var, dolandırıcısı da var. O yüzden bu tür konulara para karıştırmamak lazım. Karıştıran kendisi bilir.

Bir de birileri birilerine her gün, izni olduğu kadar yardım amaçlı varlık gönderiyor. Bu devirde dediğiniz ne devrindeyiz ki, bakış açımızdır bizi sınırlayan bunu unutmayın. Umudunuzu yitirmeyin, hala çok iyi ve temiz insanlar yaşıyor, bundan emin olunuz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri