"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Üzerimdeki Büyüyü Nasıl Yaptılar??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sewalim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sewalim

Kayıtlı Üye
Merhabalar..Arkadaşlar geçenlerde bu konuda yeteneğine inandığım birine fal baktırdım (kahve falı).bana orda beni okuyan daha doğrusu büyü yapan birinin varlığını söyledi.Sonra etkilerini düşündüğümde taşlar yerine oturdu.Yani her işim ters gidiyor,insanlarla geçinemiyorum,çok agresifim vs.Bununla ilgili ne yapmam lazım.Yada bunu yapanı yada nasıl yaptığını ögrenmenin bir yolu var mıdır?

Şimdiden Tşkler....

Çok yüce bir varlığız neler yapabileceğimizin farkında değiliz . Sözler sadece anahtar . Bizim şu an sahip olduğumuz ruh , beyin , yürek ve vücut organizasyonu mükemmel bir şekilde işliyor . Bir o kadarda biz mükemmel bir şekilde nelere sahip olduğumuzun ve neler yapabileceğimizin farkında değiliz . Farkındalığınızı geliştirin , emin olun kendi kendinize anlayabilecek duruma geleceksiniz .

• Beğendim
Tepkiler: Voy
Çok tşk ederim.Bende bu konuyla ilgili çalışmalar başladım.Meditasyon ve çakra açma çalışmalarıyla ilgileniyorum ama o kadar çok şey okudum ki nerden başlayacağımı bilemiyorum.O kadar çok şey okudum ki beynim allak bullak oldu :(

Çok tşk ederim.Bende bu konuyla ilgili çalışmalar başladım.Meditasyon ve çakra açma çalışmalarıyla ilgileniyorum ama o kadar çok şey okudum ki nerden başlayacağımı bilemiyorum.O kadar çok şey okudum ki beynim allak bullak oldu :(
Felsefi içerikli yazıları okumamaya çalışın daha çok bilimsel içerikli yazıları okumaya çalışın .

secret kitabını okudum birde bu siteden okuduğum meditasyon ile ilgili yazıları okuyorum..Umarım başarılı olurum.

Syn.sewalim böyle bir durum varsa bakım yaparak anlışılır.Ayrıca Ajan 47'nin söylediklerine de katılıyorum aynı zamanda bunları kulak ardı etmeyiniz.

merhaba , bnce sizin gibi degerli biriside *ilim* ogrenmeli ve kullanmalıdır ; ilimler acayip gucludur , kaynagın ıAllah.ın varlıgı olarak alırsan bu guc şnanılmaz derecede artar .. nasıl bir *ilim*e sahip olacagın sana kalmıstır ancak bunun yolları farklıdır ve bu yolalrıda sadece siz bulabilirsiniz..

SEVGİLERLE... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri