Üveys Zikri Ve Varlıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan White angel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
W

White angel

Merhaba lar

Bu zikri uzun zamandır araştırıyorum sizin düsünceleriniz nedir?
Bu zikri uygulayan oldumu?

Siz ne için uygulamak istiyorsunuz, konu başlığında varlıklar belirtildiğine sorun olur mu bunun olması, yani kendi cinleriniz rahatsız olur mu bilemedim. Benim araştırdığım kadarıyla varlıklar varmış işin içinde ama amaçlara ulaşmada ne derece etkin bir yöntem hiç belli olmaz :)

Siz ne için uygulamak istiyorsunuz, konu başlığında varlıklar belirtildiğine sorun olur mu bunun olması, yani kendi cinleriniz rahatsız olur mu bilemedim. Benim araştırdığım kadarıyla varlıklar varmış işin içinde ama amaçlara ulaşmada ne derece etkin bir yöntem hiç belli olmaz :)
Değerli yorumun için teşekkür ederim

Şu son 1 seneyi aşkın sürede cin ve büyü konularından uzak bir hayat süremedim sanırım hayatım boyunca uğraşmayacağım şeyler bundan sonra 🤷‍♂️

Üveys zikir ilk Veysel Karani den gelir.Veysel Karani Peygamber efendimiz hiç görmemiştir.Ama ona olan sevgisi dolayısıyla Peygamber Efendimiz onu uzaktan terbiye etmiştir.
Kişi sevdiği ile beraberdir.

Şah Nakşibendi hazretleri de Kendinden 200 sene önce yaşamış olan Abdülhalik Gucduvani hazretlerinin ruhaniyetinden beslenmiştir.Ruya yolu ile bazi manevi durumlarla nakşi(sessiz gizli) zikire hem hal olmuştur.Daha sonra zaten Nakşibendi tarikati kurmuştur.

Dene bakalım denemeden bilemezsin iyi gelirse sevip faydasını görürsen devam edersin yoksa bırakıp başka bir uygulama bulursun

Merhaba lar

Bu zikri uzun zamandır araştırıyorum sizin düsünceleriniz nedir?
Bu zikri uygulayan oldumu?
Şifrelenmiş bir zikirdir detayına girmek istemiyorum fakat sabah ve akşam adedi geçmeyecek şekilde çekilirse sufli ler musallat olur zikir temiz esmalar da sorun yok fakat sayıları şer varlıklar için kodlanmış bu esma ile çalışma yapıyorsanız, sayısız çekin

Geri