kullanıcı11
Kayıtlı Üye
arkadaşlar bir insan üzerine cin musallat olup olmadığını varsa ne olduğunu nasıl anlar? üzerimde cin olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? ne yapmam lazım ?hangi dualar ve yapılacakları onerirsiniz
Evet muska bilgisayar çıktısı olmaz ama dua ve okumalar çıktı olarak taşınabilir, ev yada işyerlerine asılabilir.
Her hastalık gibi bununda belirtileri vardır.Uyku esnasında yüksek bir yerden düşüyormuş hissine kapılıp sıçramanız, kabuslarınızın artması, içim sıkılıyor diye tarif ettiğimiz göğüs ağrısı, kendinizi devamlı huzursuz hissettiğiniz psikolojik korkular, yalnızlıktan korkma, yalnız kaldığımızda özellikle yatakta gözlerimizi kapattığımızda birinin sizi izliyormuş hissine kapılmanız, her işinizin kötü gitmesi v.b. örneklerle bunları sıralayabiliriz.Ayetel kürsi, felak-nas surelerini okumayı adet edinmek, abdestsiz gezmemek, özellikle sitede paylaşılan cin mektubunu üzerimizde taşımak, ilk başta yazdığım şikayetler varsa azaltacaktır.Eğer bu şikayetler yinede devam ediyorsa ilim bir arkadaştan yardım almak gerekmektedir.
Ben ne tür bir musallatla karşı karşıyayım emin değilim ama geceleri yattıktan sonra fiziksel olarak devamlı taciz ediliyorum..Gundüz saatlerinde çok sık olmuyor bu durum daha çok geceleri artıyor ve zihinsel olarak da hissediyorum..Dualarımı okumadan yatmıyorum, dua okudukça daha çok üzerimde baskı oluşuyor..Genellikle ilk önce ayaklarımdan başlayıp, dizlerime kadar ilerliyor ve devam ediyor burnuma kadar hissediyorum..Kendimi dualarla korumaya çalışıyor olsamda durum yine değişmiyor.. Bilgilerinize ve tecrübelerinize göre fikirlerinizi alabilirmiyim, belki bu durumdan benim gibi rahatsız olan arkadaşlarımız olabilir... Teşekkür ederim..