İBRAHİM A.S. suresinin şu Ayetlerini gece ve gündüz kelimelerinin adedi olan 13.947 sayıda okuyup ve bu sayıya da başka bir şey ilave etmemek lazımdır.Sene bitmeden kainatta olan her şey sana müseğğer olur.Ulvi ve süfli alemin boyun eğmesinde bu Ayetlerin gerçek bir sırrı vardır. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. ELLAHÜL-LEZİ ĞELEKES-SEMAWATİ WEL ERDE WE ENZELE MİNES-SEMAİ MAEN FE EĞRECE BİHİ MİNES-SEMERATİ RİZKEN LEKÜM WE SEĞĞERELEKÜMÜL FÜLKE Lİ TECRİYE FİL BAHRİ Bİ EMRİHİ WE SEĞĞERELEKÜMÜL ENHARE WE SEĞĞERELEKÜMÜŞ-ŞEMSE WEL KAMERE DAİBEYNİ WE SEĞĞERELEKÜMÜL-LEYLİ WEN-NEHARE WE ATEYKÜM MİN KÜLLİ MA SEELTÜMUHU Selam ve dua ile
ALINTIDIR...
Özellikle sayın moderatörlerimden rica ediyorum..Doğruluğuna bakarmısınız ve tam olarak ne kadar okunacak anlayamadım açıkcası alıntı yaptığım kişiye sorucaktım ama malesef banlanmışş..Bilgisi olan aydınlatabilimi ?
ALINTIDIR...
Özellikle sayın moderatörlerimden rica ediyorum..Doğruluğuna bakarmısınız ve tam olarak ne kadar okunacak anlayamadım açıkcası alıntı yaptığım kişiye sorucaktım ama malesef banlanmışş..Bilgisi olan aydınlatabilimi ?